Inleiding tot de uitbanning Pounds Reduction Diet – How to Get Rid van Weight and Preserve It Off

Het plan Eliminatie Lichaamsgewicht Reduction Eten

=====================

Inleiding tot de uitbanning Fat Decline Diet plan

===================== >

Ik ben geboren in Milwaukee, Wisconsin in 1938, met een gewicht een beetje veel meer dan £ 12. Ik woog honderd en tien pond in de eerste graad en 180 pond in de vierde klas . Als junior in belangrijke faculteit, woog ik 263 £ en ik raakte 325 kilo na mijn eerste kalenderjaar hogeschool of universiteit.

—————– —————-

Ik begon mijn eerste dieet plan toen ik acht jaar oud . Mijn moeder nam me mee naar de familieleden huisarts die me ingesteld op aa duizend calorieën dieet regime. Ik kocht een calorie ebook en religieus begon te tellen elke individuele calorie die ik heb gegeten. Binnen slechts twee dagen meegemaakt Ik liet £ 6., Maar dan de komende vijf keren dat ik bereikt 4 van hen opnieuw in weerwil van de realiteit dat ik bleef houden aan de soortgelijke dieet programma. Ik was ontzettend ontmoedigd en normaal honger . Mijn voedsel plan bestond uit gekookte eieren, kwark en een beetje mager vlees bij het avondeten.

————————- Zinloos ——-

te zeggen, uiteindelijk gaf ik het op en weer kreeg elke kilo die ik had laten vallen en nog wat. In de komende dertig jaren probeerde ik verliezen lichaamsgewicht verschillende momenten met verschillende unieke diëten en ik normaal de identieke eindresultaten ervaren. Tenslotte gaf ik het op dieet geheel en ik last but not least een piek van £ 345 ..

———————— ——-

Toen in 1979 een ding bleek dat mijn bestaan ​​permanent gewijzigd. Ik had problemen kijken, dus ik bezocht een oogarts. Hij onderzocht mijn ogen en vertelde me dat ik ervaren cataract in beide van die van hen. Toen vroeg hij me of ik was diabeticus en ik zei dat ik niet wist, dus hij stelde voor dat ik zie een zorgverlener. De huisarts snel geverifieerd dat ik diabetes en dat ik ook ervaren hogere bloed spanning.

————————- —–

ik snel ingezien dat ik ervaren om gewicht te laten vallen en te behouden het af, maar hoe? De oplossing kwam over bijna door incident. Voorafgaand aan mijn ga naar voor het oog zorgverlener, had ik goed geïnformeerd een periode van onverklaarbare pond verlies. Geïnspireerd door dit heb ik besloten om weer terug te snijden op wat ik at. In plaats van te blijven te ontdoen van vet, ik abrupt gestopt. Ik later erkend dat het is populair voor mensen van vandaag, wiens bloed suiker is uit te reguleren, om onverklaarbare lichaam gewichtsvermindering, samen met verbeterde plassen en dorst tegenkomen.

———– ———————

ik een besluit dat ik terug zou minimaliseren nog verder meer uit te roeien alle snacks en schakelen van standaard soda aan voedsel plan soda. Onmiddellijk, de kilo vermindering hervat . Direct na een aantal maanden het gewichtsverlies vertraagd dus ik vervaardigd voor extra kortingen op calorie-inname. Boven een twee-3 jr interval en diverse extra vermindering van calorie-inname, slaagde ik erin om 125 kilo, die ik af heb aangehouden voor extra dan vijfentwintig decennia verliezen. Dit werd de basis van mijn ‘eliminatiedieet programma’, hoewel ik het niet merkte op dat moment.

———————

————

Een aantal jaren geleden, toen ik met pensioen op de leeftijd van vijfenzestig, mijn inname patronen beetje bij beetje veranderd. In plaats van twee kleinere maaltijden in de vroege ochtend en tijdens de lunch, en een gemiddelde van voedsel in de nacht, ik begon het consumeren van een groot, laat ontbijt en een aanzienlijke avondmaal. Uiteindelijk mijn dikke klom weer terug tot £ 246 en herkende ik dat ik moest een of ander ding te doen. Ik nam opnieuw over wat ik heb meegemaakt op voorhand besefte en ik besloten om de exacte gang van zaken te gebruiken om terug naar £ 220 krijgen.

—————-

————–

Deze keer schreef ik neer in het bijzonder wat ik deed en het was geboren. Ik heb echt vertrouwen dat iedereen die een echt serieus vet uitdaging heeft gehad en is niet in staat om ponden te verminderen en te onderhouden het uit door middel van een dieet, kan deze strategie geweest. Dit dieet programma is niet bedoeld voor iemand die graag snel af te nemen van een aantal pond. Het is niet kort en het vraagt ​​om een ​​zeer lange-termijn commitment. Maar als je hebt geprobeerd met behulp van iets anders en het ongelijk zijn gesteld, ik voel me bijzonder dat dat je goed kunt doen toepassen van wat het me heeft genomen meer dan 60 een lange tijd om te studeren.

=============================== ===

De eliminatie gewichtsverlies Dieet plan – Inhoudsopgave

Introductie

Hoofdstuk 1 – Waarom hebben de meeste Maaltijden plannen Fall korte

<

strong> Hoofdstuk 2 Wat is er uniek aan de ‘Elimination Pounds Decline eten plan’?

Hoofdstuk 3 Waarom wordt de ‘Elimination Gewicht afnemen Eten plan ‘Perform?

Hoofdstuk vier Hoe krijg ik Levensloop?

hoofdstuk vijf Hoe kan ik beslissen over welke maaltijden te verwijderen?

Hoofdstuk 6 Waarom Weeg Alleen ikzelf Op het moment dat een 7 dagen?

Hoofdstuk zeven Waarom zou ik Grafiek My Body gewicht?

Hoofdstuk acht What If I Dont te ontdoen van het lichaamsgewicht Passende Away?

Hoofdstuk 9 Waarom herwaarderen My Development Direct na 6 maanden?

Hoofdstuk 10 Hoe zit het werk uit?

Hoofdstuk 11 What About Quick voedingsproducten en nemen in out?

Hoofdstuk 12 Wat als ik Diabetische of op een Minimal Cholesterol Dieet?

Hoofdstuk dertien Waarom ervaar ik Hongerig voor de maaltijd?

Hoofdstuk veertien Waarom is het moeilijker voor meisjes te Elimineer gewicht dan voor mannen?

Hoofdstuk 15 Hoe kan ik erachter te komen Mijn ‘Excellent’ Lichaamsgewicht?

Hoofdstuk 16 Wat komt over Na bereik ik mijn ‘Excellent’ Overgewicht?

Hoofdstuk 17 Will Ik hebben over het algemeen te worstelen om mijn ‘Excellent’ Weight beheren?

Hoofdstuk 18 Hoe werkt Angst Affect overgewicht verminderen?

Hoofdstuk 19 Welke andere posten zou naar I Know About?

hoofdstuk twintig Major Tien zaken om te onthouden

Bijlage I A Serious Lifetime Case in point

Bijlage II Wat vond plaats toen ik stoppen met roken van sigaretten

========================== ==================

Category: Dieten

Comments are closed.