Ik nodig Aid! Mijn man Behaalde & rsquot End Snurken! (Is er een behandeling?)

M y partner snurkt als een coach vracht, ik kan niet staan ​​om snooze in de identieke gebied met de gentleman! Ive geprobeerd iets te hulp hem uit. Adem juiste strips, verwarmde luchtbevochtigers, neussprays en filters, voor zijn snooze Apneu, zou praktisch niets lijkt te werken. Ik ben snooze beroofd, Is er een te ontdoen van? Amy. ​​

Ik jullie lijden Amy voel me echt. De meeste volwassen mannen niet vreugde in slaap oplossingen, omdat dit soort therapieën er rust kunnen ageren. Uw echtgenoot zou willen plegen in een mondstuk, dat ontspanning een zeer goede nachtrust zou kunnen bieden.

Wat zal leiden tot snurken, en is er een te ontdoen van?

snurken normaal vindt plaats wanneer de beweging van de lucht door middel van de mond en neus fysiek wordt belemmerd. Luchtstroom kan worden geblokkeerd door een aantal problemen:

  • Verstopte neusluchtwegen:
  • slechte spierspanning in de keel en tong :
  • Grof keel weefsel:
  • Lange zachte gehemelte en / of huig:
  • Category: Snel gewicht te verliezen

    Comments are closed.