Intermitterende Vasten, Overgewicht Decline, Welzijn, Dieet programma Plan, Bodybuilding

Dit rapport evaluaties het bewijs voor de effectiviteit van intermitterende vasten voor Weight Decline, Wellness en Bodybuilding en geeft tal van vasten dieet programma-opties.

intermitterende vasten (IF) of standaard vasten is een verlaten en gaan consumeren monster die in afwisselend duur van het vasten (voor de duur van die alleen water kan worden gegeten) en de duur van de niet-nuchtere.

Er is bewijs dat intermitterende vasten kunnen genereren welzijn extra voordelen, verlengen bestaan ​​levensverwachting Schakel de algehele lichaam te reinigen. Het is onduidelijk of deze beloningen zijn effectief dankzij de opgelegde caloriebeperking (power beperking) of andere extra voordelen van een pauze in consumeren.

Vasten van verschillende soorten is geoefend voor spirituele en life style redenen door een flink aantal teams en personen. Ter illustratie, mormonen vaak snel op de te beginnen met zondag van elke maand en moslims snel voor 29-30 keer in de loop van de Ramadan (9de maand van de islamitische kalender) alles waardoor ze je niet mag eten of te consumeren voor de duur van het daglicht uur.

Veel eten van de plannen zijn gemaakt rond stop-go-proberen sample eten en eigenlijk procedures van dit soort als ‘Neem niet in Lunch’ .

intermitterende vasten (IF) gewoonlijk betekent een nemen in levensmiddelen alleen elke tweede dag, maar er zijn vele varianten die vasten bevatten wanneer een week of overslaan gewone voedingsmiddelen, alleen ter illustratie het ontbijt of het overslaan van de lunch.

De laatste twee zijn waarschijnlijk superieur aangeduid als ‘gewone’ vasten. Er zijn heel wat andere nuchtere ontwerpen door elke periode van 24 uur. De meeste mannen en vrouwen snel voor 10 uur per dag toch, het interval maaltijd en avondmaal, overnachting tot je uiteindelijk ‘het vasten breken’ met een ontbijt in de ochtend. Deze kan worden omschreven als ’10/14′ regime tien enkele uren vasten door 14 uur voedingsperiode vastgesteld. A ‘twintig / 4’ routine betrekking tot twintig verschillende uur vasten gevolgd door vier uur van niet-vasten.

Andere patronen ’19/five’ en ’16/eight’ dag tot dag vasten. Het overslaan van de lunch heeft twee vasten intervallen, 1 ‘s nachts en de andere over het grootste deel van de dag zou kunnen worden omschreven als een ’20/four’ of ’10/2/ten/2′ met twee duur van twee uur voor het ontbijt en maaltijd .

Vasten technisch niet beginnen met een resultaat op vitaliteit leveranciers tot zijn recht na ongeveer 12 enkele uren zonder maaltijden. Direct na deze tijd het gehele lichaam zal om te beginnen op koolhydraatreserves trekken en vervolgens extra vet aan sterkte-eisen van het lichaam bieden. De snel zal verlopen zo uitgebreid als koolhydraten en overtollig vet handelaren worden toegepast voor kracht. Zodra deze handelaren zijn uitgeput het lichaam zal beginnen af ​​te breken eiwitten in de spieren. Wanneer dit plaatsvindt een individu is technisch honger.

Als de snelle duurt meestal twaalf enkele uren om te beginnen om een ​​resultaat te hebben, hoe kan een beperkte duur van het vasten gedurende een periode van 24 uur zijn krachtig? Vasten is een werkwijze voor het beperken van energie. Als je echt niet proberen te eten voor tien enkele uren en je moet goed te maken voor de schuur calorieën wanneer je begint weer voeden op, blijft u worden beroofd van calorieën en zo zal blijven vasten (beroofd van energie meer dan een periode van 24 uur).

Niet nemen voor langere tijd via de werkdag kan andere voordelen voor de gezondheid hebben zo mooi, dat je niet zou krijgen door het eten van een paar caloriearm voedsel tijdens de dag. Vasten is dus een proces van het beperken van je calorie-inname en het bezitten verlengde intervallen zonder enige levensmiddel.

