Illegale immigratie resultaat op de Amerikaanse gezondheidszorg procedure

Welzijn zorg hervormingen is gekomen om de hoeveelheid in een persoon probleem worstelt met de Amerikaanse individuen de afgelopen flink aantal maanden. Te zeggen dat er typisch onenigheid over de beste manier om verder te gaan, of als de federale overheid moeten worden betrokken bij ons welzijn zorg procedure helemaal niet, zou een grove understatement zijn. & NbspPresident Obama & nbsphas geweest eventueel & nbspunable of willen verduidelijken precies wat & nbsphis strategie is en Ik voel de oorzaak voor die & nbspis heel eenvoudig. Hij zou niet hebben een bijzonder. In de moderne tijd sommige Democraten & nbspseem te zijn en nbspbacking off van de een-betaler plan, hoewel andere mensen & nbspare blijven duwen het moeilijk. Proberen te krijgen en nbsphonest, eenvoudige & nbspanswers op wat en nbspwe kan hopen & nbspen hoe sterk het gaat kosten en nbsphas geweest als het trekken van emaille.

reacties Wetgevers vragen & nbsprelating om nbsppublicly gefinancierde wellness zorg voor illegalen en nbsphave & nbspbeen & nbspespecially vaag & amp, maar moeten beantwoord moeten worden. It & nbsphas gemeld dat de situatie is geweest & nbspdiscussed & nbspin commitee conferenties op Capitol Hill, maar ongelooflijk klein is publiekelijk verklaard.

Congres bestedingsplan Office-omgeving schattingen van de kosten van de laatste Residence factuur array one.one een 0,6 biljoen dollar voor de eerste 10 jaar, en dat zou alleen bezighouden met bijna 13.000.000 van de benaderde 47000000 die nu op dit moment onverzekerd. & nbspHoe veel van mensen onverzekerd zijn onwettige immigranten? Zullen ze worden omzoomd door de govt systeem? Het is moeilijk om de waarde van elk plan goed te voorspellen zonder de noodzaak van het kennen van de oplossingen voor individuen gedachten.

Ook individuen & nbspcost projecties & nbspcan’t misschien bestaan ​​uit de & nbspmillions van illegalen die nog niet in de VS, maar zullen de meeste ongetwijfeld komen in dit artikel in de lange termijn als onze grenzen niet beveiligd en onze immigratie richtlijnen worden niet afgedwongen. Slechts een van de & nbspmajor factoren & nbspfor groeiende uitgaven in onze nieuwste en nbsphealth behandeling programma is de tientallen miljarden dollars die & nbspare krijgen besteed aan illegale immigranten te behandelen. De grote bulk van illegalen die professionele medische & nbsptreatment krijgen in deze plaats geenszins een dubbeltje te besteden voor de aanbieders ze verstrekt. Dat dwingt ziekenhuizen en andere algemene gezondheidszorg bedrijven om kosten te verheffen. Dat in bekeerling krachten dekking bedrijven om premies te verhogen.

Het is & nbspestimated & nbspthat er momenteel extra dan 6,1 miljoen onverzekerde volwassen onrechtmatig vreemdelingen in & nbspHet VS, en veel meer dan zevenhonderd, 00 onverzekerde jonge kinderen die illegale immigranten. Deze & nbspnumbers worden aangeboden door de niet-partijgebonden Pew Hispanic Center, en zijn gebaseerd op tellingen. Krijgen op het feit dat een groot aantal illegalen niet component in de volkstelling kiezen, de nummers zijn vrijwel zeker aanzienlijk toegenomen.

Ziekenhuizen niet immigratiecijfers zodat het analyseren van de geschatte kosten van de inrichting van wellness behandeling aan illegalen is ongelooflijk lastig te monitoren. Volgens Reuters, De Federatie voor Amerikaanse Immigration Reform schat de kosten op en rond nbspsomewhere & nbsp10.7 miljard pond per jaar, maar telefoontjes die conservatieve schatting.

