Ijs H2o voor Ponden Reduction

p Er is geen twijfel dat het consumeren van voldoende drinkwater is een cruciaal vitaal belang voor het laten vallen van overgewicht. Ijskoud water werkt als een honger onderdrukt, bestrijdt uitdroging en kan bijdragen tot een verbetering stofwisseling door het verwijderen van uw programma en het verhogen van de nieren werken.

Afgezien van deze voordelen, het innemen van de raden 8 8-ounce bril ijs-koud water verbrandt ongeveer 64 calorieën per werkdag, volgens Dr Clemens (zie Referenties een), te wijten aan het feit je lichaam moet krijgen de klus te klaren om de watertemperatuur te bieden tot de temperatuur van uw lichaam. Zo consumeren ijskoud drinkwater hydrateert niet alleen u, maar verbetert uw stofwisseling relatief als zeer goed.

dit in wezen het werk doen, maar het drinkwater heeft uitzonderlijk koud. Overweeg het plaatsen van een fles H2O in de vriezer, waardoor het net voor het water geheel bevriest.

De ‘Drinkwater Dieet plan’ omhoog gepraat door sommige voorstanders wordt beweerd om te helpen bij gewichtsverlies. In overeenstemming met dietspotlight.com, niettemin, het dieet plan geeft alleen je verbruikt de voorgestelde 8 glazen h2o een werkdag, naast eventuele andere vloeistoffen. Het dieet kan leiden tot problemen, omdat een zeer enthousiaste consument het risico overhydration, een gevaarlijke aandoening zijn. Het is ook inefficiënt: in get verbranden genoeg calorieën om een ​​pond vet te elimineren, zou je 435 glazen van ijs drinkwater verbruikt. Ijs drinkwater kan aspect van een gezond gewicht-daling methode, maar het zal geen wonderen verrichten.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.