Wellness Voordelen van het vasten

Een analyseren uitgevoerd door de Universiteit van Adelaide in Australië is dat intermitterende vasten, (vasten elk individu andere dag, met alleen ontbijt op vasten tijden), verlaagt niveaus van cholesterol en andere vetgehalte in het bloed die triglyceriden worden genoemd. Veel Mormonen snel voor 1 dag per maand (ze niet proberen om levensmiddelen te eten op de eerste zondag van de maand). Onderzoek heeft uitgewezen dat de Mormonen zijn 40% minder waarschijnlijk dan de algemene bevolking te hebben verstopte slagaders. In een onderzoek van 515 mensen, ongeveer 60% van de fasters ervaren coronaire hartaandoening in tegenstelling tot zevenenzestig% van de niet-fasters (direct na het lichaamsgewicht, leeftijd en andere variabelen in aanmerking werden genomen). Personen die werden niet mormonen, maar vastte op een vergelijkbare manier, toonde de vergelijkbare vasten winsten als de Mormonen.

Studies van intermitterende vasten (IF) bij knaagdieren bepaalde voedingsmiddelen slechts om de twee werkdagen, bevestigd zal toenemen in leven overspanning en vermindering van de frequentie van-leeftijd gekoppeld kwalen.

Verschillende experimentele experimenten van dieren en menselijke statistieken uit dan de laatste 15 decennia stellen dat periodiek vasten belangrijkste uitkomsten voor kunnen hebben overgewicht daling (overtollig vet te verminderen), algemene algehele gezondheid en levensduur. Een moderne analyseren uitgebracht in het American Journal of Clinical Voeding beoordeeld deze verkenning wetenschappelijke testen en gelegen dat de belangrijkste aanwinsten waren in vooruitgang in insulinegevoeligheid en glucose opname, daling van de bloeddruk, vermindering van oxidatieve pijn om eiwitten, lipiden en DNA, zo heel goed als gewichtsreductie beloningen (afname van overtollig vet)

De conclusies uit het onderzoek zijn kritiek.:

Hoe werkt het hele lichaam antwoord op Vasten?

‘honger-modus’ Debat

Er is een heleboel discussie over de reactie van het lichaam op het vasten geweest. Verschillende beweren dat vasten niet de taak vooral doen omdat aan doet denken aan de zo bekend als ‘honger response’ – het systeem vertraagt ​​het lichaam stofwisseling belast, zodat mensen niet verbranden van de energie die ze voorspeld. De ‘stop-go-voorkomen-go’ die in gewoon triggers een ‘slow-usual-geleidelijke-normale’ veranderen van de stofwisseling, zodat de vasten geen invloed heeft.

Het verminderen van metabole prijs al door honger zou opdagen om een ​​sluitende aanpak uitbreiden van de kans dat u misschien wel lang blijven voldoende zijn, totdat je een ding te eten geïdentificeerd. De meeste van deze geleidelijke beneden zou waarschijnlijk als gevolg van het minimaliseren van de totale actie (alternatief dan rustmetabolisme hoeveelheid) – een ‘wacht het uit’ respons. Maar de honger praktisch suggereert gewoon dat honger. Ontdekking verslagen bleek een reductie in metabole prijs van ongeveer 10% direct na zestig enkele uren cs na tweeënzeventig-96 uur (3-4 dagen). Uiteraard, het overslaan van een maaltijd of niet voeden met 24 enkele uren, elkaar werkdag is het niet waarschijnlijk over deze reactie tot stand te brengen. Maar veel van de personen die het vasten test te doen klagen dat ze zin lusteloos. Alle vormen van vermindering van calorieën maaltijd plannen zijn zeer waarschijnlijk veroorzaken deze reactie en enkele bloeiende lijners raden dat mannen en vrouwen moeten gunstige methoden te overwegen energiek te houden en sturen duidelijk van het krijgen lusteloos.

Study experimenten is gebleken dat de werkelijke achterzijde van dit – korte zin honger in feite zal metabole verhogen – eens te meer lijkt dit praktisch vanuit evolutionair oogpunt horloge

In de herziening rust snelheid van de stofwisseling. werd gevolgd door indirecte calorimetrie en hormoonconcentraties beoordeeld in 11 gezonde vrijwilligers en slanke na een, 2, drie, en 4 dagen van honger test. Rusten vitaliteit uitgaven aanzienlijk versterkt door ongeveer vijftien% op de derde dag. Norepinephrine focus in het bloed verhogen met ongeveer 50% bij werkdag 1 en dag 4. Serumglucose daalde met ongeveer dertig%, terwijl insuline niet verbeterd in enigerlei mate.

