Invisalign Retainer – Zijn Vivera Vasthouders de meest effectieve Kristalhelder Steunen voor uw tanden?

Een overzicht van Vivera Vasthouders.

Invisalign beugels zijn een reeks van schijnbaar plastic aligners dat tanden gaan in een uitstekende rechte plaats. Ze zijn een modieuze optie om gemeenschappelijke metalen beugels. Vivera Vasthouders zijn voor gebruik na oplossing met Invisalign of nog een vorm van beugels.

Zoals metalen beugels remedie niet zo snel stoppen emaille zijn in hun laatste positie. In te kopen om hen blijven op die manier het nodig is op een provisie te zetten voor een bepaalde periode van tijd. Voor patiënten die zijn sportieve Invisalign Teen (dwz de meer jeugdige Invisalign cliënten) deze periode misschien wel vrij beperkt. Voor meer volwassen klanten nog zo orthodontische behandeling kan ook eisen dat de sport van een voorschot voor de levensduur als glazuur zijn zeer waarschijnlijk trachten terug te keren naar hun plaatsing voorafgaand aan de behandeling indien verlaten zonder een voorschot.

Er zijn een aantal strategieën van het behoud van glazuur direct na orthodontische behandeling. Sommige van deze technieken zijn vastgemaakt. Met andere woorden en zinnen een retainer of draad is bevestigd aan de tand volledig in te kopen om ze te voorkomen overbrengen.

De andere benaderingen leiden afneembare houders die alleen worden gedragen op bepaalde situaties, dat wil zeggen ‘s nachts tijd alleen zetten of andere periodes door uw Invisalign tandarts of orthodontist goedgekeurd.

Invisalign Vasthouders-Vivera

Net zoals Invisalign zijn verwisselbare doorzichtige beugels de Invisalign beugel programma (erkend als Vivera Retainers) zijn ook verschillende verwisselbare houders. Een essentieel kenmerk is dat Vivera kan gebruik worden gemaakt van door eventueel Invisalign patiënten na voltooiing van behandelingsmethode, maar kan ook worden gemaakt van andere orthodontische mensen naast hun behandeling met andere soorten beugels.

Vivera houders zijn beide gemaakt om gewoon precies dezelfde als de lijders allerlaatste aligner of zijn gemaakt van een nieuwe mal van de mensen tanden.

Vier sets van houders zijn ontworpen die worden verzonden als een bepaalde regelmaat zijn. Dit komt door het feit vroege onderzoek blijkt dat houders in feite beginnen hun conditie weer een periode van tijd zodat tand een kleine terugval passen. Door uitgifte van nieuwe klemmen bij typische tussenpozen dit dilemma is afgewend.

Voor Invisalign individuen, de waarheid of de aanslag wordt vastgesteld op een wijze die gelijkwaardig is aan het verleden aligner suggereert dat ze ontspanning kunnen verzekerd zijn dat hun tanden voortdurend momenteel gecorrigeerd terug naar hun sluiting Invisalign houding door retentie. Talloze mensen ontdekken dit geruststellend als een strategie om ervoor te zorgen dat hun tanden niet relapsing.

Voor patiënten die niet belonen van de onzichtbaarheid van de Invisalign-techniek in de loop van genezing hebben ze de mogelijkheid om Vivera overal gebruiken retentie.

Vivera Zichtbaarheid Vergelijking

volgende invisalign foto vertonen vergelijkt Vivera houders in tegenstelling tot andere soorten houders. Deze onzichtbaarheid van Vivera is een single van de cruciale oorzaken dat mensen zoals het zo aanzienlijk. Een bijzonder ding dat moet worden onthouden is dat er geen bijlagen met Vivera, dus dit is niet een uitdaging.

Ook het reinigen van tanden is minder moeilijk met een uitneembare beugel programma dan met een gemonteerde houder. Set houders moeten omzeild worden voor poetsen en te flossen bepaalde dat verval niet zou ontstaan ​​zijn. Dit is niet een probleem met Vivera.

Direct na het lezen van deze webpagina over Vivera eens een kijkje op de film aan de basis van de website. Het bevat gegevens over Vivera geproduceerd door een tandarts.

Zoals je kunt zien op deze foto’s, zoals met Invisalign zelf de Vivera vazallen zijn vrijwel niet op te sporen die speciaal is praktisch in de beginfase van retentie waarop zij kunnen eventueel nodig zijn om te worden gedragen voor vele uren per dag.

Wat je niet kunt zien van deze beelden is dat als de typische Invisalign beugel programma ze zijn ook soepel en comfortabel in de mond zonder moeilijke randen.

nadelen van Vivera Vasthouders

Een persoon van de nadelen van Vivera Vasthouders is ook 1 van de beloningen. Dit is het punt dat voor Invisalign mensen Vivera houders worden gewoonlijk ontworpen vergelijkbaar met de vorige aligner van de cliënten behandeling. Hoewel dit zorgt ervoor dat de patiënten glazuur niet terugvallen het kan in wezen een nadeel voor bepaalde mensen van wie de email werden niet volledig correct bijhouden van het op het einde van de procedure.

In sommige gevallen door middel van een enkele of extra van cliënten email niet precies verschuiven zoals voorspeld. Hoewel dit de algemene eindresultaat van de procedure niet van invloed kunnen zijn kan betekenen dat aan het einde van Invisalign procedure zijn er kleine gaten tussen de aligners en tanden en dat ze misschien een uitstekende wedstrijd niet zijn. In zulke gevallen zou het beter zijn om nieuwe lijsten van het glazuur om een ​​feilloos passende provisie bouwen krijgen in plaats van te rekenen op een voorschot te blijven ontwikkeld op basis van de laatste aligner van de cliënten therapie.

Het andere nadeel van het gebruik van de Vivera retainer methode voor Invisalign cliënten is dat wanneer houders worden ingekocht bij Invisalign de corporatie beschouwt de genezing voltooid. Dit betekent dat als een patiënt verzoekt daarna onbelangrijk tweaks om hun tanden uit hun Invisalign orthodontist ze niet in een positie om een ​​andere verfijning bestellen, ze als alternatief moeten herstarten (shell voor) een compleet nieuwe omstandigheid. Om deze reden sommige mensen de voorkeur aan een andere houder voor de eerste 6 maanden gebruiken tot ze zeker zijn dat ze 100% blij met de voltooiing van hun therapie en dan verschuiven naar Vivera op een latere dag.

Het laatste nadeel is dat Vivera is alleen geschikt voor patiënten die in feite zal gebruiken. Voor mensen die waarschijnlijk hun retainer dragen zijn als het verwijderbaar een gemonteerde houder kan echt een betere optie zijn.

Vivera vazallen Conclusie

Vivera vazallen zijn een fanastisch alternatief voor mensen die liever een kristalheldere uitneembare houder en die bereid zijn om de dop van een nieuwe 1 te hebben op bepaalde tijdstippen. Het is echter alleen geschikt voor mensen die bereid en in staat om in gedachten te houden om te kleden in het voor de opgegeven tijdsintervallen belangrijk om te beschermen tegen orthodontische terugval.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.