Info – Levensmiddel algehele gezondheid

Als Amerika gaat zijn 3-technologie met een normale Amerikaanse voedsel plan (Ongelukkig), is er een verhoging van de algemene gezondheidsproblemen geweest. Van algemeen voorkomende punten zoals tekorten aan voedingsstoffen, rusteloos slaap, onvruchtbaarheid problemen en een groter gebruik van remedies, om kritische zaken dit soort als diabetische problemen, beroerte, hart-aanvallen, en Alzheimer. Deze lifestyle is gericht op een snelle-tempo, ongezonde onbalans van het menselijk lichaam, en welke manier dan ook het gevoel dat we dat dit een geweldige manier van wonen en is onderdeel van de Amerikaanse Desire.

ik ben niet te stellen dat de American Dream is een verschrikkelijk probleem. Wat ik heb gevonden is dat we offeren onze algehele gezondheid voor stof bezittingen en een Maatschappelijke Staan die niet behoren tot een extra evenwichtig, joviaal en staat geheel gratis dagelijkse leven.

Is het fantastisch om te proberen hard voor zaken en leven een aangename bestaan? Natuurlijk.

Is het de moeite waard het doden van op uw eigen over? Nee

Dus wat bijdraagt ​​tot een meer evenwichtige levensstijl? Analyse toont oefenen, waarbij in goed, slaap goed, verminderd / lager / geen angst, hobby’s, uitstekend reinigen water, natuurlijke en biologische voeding plan, lachen en een glas wijn op het moment in een al zal aa veel meer evenwicht te verstrekken aan je bestaan.

Een verleden write-up gesproken over wat een Naturopathic Doctor (ND / NMD) kan doen om te schakelen zorgen te minimaliseren. Nu zullen we moeten omgaan met het dieet programma onderdeel van ons leven.

Wat is een Sad?

Ongelukkig of Normaal Amerikaanse dieet programma is een plan dat het eten is rijk met zetmeel ( cakes, koekjes, aardappelen, rijst, bonen, pasta, maïs en tarwe), vlees (rundvlees, kip en varkensvlees), ijsbergsla, suiker, snel voedsel en echt paar handige biologische en natuurlijke voedingsmiddelen van dit soort als fruit, groenten, vetten en eiwitten.

In mijn oogpunt van de ongelukkige is wat ik graag gewoon bellen amusement etenswaren. Deze voedingsmiddelen zijn leuk om te nemen, maar leveren een minimale dieet prijs en vacant zijn, nutriënt verarmd calorieën.

Wat is een Clean dieet programma?

Een schoon het eten van plan is gewoon een die is samengesteld uit natuurlijke fruit, groenten, vetten en eiwitten van voedingsmiddelen die leeftijd met de tijd (in vergelijking met GMO maaltijden), zijn nutriënt-dichte en schoon te maken van pesticiden en andere schadelijke uitbreiden en chemische makelaars. Deze maaltijden komen uit nutriënt-dichte bodem en het bevorderen van een schoner, veel gezonder natuurlijke omgeving.

Verschillende Us bewoners zijn niet bewust van de voordelen van een Cleanse dieet plan, en de nadelen van een reguliere American Food plan. Veel veel meer aan te schaffen in het idee dat al het vet zijn verschrikkelijk en dat een substantieel koolhydraten dieet programma is de sleutel tot welzijn.

Alle vetten zijn niet slecht, omdat het hele lichaam nodig heeft om ongewenst vet oplosbare natuurlijke vitaminen die essentieel zijn voor het menselijk lichaam zijn. Er is een goede deal van desinformatie over wellness en wat we moeten hebben is de juiste scholing over wat te nemen, hoe het te eten, deel te beheren, wat zijn nutriënt-dichte, substantiële goede kwaliteit maaltijden die uw welzijn en serveren aan uw lichaamsbouw onderschrijven te herstellen door natuurlijke middelen.

Wordt organisch voedsel buitenkant van uw uitgaven budget? Overweeg natuurlijk om te kopen als je kunt en als je grondig cant schoon uit uw niet-natuurlijke en biologische groenten met een combinatie van azijn en h2o 1 . Persoonlijk gebruik ik een combinatie van 50% azijn en vijftig procent H2O in een spuitfles en spuit mijn fruit en groenten en maken het zitten voor 10 tot 15 minuten, spoel en beginnen te hakken. Dit is simpelweg omdat niet-biologische en natuurlijke voedingsmiddelen hebben hogere hoeveelheden pesticiden en stoffen die endocriene / hormonale verstoring kan veroorzaken in ons lichaam. Terwijl de azijn gewoon iets te elimineren, kan de totale dat je menselijk lichaam binnenkomt minimaliseren

Controleer hier voor veel meer gegevens over de aankoop van natuurlijke levensmiddel:. Http://www.ewg.org/foodnews/summary . php

Sinds de Ongelukkig is compleet van overvloedig voedsel items, zijn er nauwelijks vegetatie in het dieet plan. Een volwassenen Daily Suggested Inslikken (DRI) is een van dertig tot 50 gram vezels per werkdag zelfs zo de normale Amerikaan krijgt met 10 tot vijftien gram vezels per werkdag. Vezel assists geven een vollediger emotie, ontgift de darmen en kan ontlasting minder moeilijk om te verplaatsen (die kunnen helpen met aambeien). Met extra gewassen in de techniek, het lichaam heeft een prospect om beter te worden, herstellen en te herbouwen zelf. De film, Forks over Knives, studie uitgevoerd door medische professionals T. Colin Campbell, Ph.D. en Caldwell B. Esselstyn, Jr, MD, toont aan dat een dieet programma dat meer gewassen heeft bloedvaten kunnen herbouwen, helpen met de meeste vormen van kanker, omgekeerde diabetes en dus aanzienlijk meer.

