Inzicht Pet Tanden Stages

Pup Tandjes Fasen

De puppy tandjes fase is vrij een spannende benadering zoals sommige fases hebben een essentiële functionaliteit voor verbetering van de puppy’s. Bent u geïnteresseerd in het waarom van zijn en hoe de hond tandjes krijgen, zal dit korte artikel dat u leveren met een ding om ‘zet je tanden in.’ Als u de eigenaar van een jonge pup hond zou kunnen zijn, kan je wilt studeren meer over de methode, wat zijn sommige triggers voor zorgen en hoe u zorg ideaal van het gebit van uw pup kunt nemen.

Het kan vrij essentieel om te geven dat tand van een puppy zijn heel anders dan glazuur een volwassen hond en dat ze vrij uniek zorg nodig hebben. Echt niet alleen gaan Om je jongere huisdier elke stijl van speelgoed of een verscheidenheid van bot of traktaties. In plaats daarvan lijken voor traktaties en botten speciaal voor puppies. Blader door de labels en onderzoeken of ze juist voor de leeftijd van uw pup. Voor extra over tandheelkundige traktaties voor pups, door mijn hub op ‘Traktaties voor kinderziekten puppies’ De volgende paragrafen zal meer dan kinderziektes fasen een puppy’s gaan vanaf begin tot het huisdier groeit haar volwassen, eeuwige email.

Begrijpend de Pup Kinderziektes Fase: melktanden

De melk glazuur zijn bladverliezende tand, wat betekent dat ze zijn alleen niet permanent en zal uiteindelijk beginnen te vallen en zal worden vervangen door de langdurige volwassen tand. Puppies zijn zowat zowat zonder uitzondering geboren zonder de noodzaak van het glazuur. Wees niet verbaasd: pups geboren relatief hulpeloos zeker, ze zijn blind, doof en nauwelijks mobiel. Dit komt omdat honden worden geclassificeerd als ‘altricial’ species wat betekent dat ze niet vroegrijp als andere diersoorten dit soort als koeien en paarden, die op dit moment geboren zijn in staat om te zien, horen en opstaan ​​en lopen.

Na alle, email de pasgeboren puppy’s zijn niet serieus essentieel in deze fase, omdat met uit tand, de pups zijn nu al productiever staat zuigen de melk van hun moeder.

De uitbarsting van de melktanden in Puppies

melktand De puppy’s beginnen losbarsten zodra de pup hond reikt twee tot 3 maanden oud. De allereerste tand aan de oppervlakte zijn de snijtanden, algemeen het centrum tanden die op de beste en de onderkant van de mond. De pup moet echt hebben zes snijtanden op de grote en zes snijtanden op de basis voor een geheel van twaalf. Op ongeveer 4 weken, gaan ze krijgen ook hun 4 hoektanden, de scherpe zeer lange tanden juist naast de snijtanden beide even over de beste en onderkant.

Deze 1 scherpe tanden beginnen met het maken van de zogende moeder onhandig, dat is een organische fase bedoeld om de spenen aanpak beginnen. Vooral, wanneer de pup verpleegkundigen in dit stadium, het is echt tand begint vervelend tepels van de moeder, wat leidt tot haar te komen om extra en meer terughoudend om verpleegster te zijn. Gezien het feit dat ze meer bereid om verpleegkundige, de pups beginnen te draaien naar veel meer en meer geïnteresseerd in andere hulpmiddelen voor voedingsmiddelen. In het wild zouden ze nemen in voedingsmiddelen haar moeder uitbraakt voor hen net na de voeding op. In een huiselijke plaatsing, op dit moment, de pups worden gelanceerd om ‘brij’ huisdier een slurry mix de fokker bereidt voor hen. Deze spenen methode begint nu, en snel de pups leren om meer en meer vast levensmiddel verbruikt.

Elke keer tussen de 3 tot 6 maanden, zal de pup hond premolaren voornamelijk de resterende tand die verhoging aan de achterkant van de hoektanden tot bijna het weer van de hond mond . Je moet een paar op de prime en drie aan de basis van elke kant te zien. Puppies niet kiezen als pasgeboren email krijgen. Dit is gewoon te wijten aan het feit dat ze echt niet nodig om ze te hebben, omdat zij niet nodig om voedsel te malen in dit stadium. Dus tegen de leeftijd van 6 tot acht maanden, een pup zou moeten hebben een . hele opgericht van scherpe, melk tand die bestaan ​​uit 28 tanden Deze 28 tand encompass: twaalf snijtanden, vier hoektanden en 12 pre-molaren. Dit geeft aan veertien tanden in de bovenkaak en 14 tanden in de kaak daling

Dus laten we samen te vatten iets zo superieur erkennen de pup hond kinderziektes fase:.

