Intense puistjes bij tieners

Acne ontstaat wanneer het lichaam overproduces talg, die, in combinatie met de levenloze huidcellen, klompen huidporiën. Zodra de porie verstopt, micro-organisme dat is de natuurlijke manier bestaande bouwt in de porie, waardoor een Whitehead, mee-eter, puistje of cyste. Hormonen verbonden met de puberteit verhogen productie van talg van het systeem, dat is wat puistjes wijdverspreid in tieners zou maken. Genetica ook deelnemen aan een baan in de verbetering van de acne. Een tiener wiens vader en moeder ervaren aan ernstige acne is veel meer mogelijk is om het zelf te verwerven.

p Er zijn een breed scala van misvattingen omvat de behandelingsmethode van acne. Daglicht niet duidelijk up zits. Het kan heel goed het verminderen van de algehele look van acne, omdat de poriën en de huid is donkerder of roder, maar het doet bijna niets aan ‘opdrogen’ zits. Veel mensen zijn van mening dat bepaalde maaltijden, zoals chocolade of frieten, leiden tot acne. Er is geen bewijs om deze waarheid te staan ​​aan de andere kant, is er enige wetenschappelijke gegevens waaruit blijkt dat een dieet regime aanzienlijk in suiker kan verergeren acne, volgens de website van de Faculteit der Geliefden Dokters van Canada.

Ernstige acne hoeft niet te intensieve behandelmethode hebben. In feite, het schrobben van de huid over of met agressieve schoonmaakmiddelen kan de huid irriteren en maken acne erger. Was je gezicht met een zacht reinigingsmiddel 2 keer per dag, en zich houden aan met een puistjes remedie product of service maakte van benzoylperoxide of salicylzuur. Weersta de drang om te kiezen op je poriën en de huid, welke niet glashelder de acne en kan direct tot littekenvorming. Uiteindelijk wijden aan een acne te genezen programma. Maar kan ook gewoon tot twee maanden aan de uiteindelijke resultaten te zien.

Als meer dan-the-counter acne behandeling opties niet meetbare resultaten te leveren, kun je goed wilt nadenken over een een kijkje nemen op een huidarts. Er zijn verschillende recept remedies te verkrijgen die duidelijk puistjes kunnen helpen. Sommige zijn enigszins goedaardig, dit soort als lokale of orale antibiotica. Andere mensen, zoals tretinoïne en isotretinoïne, moet de waarschijnlijke voor kritische uitkomsten facet, dit soort als intense zonnebrand tegen blootstelling zon en beginnen gebreken in verwachtte dames. Een arts met praktijkervaring behandeling zal tieners klaar om duidelijk de toegevoegde voordelen en nadelen van verschillende drugs.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.