Info over Honing: Punten, ongekookte v. Geraffineerd, en gezondheid en fitness Voordelen

Hoe wordt Weten over Honey Beneficial?

Honing is een zoete, iets dat waardevol voor uw gezondheid wanneer het toegevoegd aan je elke dag eten plan. Het is een normale zoetstof, ongewenst vet kosten-vrij, en cholesterol volledig gratis. Honing kan dienen als een anti-bacterieel, anti-schimmel, anti-inflammatoire en probiotische (eigenlijk prebiotica) middel. Een prebiotische helpt om gezonde microben te verhogen in het spijsverteringsstelsel.

Honing dient om te helpen voorkomen dat een aantal gezondheidsproblemen en problemen, zo mooi als kalmeren je hele lichaam als een voorwaarde van nu bestaat. Het is essentieel om te beginnen door de kennis van de basisprincipes van waar honing zal komen en welke vorm van honing is beste voor het gehele lichaam, zodat u een gefundeerde definitieve beslissing over wat het beste is voor jou. Alle door de achtervolgende write-up, zal Ik een korte beschrijving van hoe honing wordt geproduceerd, zo mooi als de variatie met betrekking tot ruwe honing en winkel gekocht honing, zo effectief als andere intrigerende feiten. Later, zal ik u een beschrijving van honing vele maakt gebruik van en waarom een ​​flink aantal van deze toepassingen worden genoemd van de winst te zijn.

A Hoe wordt honing gemaakt?

geven bijenkorf van honingbijen verzamelen nectar van bloemen om honing te maken. Ze halen de nectar van bloemen met hun tong en retailer in hun lichaam. Wanneer ze terugkeren naar de korf, de werkbijen verwerven boven de de klus te klaren. De werkbijen breken uitgebreide suikers de nectar is in zeer eenvoudige suikers en verdeel de nectar in de honingraat. Meer dan tijd, de nectar droogt en honing worden. De honing wordt vervolgens geoogst door een imker. De vorm (kleur / smaak) van honing is afhankelijk van de bloemen de bijen kijkt. Darkish honing is een zwaardere, vollere smaak, terwijl lichtere honing is milder.

Hoe is Raw Honey Diverse dan Refined Honey?

ongekookte honing is een beetje gefilterd, maar blijft op plaats temperatuur, die van cruciaal belang om te blijven is het voedings-en wellness waard. Onduidelijk en bevat pollen, vitaminen, mineralen en enzymen. Verfijnde honing wordt overdreven gefilterd. Dit vereist de honing in pasteurisatie benadering, waardoor de filtratie methode om gemakkelijk manifesteren te verwarmen. Deze methode genereert de gouden, kristalheldere lijken dat we gemeen hebben met het observeren bij leveranciers. Niettemin, als gevolg van deze buitengewone filtratie aanpak, honing verliest veel van het is echt de moeite waard vitaminen die delicaat om de grote temperaturen gebruikt.

Voeding artikelen van Honey

 • 80% normale suikers uit glucose en fructose
 • 18% drinkwater
 • 2% pollen, natuurlijke vitaminen, mineralen en eiwitten

Breakdown van natuurlijke vitaminen en mineralen in honing:

 • Natuurlijke vitaminen – B6, niacine, riboflavine, thiamine, pantotheenzuur, en aminozuren
 • Mineralen – Calcium, magnesium, mangaan, koper, fosfor, ijzer, zink, natrium en kalium
 • Opmerking: Ruwe honing heeft een superieure dieet inhoud dan houden verworven honing . Bovendien screening uitgevoerd door Protection nieuws Eten uitgevoerd aangegeven dat meest honing ontdekt in de winkels elke pollen daarom niet zijn opgenomen, wordt niet beschouwd als authentieke honing. Winkels gericht op puur natuurlijke maaltijden werden ontdekt om honing dat de ideale hoeveelheid pollen worden geacht echte honing.

  Gezondheid Beloningen van Honey (met een verschillende recepten!)

 • Kreeft Avoidance – Honing wordt gedacht aan anti-inflammatoire, antimicrobiële, het immuunsysteem stimuleren, en een genezer van persistent . zweren en wonden, die alle regio’s betrokken bij carcinogenese (het startpunt / generatie van de meeste vormen van kanker) zijn
 • Hart Ziekte Avoidance – verlaagt compleet cholesterol, LDL-cholesterol en triglyceriden
 • Athletic Algemene prestaties – normale suikers geven uithoudingsvermogen en hulp snelheid
 • gastro-intestinale problemen en Zweren -. Honing wordt gemakkelijk verteerd en tegengaat buik zuurgraad
 • hoest onderdrukt en Keel Lijden – Volgens de Mayo Clinic, honing verzacht de keel toen gemengd met thee of warmte citroen-H2O. Zij vonden ook dat wanneer twee theelepels honing belandde gegeven aan jongeren (meer volwassen dan een 12 maanden-verouderde) vóór het slapen gaan, werd ‘s nachts hoest verminderd.
 • Vision – het mengen van twee theelepels honing met wortelsap is prompt om gezichtsverlies dat is getroffen door zeer lange uren op een computer systeem te versterken
 • Lichaamsgewicht Reduction <. / u> – 1 theelepel honing tot ongeveer twee theelepels citroen-of limoensap zowat elke vroege ochtend wordt gerapporteerd aan de snelheid van de stofwisseling of hulpmiddelen direct na grote, vette maaltijden. Het wordt ook verondersteld om te helpen met cellulitis
 • Impotentie, Vroegtijdige ejaculatie, en onvrijwillige Vermindering van sperma -. Hoewel het niet is bevestigd op mens en werd gebruikt in een experiment met ratten, werd honing waargenomen dat waarschijnlijk verhogen testosteron en antioxidanten. Recept voorgesteld: gemalen ui gebakken in boter, gemengd met een theelepel honing wanneer buik leeg is rond een paar uur, of een / 2 theelepel gember sap met een 50-procent gekookt ei en honing in de nacht
 • .

