Is een niet-openbare Welzijn Verzekeringen fiscaal aftrekbaar?

Als u bent ingeschreven in een werkgever ‘cafetaria’ welzijn verzekering plan aanpak, kan uw bedrijven uw normale tarieven aftrekken van uw bruto loon of inkomen voorafgaand aan de roerende federale en staat belastingen. De uitkomst wordt verminderd belastbaar inkomen en een beter overwegen-residence betalen elke vork out periode. Dit zal ook toelaten om vork uit uw maand-tot-maand ziektekostenverzekering tarieven belastingvrije gratis met uit het bezit te wachten op uw jaarlijkse aangifte van de fiscale positieve aspecten te krijgen.

Niet-openbare algemene ziektekostenverzekering plan overgenomen door individuen is niet federaal fiscaal aftrekbaar. Als u besluit om te investeren in uw individuele gezondheid en fitness verzekering dekking in plaats van de groep het systeem van uw werkgever, u bent niet in staat om de kwaliteit kosten zullen aftrekken van uw federaal geld belasting. U kunt niettemin aftrekken alle jaarlijks welzijn behandeling kosten zoals uw gezondheid en fitness tarieven, geneesmiddelen, het ziekenhuis en arts bezoeken, diagnostische tests, tandheelkundige facturen en andere aan gezondheid gerelateerde uitgaven als ze geheel meer dan seven.5% van uw veranderd omzet. Toch kunt u alleen aftrekken van het volume dat de 7.five procent kasstroom drempel overschrijdt.

Als u investeert in een persoonlijke, niet-openbare wellness-verzekering dekking voor uzelf of uw familieleden als gevolg van een gebrek aan toegang tot een werkgever keuze, kunt u in staat zijn om even uw welzijn en tandheelkundige verzekering premies op uw federale belastingen aftrekken. Deze uitzondering wordt alleen aangeboden aan zelf gebruikte deelnemers aan een eenmanszaak, vennootschap of besloten aansprakelijkheid onderneming. Als u in aanmerking komt, kunt u de aftrek gebruiken voor uw eigen tarieven, zo goed als de tarieven van uw partner en nabestaanden. Als algemene regel, kan je zelf-werk wellness dekking aftrek niet hoger zijn dan het bedrag van de inkomsten gedocumenteerd voor uw bedrijf.

Met ingang van 1 januari 2004, gezondheids kosten spaarboekje of HSAs, presenteren een tax shelter voor alle niet-openbare ziektekostenverzekering polishouders met een kwalificerende benadering. In te kopen om het openen van een welzijn kosten spaarrekening, moet u deelnemen aan een high-aftrekbare gezondheid bereiden dat voldoet IRS aanbevelingen in publicatie 969. In aanmerking te komen tips zijn probleem te veranderen, maar voor 2010, de HSA minimum bedrag eenmaal per jaar aftrekbaar voor een familie strategie was $ 2, vierhonderd. U kunt toevoegen aan een gezondheids-en fitness kortingen gehouden met fiscaal geen kosten, maar moeten de rekening geld te gebruiken om terug te betalen voor de kwalificatie vergoedingen gezondheidsgerelateerde of anders ervaring belastingen en een boete.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.