 • Puppies worden geboren zonder tand
 • Op 2-3 weken beginnen de eerste email uitbarstende
 • De te beginnen met 12 snijtanden verschijnen op ongeveer 2-3 maanden

  De eerste vier hoektanden lijken op ergens rond de vier weken

  De premolaren opdagen op ongeveer drie tot 6 maanden

 • Puppies niet kiezen hebben.
 • Door zes tot 8 weken ouder het huisdier zou moeten hebben een uitgebreide opgericht van 28 tanden.
 • Greater honds gaan als gevolg van kinderziektes levels sneller dan compacter rassen
 • Puppy hond Tanden Falling Out

  Zoals gezegd, mensen puppy melktand zou niet erg duren eindeloos. Ze zal uiteindelijk beginnen te vallen, dit is waarom ze ook worden aangeduid als ‘melktanden’ een periode gebruikt om zaken die vallen buiten dit soort als de bomen die hun bladeren laten vallen in de drop, die zijn erkend als ‘loofbomen verbeelden ‘

  Helemaal niet.

  ongeveer 8 maanden, zal 1 volwassen emaille de puppy’s beginnen de melktanden duwen uit de weg. Dit is wanneer ze beginnen uitglijden uit. Rekening te houden met je gezegend als je in staat het ontdekken van een occasionele kind tand in uw pup h2o kom of op de grond zijn. In veel gevallen zal puppies ze gewoon slikken.

  Dit is een zeer goede tijd en zien de dierenarts, gewoon om er zeker van de tanden worden vaak toenemende maken. Van tijd tot tijd een kind tand kan heel goed niet aan te vallen en de volwassen tanden kan abnormaal terzijde te verhogen van de kleine tand. In dit geval zal de dierenarts nodig hebt om weg te nemen de pasgeborene tooth.The dierenarts zal ook nagaan dat de beet is typisch en sluit effectief voor elk van het ras normaal. Malocclusions (slechte beten) kan worden veroorzaakt door ingehouden kleintje emaille. In sommige rassen, dit is de standaard tijd. Het tarief waarvoor zuigeling glazuur drop out verandert van puppy hond tot hond puppy, dus dit is een algemene richtlijn.

  De te beginnen met baby tand uit te vallen zijn de snijtanden die beginnen te vallen wanneer de pup is 3 tot vier maanden van leeftijd (12 tot 16 weken). De volwassen snijtanden moeten komen tegen de tijd dat de pup hond is 5 months.The hoektanden zal dan afhaken over de vierde maand (zestien weken). Ten slotte zal de pre-kiezen uit tuimelen rond de zes maanden. In dit stadium zal de pup al zijn 28 tanden hebben verloren, maar moet echt een totaal opgesteld van tweeënveertig volwassen tand door de leeftijd van acht maanden. Op dit punt, de hond moet 22 tanden in het verminderen kaak en 20 tanden in de bovenkaak. De 42 emaille nemen twaalf snijtanden, 4 hoektanden, zestien premolaren en 10 molaren. Respectievelijk, moet er echt 6 snijtanden, 2 hoektanden, acht pre-molaren en 4 kiezen in de hogere kaak, en 6 snijtanden, 2 hoektanden, acht pre-molaren en 6 kiezen in de kaak te verminderen.

  Dus laten we recapituleren de volledige puppy peuter emaille uitvallen fasen:

 • Pasgeboren tand te houden op het zijn slechts voor 3-7 maanden
 • De snijtanden zijn de 1e peuter tanden te vallen. uit op ongeveer 3-4 maanden oud. Deze moet echt vervangen worden door de volwassen snijtanden tegen de tijd dat de pup hond is vijf maanden oud.

 • Vervolgens zijn de honden glazuur die eruit vallen ongeveer vier maanden.
 • Last but not Tenminste, de pre-molaren zijn de allerlaatste uit te schuiven helemaal rond de 6 maanden.
 • De hoektanden, moeten alle de versoepeling van de pre-molaren en kiezen uitbarsten wanneer de pup is een van vier tot 7 maanden .

 • Wanneer pups krijgen hun volwassen email bereiken ze een extra vier premolaren en 10 molaren. Dit telt op effectief gezien het feit dat de tanden puppy kind zijn 28. Dus 28 + vier + tien = tweeënveertig.
 • Puppies moeten een compleet gevestigde van tweeënveertig volwassen tand door de leeftijd van acht maanden.
 • Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.