En hoe zit het Medicaid fraude? Bewijs van staatsburgerschap gebruikt om nodig zijn wanneer appying voor Medicaid, maar HR 3693, aangenomen in 2007, omzeilt die behoefte. Nu die inschrijven in Medicaid zijn zelfs niet nodig om de identificatie te tonen. Ze zullen hoeft alleen maar een identificeren en Sociale Veiligheid selectie bieden. Voorwaarde bedrijven alleen verwacht om na te gaan of de naam en het nummer overeenkomen met een echte persoonlijke archief van de Social Stability Administration. Ze worden niet verwacht om te beslissen of de betreffende persoon die de identificatie en het aantal is & nbspa Amerikaanse burger, of zelfs als ze zijn & nbspactually wie ze beweren te zijn. Hoeveel miljarden is dat kost?

President Obama heeft medische professionals die ongewenste ingrepen voltooien beschuldigd en belasterd verzekeringsplan bedrijven & nbspwith de ‘oneerlijke’ en ‘obscene winsten’ als twee van de belangrijkste motieven welzijn behandeling uitgaven zijn zo groot in de VS Hoewel die mensen informatie misschien discutabel kan zijn, is er geen twijfel & nbspa groot deel van de schuld ligt op het volledig vrije bedrijven we inrichting voor duizenden en duizenden illegalen.

Het is ook zeer mogelijk dat de regering-Obama en supporters van een solitaire-betaler programma & nbspare opzettelijk een lagere concentratie van het aantal illegale immigranten in de VS en nbspin aankoop te laten verschijnen dat er aanzienlijk veel meer Amerikanen zonder ziektekostenverzekering dan er echt zijn om de & nbspneed voor een genationaliseerde welzijn zorg techniek & nbspseem veel dringender. Volgens sommige schattingen 20 tot vijfentwintig procent en nbspof al die vermeende 47.000.000 onverzekerde Individuen eerder vermeld zijn in feite illegale immigranten.

Er is zeker geen twijfel dat de grote bulk van illegale immigranten hebben geen gezondheid en fitness verzekering plan. & nbspMost werken op banen die er niet bieden. Combineer dat met het punt dat enkele van hen & nbspever betalen voor de klinische procedure die zij verkrijgen en & nbspit’s eenvoudig te begrijpen hoe dit is & nbspa enorme aanslag op de Amerikaanse algehele gezondheid behandeling programma hebben.

Het is duidelijk gebleken dat als een land en nbspwe zal moeten nbspaddress van & dit scenario. Immigratieregels dienen een doel. Ze zijn niet in principe ideeën, en ze moeten strikt worden gehandhaafd. Ik ken heel wat van je studeert dit zal zeggen dat dit ontbreekt mededogen, maar we moeten uit te houden voor een volledige ineenstorting van onze wellness zorgproces vooraf we handelen? Verschillende ziekenhuis spoedeisende hulp en klinieken in & nbspsome plaatsen zijn eerder & nbspoverwhelmed. Wilt u de beste welzijn zorg techniek in de hele wereld verbouwd tot een bepaald zien dat veel meer lijkt op die van een 3e planeet staat?

Als je & nbspdoubt dat is goed te doen dan & nbsplook bij Califonia. Verschillende Californië ziekenhuizen zijn gewoon niet in staat om te gaan op het absorberen van het prijskaartje van het beheer van duizenden en duizenden illegalen en receving geen betaling voor de diensten die zij aangeboden. Er werd gemeld dat maar liefst vierentachtig Californië ziekenhuizen al hebben gesloten, of zijn in de proccess van volledig sluiten hun deuren om de reden dat van deze uitdaging. Wanneer deze verschillende ziekenhuizen worden gedwongen om volledig afsluiten van de kwaliteit van gezondheid en fitness behandeling wordt afgebroken & nbspfor volledige gemeenschappen, niet te wijzen op de financiële rekening van de carrière verliezen wanneer deze faciliteiten dicht. Californië is een goed voorbeeld van wat we konden kijken naar het hele land in de buurt van lange termijn als technieken worden getroffen om deze problemen aan te pakken.

Je moet echt het gevoel helemaal vrij om uw antwoorden te zetten hieronder. Open te stellen, eenvoudig discussie en de totaal vrije uitwisseling van suggesties is de enige manier om dit dilemma op te lossen. Vergeet niet om alle reacties respectvol maken, zullen die mensen die godslastering of eigen beledigingen / aanvallen omvat worden gemarkeerd voor verwijdering.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.