Intermitterende vasten verhoogt lichaamsgewicht verval en geest energie, zeggen onderzoekers

Consumeren wat je wilt vijf dagen per 7 dagen, dan verminderen calorieën de andere twee keer. Als dat lijkt op een gewichtsverlies bereiden je kon voldoen, hebben de onderzoekers goed nieuws voor je: Voorlopige meldt aanwezig dat dit monster de voordelen van uw taille net als in hoofdzaak als aanzienlijk bezuinigd energie elk individu dag, gedocumenteerd de Wall Street Journal op 2 december.

Wetenschappers hebben besloten dat na de voorlopige mentale aanpassing, de intermitterende vasten aanpak is ook minder ingewikkeld om te volgen. Naast overgewicht verminderen, wellness positieve aspecten bevatten verbeterde psychologische presterende en het onderhoud van spieren als in tegenstelling tot normale beperkte calorie maaltijd plannen, volgens Nationwide Instituut van de regering over het ouder worden.

Als ze dan mensen die aten 1200 energie aan een, 500 energie elke dag om al diegenen die meestal aten de meeste dagen van de 7 dagen en dan aten vijfhonderd tot 600 energie twee dagen een 7 dagen, wetenschappers zich dat deze die de intermitterende vasten oplossing gebruikt werpen als een groot deel . als of extra dan mensen die voortdurend verminderd hun energie

Het onderzoek is voornamelijk gebaseerd op het systeem uitgelegd in publicaties van dit soort als ‘De vijf: twee eten plan: Feest voor 5 dagen, Fast voor twee dagen om overgewicht schuur en revitaliseren je Welzijn ‘en’ The FastDiet:. Elimineer Lichaamsgewicht, Blijf Gezond, en Live Meer tijd met de zeer eenvoudige mysterie van Intermittent Fasting ‘(klik voor details)

Mark Mattson , hoofd van het laboratorium van neurowetenschappen bij het Nationale Instituut op oudere Groeien in Baltimore, de hoogte van de Wall Street Journal dat hij voelt vasten versterkt in feite de geest. Zijn studies tentoonstelling die afwisselend eten en vasten beschermt dieren tegen cognitieve stoornissen en zelfs omkeert symptomen.

Bovendien, in tegenstelling tot de reguliere vermindering van de spiermassa massa en ontwikkeling van extra vet, die intermitterende vasten gebruiken houden spiermassa wel afstoten vet. De kritische steekt met het plan langdurig genoeg om naar de passen.

‘Wij geloven dat wanneer de individuen krijgen veranderd om de Dieta €’ het is een significant veranderen om een ​​Dieta € ‘is het eenvoudig te houden aan, ‘Dr Mattson beweert. ‘Als je weet dat je morgen kan normaal eten, kan je het als gevolg van nu.’

Nog een ander essentieel: Overdrijf het niet op de ‘typische hebben’ tijden, suggereert zegt Krista Varady , een assistent-professor in kinesiologie en voeding aan de Universiteit van Illinois in Chicago.

In haar studie over intermitterende caloriebeperking, vond ze dat de meeste mensen vandaag de dag niet binge wanneer ze niet vasten. Ze nemen in slechts ongeveer 110% op niet-vastendagen, die niet compenseren voor de hoeveelheid geld die ze de dag beperkt net voor.

Dr Varady geleerd dat mensen zich zo gewend aan caloriebeperking dat ze niet in staat om te proberen om zo sterk te eten, het verdienen van het een te-krijgen in eerste instantie voor overgewicht verval en vervolgens voor het lichaamsgewicht onderhoud.

Category: Gezond eten

Comments are closed.