 • Blaas Een infectie – een theelepel honing met twee theelepels appelazijn op het moment per dag. De honing is voor het antibacteriële, antivirale en schimmeldodende vaardigheden en appel cider azijn voor de vijandige omgeving (groter zuurgraad) die het genereert, dat de bacteriën niet gedijen binnen ook eens 1 theelepel honing met twee snuifjes zout per dag of een theelepeltje honing en 2 theelepels vloer kaneel 1 kop warmte h2o (kaneel vernietigt micro-organismen in de blaas)
 • bronchiale Astma bronchiale -. Een inhalatie therapie gemaakt op basis van honing en gedestilleerd water / zoutoplossing antwoord. Je moet een huisarts voor de inhalatie-methode zien. Met de inhalator, kan je 120 gram honing verwerven drie keer per werkdag voor levensmiddelen
 • Diarree -. Om diarree te voorkomen als ze meedoen aan een vakantie, een theelepel honing met een theelepel appelazijn in een glas water, een vijftig procent uur voor de maaltijd op de dagen net voor de excursie.
 • Misselijkheid – 1 theelepel honing met een theelepel citroensap, drinken geleidelijk of 1 eetlepel gemalen venkelzaad ondergedompeld in een kop kokend drinkwater voor tien minuten, de invoering van honing voor de smaak
 • . Blood Sugar verordening – Honing bevat zowel fructose en glucose. Fructose helpt glucose te worden geleverd aan de lever. Glycogeen wordt gevormd en toegepast door organen dit soort als het hart, paars bloedcellen, hersenen en nieren. Het zal organen veel beter en voor glucose worden verwijderd functioneren, waardoor de bloedsuikerspiegel verlaagd worden
 • Huidwonden -. Wanneer honing wordt gemengd drinkwater, het helpt om waterstofperoxide, die een mild antisepticum. Het kan worden gebruikt om snijwonden en wonden
 • huid Progress -. Raw honing gebruikt om de huid kan worden gebruik gemaakt van nieuwe huid te bevorderen ontwikkeling
 • Skin Wellness en Natuurlijke schoonheid -. Honing bevat delicate Alpha Hydroxy Acids dat afschilfering van vorige huidcellen te motiveren, te minimaliseren sporen en rimpels, evenwicht vette huid, maximaliseren elasticiteit, en het bevorderen van de productie van collageen. Gebruik honing om uw ervaring, zoals je zou een gezichtsmasker. Laat het ergens rond de vijftien-20 minuten. Afspoelen. Uw gezicht gebied zal ervaren delicate en eenvoudig! U kunt ook uw bezitten stoffen aan de honing aan de afschilfering uitkomst verhogen!
 • Honing verhoogt ook de bloedcirculatie, vermindert gratis radicalen, en kunnen het verleden gekwetst omkeren van gratis radicalen.
 • Uiteindelijk, behoudt het vocht in de huid, zodat een honing masker zal het uiterlijk van uw gezichtshuid voordeel.
 • *** WAARSCHUWING! Ik zou erop willen wijzen, Geenszins voeden honing bij een baby of kleintje onder de leeftijd van een persoon-12 maanden oud. Dit is te danken aan het gevaar van botulisme. Deze zuigelingen en jonge kinderen, die niet een immuun procedure die genoeg wordt gemaakt om te vechten van de infectie.

  Daarnaast is het meer dan recepten zijn strategieën. Deze recepten en richtingen mogen niet ruilen het zien van een arts als u van mening dat u een ziekte hebt. Indien u diabeet bent, raadpleeg dan uw arts voorafgaand aan het toepassen van honing in uw dieet.

  The Sweet feiten

  Honing is zo evenwichtig als het is zoet! Het kan worden gebruikt voor het voorkomen van ziekte en voor het verdienen van de voorwaarden die u nu hebt echt beter voelen. Het is een gezonde keuze voor gewone suiker en kan in staat de balans van uw bloedsuiker op exact hetzelfde moment.

  Vergeet niet, honing is op het grootst kan zijn wanneer het rauw. Deze pure honing kan worden ontdekt in verkooppunten die natuurlijke en biologische maaltijden, wellness etenswaren, of marktplaatsen Farmer’s Market. Als je toch ongekookt honing, absoluut zeker niet om het in ongelooflijk hete thee of alcoholische dranken om de reden dat de warmte van deze dranken een aantal van de voedingsstoffen zal verminderen en ontkennen de extra voordelen die u zoekt. Niet verwarmen of koken honing voor de identieke redenen. Het is acceptabel om honing te plaatsen in de warmte drinkwater en thee.

  Wees

  gezond en blijf lief!

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.