De conclusie uit dit onderzoek was dat het metabolisme in rust verbetert in het begin van de honger, en dat dit gepaard gaat met een verbetering in plasma norepinefrine misschien veroorzaakt door de daling van de bloedglucose concentraties.

Dit heeft de neiging om de perceptie te maken vanuit een evolutionair standpunt niveau, vooral omdat norepinefrine, dat is wat je presenteert een ‘runner’s substantieel ‘, scherpt het hoofd en stimuleert actie. Dit lijkt een voordeel bij het verkrijgen van hongerige mensen om te kijken naar voedsel en het vergroten van de overlevingskans. Op een bepaald probleem, na vele malen no nemen in en browsen, wanneer honger heeft vastgesteld kan het soms zelfs groter zijn om Ongeacht de mythen stilgelegd en de resterende elektriciteit te behouden.

, Het onderzoek bevestigd dat rust metabole bedrag verhoogd in korte termijn vasten (tot 60 uur) met ongeveer 10%.

De fantasie die kleine periode vasten triggers ‘honger manier’ lijkt een kwestie van de tijd van zijn tijd met uit eten – honger vindt alleen plaats direct na drie tot vier dagen zonder eten

Mobilisatie van Power Reserves

Hoe reageert het lichaam toen beroofd van etenswaren en er geen inkomende stroom. Het hele lichaam moet zetten om zijn bezittingen, een doel genaamd autolyse. Aanvankelijk was de algehele lichaam maakt gebruik van glycogeen, dan begint af te breken vetten reserves in het hele lichaam om energie op te wekken. De lever is het locale de plaats vetten worden omgezet in ketonen en vetzuren, die vervolgens worden verspreid via de bloedbaan en worden gebruikt voor het creëren van gemeenschap elektriciteit

Vasten en gewichtsverlies -. Sommige Veiligheidsmaatregelen

Hoewel vasten voor 1 of twee dagen is niet vaak een probleem mannen en vrouwen die extreem zwaarlijvige of personen met erkende lever of de nieren problemen, moeten niet snel. De soortgelijks geldt voor elk individu op een koning van de medicatie.

Fasters streven naar lichaamsgewicht echt schuur moet nog wel in gezonde etenswaren en vasthouden aan de normale informatie van het hebben van vijf groenten en fruit per werkdag, wandelen gedurende 30 minuten per dag, en het nuttigen van veel H2O.

Vasten als een calorie-reductie methode

Om kilo’s die je moet nemen minder dalen energie dan je eet over een periode van tijd. Dat is wat je moet hebben in de modus calorie tekort om te gaan. De meeste mensen testen om dit te doen door het hebben van calorie voedsel over de hele dag dit soort als de Eat Alleen de Greater Vijftig procent Dieet programma . Dit is moeilijk en zeer moeilijk om de zelfcontrole over een zeer lange periode van tijd te handhaven. Vasten procedures deze soorten als ‘Het overslaan van de lunch’ of niet ‘Het eten van alle door de Daylight Hours’ is misschien veel beter presteren voor sommige mensen vandaag de dag. Het betekent meestal dat je kunt proberen om typische gerechten eten in andere periodes, die mogelijk cruciale sociaal kan zijn als je plezier kunt krijgen van een standaard diner met uw gezin of bij een avondmaaltijd bij elkaar te krijgen. Het tellen van calorieën is ongelooflijk moeilijk om te doen.

Vreemd vasten misschien hebben psychologische beloningen zoals het is gebruikt als een strategie om mensen hulp vandaag omgaan met spanning en depressie. Verklaren geen voedsel items kunnen de eerste fase voor mensen om gewoon bevel van hun leven

Vasten zijn. Om calorieverbruik afnemen is erg basic. Het snijden van een enkele maaltijd per werkdag zal je calorie-inname te verlagen met ongeveer een bijzonder 3, dat is precies wat je nodig hebt om te doen om het overtollige gewicht af te werpen. Van de opleiding je nodig hebt bewust niet om rond te-consumeren voor de overige maaltijden te zijn.

