Intermitterende vasten spurs snelle overgewicht verval en waarborgen geest, suggereert beoordeling

Intermitterende vasten versnelt lichaamsgewicht reductie en beschermt de hersenen, volgens de Wall Street Journal.

Onderzoek door de National Institute on Aging (NIA) suggereert dat intermitterende vasten is beter dan gezond dieet voor het bijtanken van onmiddellijke lichaamsgewicht vermindering, het verbeteren van op cognitief functioneren, en in stand houden van spiermassa.

‘Net zoals het uitoefenen zal spierweefsels sterker maken, het vasten zou de hersenen sterker,’ zei Dr Mark Mattson, hoofd van de NIA neurowetenschappen lab . Mattson legde de stoffen ontwikkeld door vasten tonen ook tot de stemmingen van mensen te verhogen.

Mattson en zijn bemanning uitgevoerd studies op dieren met Alzheimer-achtige situaties, en ligt dat afwisselend onder tijden van vasten en standaard inname bleek geleidelijke of zelfs achteruit geest impairment.

Wat is extra, dit monster van intermitterende vasten hielp de dieren het beheer van hun spiermassa, zelfs als ze â jaar € ‘de specifieke tegenovergestelde van wat er gebeurt bij elke dieren en mensen vandaag de dag als ze ouder worden.

vergelijkbare experimenten uitgevoerd op mensen (afwisselend tussen de tijden van de gewone inname en calorie-beperking) bevestigde de identieke effecten. Dr Mattson aangegeven vasten voor kortere tijdsintervallen zoals zestien tot 24 uur induceert een toestand van spanning in het systeem, die reageert door het vrijgeven van neurotrofe eiwitten die neuronen en andere cellen bevorderen.

Een belangrijke rand van intermitterende vasten is dat het minder moeilijk te beheren dan een lineaire eetplan precies waar u regelmatig bent ontnemen je zelf. In de alternatieve-werkdag vasten product, mensen vandaag de dag aten wat zij wensen op de niet-nuchtere keer en dan aten een lagere calorie dieet plan (ongeveer 500 calorieën per dag) op vasten dag.

Niet alleen doen de meeste mensen vallen overgewicht snel op deze bereiden, maar ze zeggen dat het een stuk makkelijker om zich aan hun dieet plan. ‘Wij denken dat wanneer de mensen vandaag de dag krijgen aangepast aan het voedsel plan, is het gemakkelijk te houden aan’, meldde Dr Mattson. ‘Als je weet dat je morgen kan meestal eten, kunt u het maken van tegenwoordig.’

Eerder onderzoek heeft aangetoond dat intermitterende vasten smelt systeem overtollig vet, verhoogt de afgifte van anti-aging hormonen, en verbetert de insuline gevoeligheid. Acteur Hugh Jackman heeft een zestien / 8 intermitterende vasten benadering van zijn kabbelende Wolverine lichaam te bereiken.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.