In de VS zijn wijdverbreid pop capsules voor frequente aandoeningen en chronische aandoeningen. Denk aan het verschuiven van uw dieet plan en alternatief dan het betalen van $ 100 + per maand op medicatie, kan dat inkomen worden besteed op topkwaliteit, biologisch voedsel items.

Waarom wordt de vaststelling van de juiste voedingsmiddelen zo kritisch?

De uitdrukking Je bent wat je eet is hier van toepassing. Elk jaar onze cellen te wisselen hen zelf. Sommige sneller dan andere mensen, maar effectieve manier elk afzonderlijk mobiel is ontwikkeld op wat je probeert te eten. Een voedsel plan overvloedig in zwakke maaltijden van hoge kwaliteit kan leiden tot een slechte gezondheid en fitness binnen deze cellen. Een dieet regime in geladen-voedingsstof voedingsmiddel kan richten om gezonder cellen.

Ik heb herkend als ik in GGO-tarwe / gluten dat ik het gevoel alsof ik in een roes, gefrustreerd of humeurig. Nemen in onrechte ook geleid tot een slechte stemming voor de rest van de 7 dagen.

Er is een write-up dat ik was verbaasd toen ik las doorheen. Er wordt gesproken over een onderzoek van katten uit dr. Francis M. Pottenger, Jr, MD Kortom hij deed een onderzoek van katten die werden gevoed ander ding gelijk aan een Sad en nog een team van katten die uiteindelijk gevoed ander ding extra nauw gekoppeld aan een organische en natuurlijke voeding plan. Net na een paar generaties van katten de effecten is dat de biologisch gevoede katten bloeide en had de ziekte niet te creëren, terwijl de andere katten die waren gevoed met een Unfortunate-achtige eten plan waren ziek, geproduceerd ziekte en door de derde generatie zijn onvruchtbaar geweest 2 . Dit onderzoek, ook al op katten uitgevoerd, is echt vergelijkbaar met wat we gaan door met onze eten plannen op dit moment. We staan ​​aan de vooravond van ons derde technologie van de menselijke bevolking en ik hebben betrekking op dat de meeste mensen kunnen mogelijk afronding omhoog als Pottengers Cats.

Wat kan gedaan worden?

Met onze actieve leven zijn niet alleen druk en dieet dat zijn een belangrijke kwestie, zijn het hele lichaam. Als 1 regio is in disharmonie moet de volledige procedure kan worden aangetast.

 • Converse uw voedingsdeskundige of ND over wat u kunt doen om uw eten plan te verhogen en wat u inch
  • o Haal informatie over maaltijden die uitstekend en slecht zijn en de ratio’s dat je ze nodig hebt in
  • o krijg je een zeer goede multivitamine en visolie
  • o Juice (zoals een Jack Lalane Juicer) groenten en fruit zo veel als mogelijk is
  • o Cook de meeste van uw maaltijden in het huishouden
  • o Weet hoe je elementen label studeren, zodat je weet wat je plaatst in je gehele lichaam .
  • Kijk of je in een schadelijke ecosysteem dat kan bijdragen aan ziekte / allergie symptomen / stemmingswisselingen
  • o U kunt dit doen door te chatten met een keuze arts en ze kunnen kopen chelations en andere tests zoals grote stalen haar beoordeling aan uw giftige lading te beoordelen.
  • Wat is je druk bedragen uit?
  • Hoe is uw slaap?
  • Are u consumeren voldoende zuiver, schoon drinkwater?
  • Krijgen zaken die je genieten van buiten het huis werken, universiteit, huwelijk en kinderen?
  • Hoe typisch vind je poepen?

Alle p van deze zaken bijdragen aan uw over-all gezondheid en fitness.

Wat ik vertel mensen vandaag zou dat alternatief investeren in betaalbare kwaliteit etenswaren, natuurlijke vitaminen en nutteloze gezondheidszorg is dit: Wat zou in plaats Thrift Detailhandel schoenen of sneakers verwerven van Prada / Guess / Louis Vinton. Het reageren op is meestal de grotere uitstekende oplossing. Met uw welzijn moet precies dezelfde zijn.

Voor de volgende paar weken zal ik een snel optreden en het creëren over een volgorde op natuurlijke vitaminen en wat hun intentie is en hoe ze functioneren in de lichaamsbouw. Houd tuned voor veel meer informatie voor uw algehele gezondheid, voorspoed en geluk

References:

ene Dr Crinnon Environmenal Drugs Lezing

twee http://en .wikipedia.org / wiki / Francis_M._Pottenger, _Jr.

Category: Supplementen

Comments are closed.