I Dont Floss Mijn Enamel Anymore en mijn tandvlees zijn veel meer gezonde

Een enkele decennia een go ervoer ik problemen met mijn tandvlees. Ik flossed elke avond, maar wel mijn tandvlees waren niet gezond.

Ik ging naar de tandarts en ze zou zeggen: Je Arent flossen.

Zeer goed, inderdaad was ik, elke ‘s nachts in de waarheid, maar voor sommigen veroorzaken kon niet aantonen op mijn tand. Als je doet wat je zou moeten zonder voordelen die u snel bepalen waarom gedoe?

Schrobben weg mijn tandvlees

Vanwege het feit het flossen was niet volbrengen van het werk dat ik begon te schrobben mijn tand meer duurzaam en uitgebreid nadenken, dat zou hen schoner te krijgen en harder mijn tandvlees. Ik wendde een Colgate zachte tandenborstel, maar het was niet zacht genoeg en snel ervoer ik kauwgom verlies zo slecht dat ik ervaren om orale chirurgische ingreep om de ontbrekende weefsel vervangen hebben.

In omstandigheden je niet weet de behandeling, ze kiezen voor een stuk vlees van het dak van uw mond en naai het aan de regio rond je tandwortels die zijn blootgesteld. Soms weefsel krijgen ze van een kadaver. Zij gewoonlijk geven je een beslissing en ik koos voor mijn eigen huid. Als dit verschijnt hartverscheurende, je bent geschikt, is het.

Het dak van mijn mond was het meest pijnlijk en duurde vele weken voorafgaand aan het opnieuw voelde gewoon. Je niet herkennen hoe veel voedsel raakt het dak van uw mond totdat uiteindelijk zijn ruwe en geïrriteerde.

Geen gezondheidszorg methode is aangenaam, maar het verwerven van tandheelkundige opereren gedaan is altijd nog erger voor mij. Ik zijn niet in staat om naalden of andere scherpe voorwerpen staan ​​in mijn mond.

Dit proces is prijzig omdat ze moeten je knock-out volledig in dienst verdoving zodat je vork uit een chirurg en een anesthesist. Je moet ook een persoon reist u huis.

We moeten allemaal onze kinderen naar faculteit voor tandheelkunde, al die kerels zijn het uitvoeren van vrij goed.

Stimudent tandenstokers

Net na dat ik wist dat ik die nodig zijn om een ​​beetje iets verschillende doen. Ik kan alleen maar veroorloven om te helpen het schip zoveel tandarts jongeren naar het hoger onderwijs of het verwerven van hem een ​​nieuw motorvoertuig. De tandenborstel van de tandarts gaf me niet het doen van de carrière, dus ik ging naar de winkel om te verschijnen voor een veel beter antwoord.

Ik heb normaal gesproken al een recycle moer dus toen ik waargenomen Preserve tandenborstels vervaardigd uit gerecyclede yoghurtbekers Ik veronderstelde Id overwegen hen. Ze zijn aanzienlijk zachter dan het merk Colgate. Blijkbaar is er niet een universele gage voor comfortabel. Een persoon fabrikanten aanbesteding is een verdere fabrikanten medium of zelfs moeilijk.

Ik waardeer de Preserve tandenborstels. Ze hebben een methode waarbij u mailen de gebruik gemaakt van de borstel weer terug naar het bedrijf voor gratis, zodat ze kunnen recyclen eens te meer. De 2e keer dat ze dont maken veel meer borstels.

Ik ook opgepikt sommige tandheelkundige tandenstokers genoemd stimudent. Dit zijn hoekige tandenstokers opgebouwd uit oranje houten dat krijgen tussen het glazuur een stuk groter dan flosdraad. In tegenstelling tot flossen kunt u de hoek van de kiezen naar beneden om onder het tandvlees reinigen dieper te krijgen, zodat je krijgt elke deeltje.

Stimudent dwingt ook je tanden uit elkaar, zodat zijn gemakkelijker te krijgen in onder te reinigen groter. Je hebt gewoon grote gaten in je mond, niets merkbaar gewoon veel makkelijker te reinigen.

Heres wat er gebeurt tussen uw tanden zijn zakken, als je Arent reinigen zeer goed ruime deze pockets te krijgen veel groter, maar ook als je youll zelfs nu een zeer klein beetje. Een stimudent tandenstoker aan de slag in deze zakken te wijten aan het feit dat je kunt hoek het opruimen superieur. Floss werkt net over de beste niet bereiken van deze plaats. Het is als een touw gespannen gedurende de eerste twee heuvels van de rivier onder wordt niet aangeraakt.

Niet alleen dat, kunt u dicht bij de tanden schrapen onder je tandvlees met vlekken beter dan je tandenborstel haren doen. U kunt deze gebruiken tijdens het kijken naar tv, online chatten of zelfs rijden in de auto, overal. Flossen neemt twee palmen, stimudent vereist slechts 1.

Voedzaam tandvlees

Na het aanbrengen van deze toepassingen voor een paar maanden ging ik weer terug naar mijn geplande reiniging en mijn tandarts was onder de indruk. Ze beweerde, ik kan uitleggen youve flossen.

Ik verklaarde, Nee, ik gaf floss gezien het feit dat het niet werkte in ieder geval en nu gebruik ik Stimudent. Voorafgaand aan was ik flossen en vaak verondersteld ze werd ik liegen. Dus nu ik niet floss en ze denkt Im flossen.

Mijn tandvlees nooit bloeden, zelfs als ik mijn tanden gereinigd door de mondhygiënist. Zij en mijn tandarts nu rave over mijn gezond tandvlees elke keer als ik naar binnen

Echt, ik heb echter gebruik floss vaak. Elk en zo nu en dan als ik cant get ander ding ingeklemd over mijn tanden met de Stimudent zoals rosbief, maar dat betekent niet ongelooflijk meestal tot uiting komen. Het merendeel van de tijd dat de tandenstokers krijgt het gewoon prima.

Ik Stimudent houd in mijn tas, in de buurt van mijn laptop en in het toilet. Im nooit zonder hen, dus ik kan geen maaltijden deeltjes uit de juiste nadat ik nemen inch Als je eenmaal in het gedrag van gebruik te maken van hen kun je ook niet zonder hen en de veel meer je ze gebruikt hoe gezonder uw tandvlees zal zijn.

Gezond tandvlees suggereert voedzaam tanden die aangeeft minder tandheelkundige uit te voeren en het behoud van uw email.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.