Is Bio-Oil Speel op Zits littekens?

Bio-Oil is gemaakt in 1986 na een lange tijd van onderzoek door de Duitse schoonheid wetenschapper Dieter Beier. Hij vestigde een poriën en skin care product dat olie gecentreerd was vast en bleef uit zuurstof, maar de resterende vocht en vitaminen op de huid. Hij ontwierp een methode om dat te doen, terwijl ook het omgaan met en het verwijderen van alle verschillende soorten littekens en uitgaan verkleurde huid.

element van succes Bio-Oil komt van de belangrijkste component, PurCellin Oil. Deze olie werd door Beier in zijn laboratorium en is bedoeld om de gevolgen van de stuitklier, ontdekt in eenden repliceren. De stuitklier scheidt een olie en verspreidt het allemaal meer dan een eend het lichaam, het creëren van een niet-vette laag op de kenmerken van de eend, waardoor het drinkwater af te weren en zwemmen goed.

Bio-Oil helpt acne littekens door het minimaliseren van hun roodheid en fysieke verschijning bij toepassing in de tijd. Toch kan Bio-Oil alleen verbeteringen aan te brengen uiterlijk litteken, niet te ontdoen van het geheel. Om examen het nut ervan, De Photobiology Laboratorium van de Klinische Universiteit van Zuid-Afrika voerden een klinische studie in eind 2005. In neem deze een kijkje op, werden 24 panelleden met diverse soorten littekens verzocht om Bio-Oil te gebruiken op een twee keer-per dag foundation. Al snel na de medische demo was dan, vijfenzestig procent van de panelleden beschreven grote verbetering van hun littekens binnen een periode van vier 7 dagen. Dit is een gunstige krijgt voor individuen in de hoop om hun acne littekens te versterken met behulp van Bio-Oil.

grootst mogelijke efficiëntie, Bio-Oil moet elke dag te worden gemasseerd in de huid in een cirkelvormige beweging tweemaal. Het is echt essentieel om te beseffen dat enhancement enige tijd zullen kiezen, zodat je nodig hebt om te besteden aan het gebruik van Bio-Oil voor ten minste 3 maanden. Bio-Oil mensen met jongere littekens zijn waarschijnlijk de beste verbeteringen in hun littekens in de kortste tijd van de tijd te zien. Dat gezegd hebbende, hebben de consumenten met oudere littekens opgemerkt grote verbeteringen in hun littekens ‘uiterlijk rond tijd.

Het is echt ook van cruciaal belang om te zien dat Bio-Oil moet echt nooit worden gebruikt op een beschadigde huid. Als je litteken is schoon, volhouden totdat uiteindelijk is het therapeutische voordat de uitvoering van Bio-Oil volbracht.

Zie je huid arts als je toevallig op hun hoede over het werken met Bio-Oil of als Bio-Oil de klus te klaren voor je puistjes littekens niet te krijgen. Uw dermatoloog kan je poriën en de huid te evalueren en identificeren van de beste studie loop van de procedure in het helen van uw specifieke acne littekens. Enkele van de meest up-to-date professionele medische strategieën bekend om te helpen versterken van de verschijning van acne littekens te betrekken microdermabrasie, dermabrasie en laser resurfacing. Uw dermatoloog kan ook voorschrijven actuele crèmes die stoffen erkend zits littekens versterking gebruiken, dit soort als alpha hydroxy zuren en Retin-A.

U bent niet in staat om normaal te beschermen tegen acne. Toch kunt u pro-actief te zijn in de strijd tegen puistjes acne door gebruik te maken van een dagelijks regime huid behandeling die bestaat uit een medicinale cleanser, toner en moisturizer. Dagelijks gebruik van topische zits behandelingsmogelijkheden bestaat uit energieke elementen zoals salicylzuur en benzoylperoxide ook het werk doen om puistjes snel te herstellen en te voorkomen dat nieuwe types van de vorming.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.