1 van de grote uitdagingen met succesvolle dieet is routine-onderhoud. Veel mensen vandaag de dag die gewicht verliezen op dieet plannen, zelfs de meer bekende soorten van dit soort Aikens en Dukin, alleen zet het vet weer op wanneer ze terugkeren naar de normale voeding op. Zelfs mensen die krijgen nietjes Plateus omdat ze proberen te zeer beladen maaltijden

eten Er zijn aanzienlijke kritiek op wetenschappelijke studies die hebben geconstateerd dat de belangrijkste brengen van de aardbol overgewicht epidemie is wat wordt genoemd passief ongeluk boven- verwennerij. Vermeld alleen deze beweert dat mensen vandaag de dag in de westerse samenlevingen krijgen extra vet eten van normale gezonde voedingsmiddelen simpelweg om de reden dat het voedsel dat we consumeren is ook rijk. Het voedsel dat we kopen is zeer verwerkt en is gevuld hele energie, suiker en extra vet. Het heeft een mooie grote caloriedichtheid -. Impliceert dit zijn er een aanzienlijke hoeveelheid calorieën in een klein bedrag van de voedingsmiddelen

Het geheim van het verliezen van lichaamsgewicht en het houden van het af is te erkennen dat je moet maken belangrijke lange termijn manier van leven aanpassingen. Dit betekent voeden op een voedzaam dieet plan, met de typische werkzaamheden en het ontdekken van de besturing door jezelf vrij van eetbuien te blijven en aangeeft dat er geen junk levensmiddel.

Slechts een antwoord op deze uitdaging van de routine onderhoudsfase van diëten en ‘houden van het af’ kan eventueel permanent geen lunch – of gewoon proberen om een ​​appel te eten voor de lunch en gaan voor een wandeling. Het is echt de moeite waard nadenken over en het werkt voor veel mensen. Direct na een terwijl uw gehele lichaam krijgt is toegepast en het ‘hongergevoel’ verdwijnen. Het is een eenvoudig systeem dat alle calorieën tellen te voorkomen en
hopen te nemen in de helft porties bij elke maaltijd.
Doet Vasten ontgiften van het lichaam en reclame de Healing Procedure?

Er is een grote discussie over deze uitdagingen. Frequente perceptie zou suggereren dat het vasten in staat moet stellen om je darmen geven een ontspanning en dit kan misschien ook in staat stellen uw lichaamsbouw doel van andere factoren voor een al zoals fix en genezing. Al snel na het hele lichaam maakt snel we snel voor ongeveer 10 uur elke nacht. Vasten kan het lichaam het meest effectief te ontdoen van deze afvalstoffen, in het bijzonder voor elke andere werkdag vasten en meer tijdsintervallen van vasten.

Spirituele voordelen van vasten

Veel mannen en vrouwen in de loop van de aarde snel voor de spirituele en religieuze goede redenen. Deze voordelen mogen niet vergeten

Vasten voedsel plan Strategies

De Demo Quick -. Dit is een geweldige manier beginnen. Just check out waarschijnlijk voor 24 uur zonder enige voedsel maar consumeren zoveel water als je wilt

Het periodiek Speedy -. Gewoon beginnen vasten het moment dat twee weken of potentieel zo snel een maand. U kunt de frequentie te verbeteren als je veel meer toegepaste krijgen om het

Het overslaan van een maaltijd – Dit is gemakkelijk te doen – gewoon proberen overslaan van de lunch elke dag gedurende 5-7 keer en zie hoe je omgaan met de knagende honger. . Het kan overwegen een ook al, maar je krijgt is toegepast

Enkele ideeën voor het zoeken vasten bevatten:

 • Probeer om te eten Topkwaliteit Levensmiddel
 • worden beïnvloed individu -. verwacht gewoon wat tijd om te gebruik gemaakt van om het te nemen
 • Lichaamsbeweging kan helpen – laat niet de lethargie aan u, poging om het behoud van een gemeenschappelijke uitoefening regime
 • Development beetje bij beetje -.. waardoor het mogelijk voor tijd voor u en uw hele lichaam aan te passen
 • Dont overdrijven
 • Zijn manier van leven – Neem genoegen in het
 • Vasten en Body creëren

  Vasten is erg populair onder de gehele body builders, voornamelijk voor ontgiften van het lichaam, reclame en marketing fix en spiermassa de bouw kort na routines. Het wordt ook gebruikt om het hele lichaam vorm aanpassingen te stimuleren en om zich te ontdoen van vetten en flab.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.