Implantaten Voor snurken

Met ingang van 2010, de enige echte remedie implantaat op de industrie was de palatale implantaat. Het bestaat uit drie kleine polyester implantaten geplaatst in de delicate smaak met de getroffen persoon eronder gebied verdoving door middel van een eenzame kantooromgeving bezoek. Het eindresultaat is een stijver zachte gehemelte en een afname in weefsel trillingen. Lichte complicaties zijn opgemerkt in ongeveer een% van de gevallen. Problemen zijn gewoonlijk niet permanent en zijn voorzien van een krassend keel, stem veranderen, ontsteking, een infectie, en allergische reacties.

Injectie snoreplasty bestaat uit het injecteren gladde gehemelte van de patiënt met een sclerotherapie middel, welk deel van de offerte gehemelte verstijft of verhardt. Volgens wetenschappelijke succes gedrukt in ‘Otolaryntology – Head and Neck Medische procedures,’ deze zeer eenvoudige procedure houdt nominale bijdrage en pijn. Op gewone, klanten te verwerven 1.8 remedies vooruit zij het wilden resultaten te bereiken. Tweeënnegentig pct van mensen beweerden een zichtbare afname van snurken.

chirurgische laser-assisted uvulopalatoplasty, waarbij een chirurg verwijdert de huig met een laser, wordt ook gebruikt om te gaan met slaap apneu.

Een andere chirurgische alternatief is de rust tong-ophanging methode, wat inhoudt dat het plaatsen van een kleine schroef in de kaak te voorkomen dat de tong uit de hele slaap blokkeren van de luchtwegen.

Radio-frequentie weefselablatie of somnoplasty, omvat het krimpen van de huig met radiofrequenties. Het is gerelateerd aan de nieuwere Coblation-channeling proces, dat ook gebruik maakt van radiofrequenties diezelfde sluiten.

basis van het resultaat van het snurken, nasale chirurgische behandeling kan ook worden voorgesteld.

Category: Supplementen

Comments are closed.