Ideaal Technieken om uitroeien Acne Marks

Baking soda is een alkalische verbinding die hulp fade roodheid en ongemak van de huid kan. Het kan worden gebruikt om te zorgen voor een groot aantal huidirritaties, dit soort als eczeem en psoriasis, en kan worden gebruikt om de paarse en roze sporen verdwijnen links rijden van acne vlekken. Om baking soda op acne merken gebruiken, giet 1 el. zuiveringszout in uw hand, en steek voldoende water om verscheidenheid een pasta. Zachtjes therapeutische massage de baking soda plakken op vochtige gezichtshuid voor ongeveer dertig seconden. Effectief te spoelen met water.

Apple cider azijn is echt zuur, en zal opnieuw zuur de huid. Normale vloer van de huid is zuur, en wanneer dat delicate zuurmantel wordt verstoord, kan het effectief leiden tot de huid cellen om niet doel. Dit kan leiden tot een vertraging in de cellen omzet van de huid, en kan zits vlekken veroorzaken op de poriën en de huid langere dan ze zou doen als de poriën en de huid werd werk doen op zijn best te blijven. Door gebruik te maken van appel cider azijn aan de huid kan helpen herstellen van de zuurmantel van de huid. Dompel een wattenschijfje met appelazijn, en royaal implementeren om de deal met. Laat het drogen geheel.

Wanneer de poriën en de huid droog en minder dan-gehydrateerd is, kan deze moeilijkheden het afstoten van de levenloze poriën en de huid lagen. Dit kan leiden tot acne merken om rondom plakken, als normaal zouden ze worden afgestoten weg. Olijfolie is zeer hydraterende de huid, en vooral omdat het noncomedogenic, zal de poriën niet verstoppen. Masseer 1 tl. olijfolie op de huid gedurende 1-2 minuten, dan veegt afwezig overmatige olie uit de huid, met behulp van een gladde handdoek of stof.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.