Ingehouden tand problemen bij honden

Een blik in de mond van uw hond kan mogelijk chompers dat veel meer als glazuur van een haai dan een hond lijken bloot te leggen. Ingehouden emaille zijn hond email die niet afhaken. In plaats daarvan, de volwassen glazuur te verbeteren in plaats achter de pup hond tand of rondom de pup tand, met daartussen de pup tanden. Er zijn nogal wat problemen die kunnen optreden bij vastgehouden emaille wat impliceert dat u nodig heeft om de tand is verwijderd als voorheen lang mogelijk.

Irritatie

mond van de hond is niet gebouwd om zo een flink aantal tanden tegemoet. Wanneer huisdier tanden er niet uitvallen, zijn de volwassen tanden geduwd veel te dicht bij elkaar en kan eindresultaat in de hond kauwen om de pijn te verzachten. Toch zal reductie alleen komen met afzuiging.

Beschadigde tanden

Pup tanden zijn niet bedoeld als allerlaatste, als gevolg daarvan zijn ze niet zo solide als volwassen tand. Ingehouden tand kan heel gemakkelijk komen om te worden beschadigd door te voeren of kauwen.

Tarter opbouw

Omdat het glazuur als zo dicht bij elkaar, het is echt een stuk eenvoudiger voor Tarter om afzettingen en veroorzaken tandbederf. Zelfs dagelijks borstelen en kauwen op emaille zuiveringen traktaties kan ineffectief in het verwerven van de tand goed schoon zijn.

Hart aandoening

Als het tandbederf, hartaandoening kan manifest. Met andere woorden, behouden tand niet lachen onderworpen. Het inschakelen van de tanden op het zijn in put te houden kon uiteindelijk te ontdoen van uw hond.

Het grote nieuws is dat de tand behouden zijn meestal eenvoudig te extraheren. Als u ervoor kiest om uw hond gesteriliseerd of gecastreerd, zal de dierenarts ruimen overgebleven puppy tanden om dit probleem te stoppen. Echter, als je systeem om uw hond te fokken, moet je agenda om een ​​afspraak te hebben de tandheelkundige werken volbracht.

Category: Supplementen

Comments are closed.