Is groene thee Superior voor u? Lichaamsgewicht reductie, huid, diabetes, cholesterol, kanker

Vanwege het feit historische tijden Groene thee is geliefd bij de Chinezen die absoluut begrepen over en wordt beschouwd in deze unieke thee voordelen voor de gezondheid.

Eco-vriendelijke thee wordt gegenereerd honderd% van de bladeren van de theeplant en ondergaat minimale verwerking, dus behoud volgende aan al haar goedheid.

Alleen de laatste tijd is deze magische thee is gevonden door de westerse Globe, waar het is steeds het brouwen tot een storm, excuses voor de woordspeling, en precies waar nogal wat veel meer van zijn algehele gezondheid extra voordelen zijn geleerd.

Ondanks het feit dat Eco-vriendelijke Tea heeft een flink aantal welzijn positieve aspecten, zou ik in staat zijn tot de notering ze allemaal in dit bericht, dus zal ik verkennen een aantal van haar meest bekende en belangrijke gezondheid en fitness extra voordelen, samen met Weight Decline, verminderde Hazard van meeste vormen van kanker, Verminderde Kans op cardiovasculaire aandoeningen, Zijn Het verminderen van cholesterol , Verlaagde Bedreiging van diabetes, zijn minimaliseren van UV pijn en huid Ouder worden en zijn waarschijnlijke positie in acne te vermijden.

Overgewicht Daling

Obesitas is een van de belangrijkste epidemieën van deze dagen en geen aanwijzingen van ophouden elk moment snel. Eenvoudige strategieën om dit probleem en minder lichaamsgewicht complicaties mogelijk verlagen echt moet worden opgenomen in onze dag tot dag leven. Consumptie van groene thee kan een mensen gemakkelijk methoden.

diverse wetenschappelijke onderzoek is gebleken dat milieuvriendelijk thee inname verbonden met gewichtsverlies door het stimuleren van thermogenese [een] dat de wijze waarop het lichaam verhoogt de temperatuur, resulterend in een toename van vetverbranding capaciteit en het gebruik van vetcellen [2].

Behalve thermogenese, groene thee hulpmiddelen in lichaamsgewicht verval via extra vetverbranding en verbetert ook in ponden routine-onderhoud [3] dus is geschikt voor het houden van off deze ontbrekende lbs!

>

Door het drinken vier koppen van Eco-vriendelijke thee voor elke dag of door het verkrijgen van 2 capsules van milieuvriendelijke thee-extract voor elke dag, hele lichaam lichaamsgewicht en BMI kan worden aanzienlijk zijn afgenomen . Uw 4 kopjes per dag zou moeten regelmatig worden goedgekeurd [vier].

Deze thermogenese en ongewenst vet oxidatie resultante van Groene thee substantiële polyfenol materiaal zou kunnen zijn, samen met de belangrijkste polyfenol epigallocatechinegallaat (EGCG), samen met Green Thee Cafeïne materiaal die ook wordt voorgesteld om te helpen bij overgewicht verminderen .

De polyfenolen en cafeïne kan misschien ook het tegengaan van de verminderen in metabole prijs die huidige hele lichaam gewichtsverlies [5].

Verminderde Kans op kanker

Een bijzonder van Eco-vriendelijke thee possble beloningen is dat het ook uw kansen zeker kankers kunnen dalen, via haar aanzienlijke massa van polyfenolen waardoor ongeveer dertig% van groene thee gedroogde overgewicht [6].

Groene thee polyfenolen zijn ook krachtige antioxidanten en kan ontdoen van schadelijke vrije radicalen dit soort als waterstofperoxide en het superoxide anion, dus uitroeien absoluut vrije radicalen geïnduceerde toxiciteit en mutagenicty die kunnen leiden tot de meeste vormen van kanker [zeven].

De belangrijkste polyfenol in Eco-vriendelijke thee, EGCG is een anti mutageen en haar prompt dat de kankerverwekkende werking van NNK (-Nicotine afgeleid nitrosamine keton) zou kunnen verlichten, een kankerverwekkende stof stroom in tabak [8]. Dit zou goed nieuws voor mensen die roken!

Rapporten aanwezig dat zijn groene thee zou je te beveiligen tegen slokdarm tumoren en UV-geïnduceerde huidtumor ontwikkeling [7].

Andere wetenschappelijke studies tentoonstelling die vrouwen onder de leeftijd van vijftig, die drie + kopjes van de thee verbruikt voor elke dag hadden minder kans om borst verwerven meeste vormen van kanker met 37% als in vergelijking met dames die verkoos het drinken van de thee.

Ook werd vastgesteld dat de meiden met eierstokkanker die minimaal dronk een kopje van eco-vriendelijke thee per werkdag

Verminderde Kans op cardiovasculaire aandoeningen

strong> overleefd


Verrassend Cardiovasculaire ziekten zijn de grootste moordenaars in de wereld , waarbij een significante 17.one miljoen levens per jaar [ tien], maar deze kunnen wellicht worden verminderd door de Cardiovasculaire welzijn voordelen die door normaal gebruik van Eco-vriendelijke thee kan worden ontvangen.

Helaas wed moeten verbruiken ongeveer zesenvijftig of veel meer kopjes eco-vriendelijke thee per dag om deze winsten te bereiken [11].

In een modern onderzoek opgebouwd uit veertig, 530 Japanse volwassenen, het werd ontdekt dat door de consumptie 5 of veel meer kopjes van eco-vriendelijke thee voor elke dag deze aanzienlijk verlaagde de mortaliteit prijs van cardiovasculaire aandoening met 26% . De sterkste daling van de mortaliteit werd waargenomen voor slag met 37% [twaalf].

verlaagt cholesterol

Onderzoek blijkt dat milieuvriendelijke thee verlaagt de ongewenste LDL-cholesterol en verhoogt het goede HDL cholesterol en verlaagt ook triglyceride varieert. Dit kan de dreiging van Hart Disorder minimaliseren [9].

Minimaliseert Dreiging van diabetische problemen

Een nader onderzoek onder 17.413 volwassen Japanse proefpersonen, bleek dat de bedreiging voor het bouwen van diabetes daalde met 33%. Dit werd verkregen door de consumptie van 6 of veel meer kopjes van eco-vriendelijke thee voor elke werkdag [dertien].

Lessens UV problemen en poriën en de huid Aging

Onervaren Tea polyfenolen zijn in de aard van de flavonoïden en er is bewijs dat de maaltijden die rijk zijn aan flavonoïden, toe te voegen aan de veiligheid van de poriën en de huid tegen UV-geïnduceerde vernietiging op het moleculaire en mobiele hoeveelheid [veertien].

Eco-vriendelijke thee polyfenol flavanoids momenteel krachtige antioxidanten kan verminderen schaden vrije radicalen [zeven] en deze kunnen worden waardoor de veiligheid versus UV pijn waarvan we weten bevordert significant huidveroudering.

Kan eventueel Acne


De EGCG polyfenol fromgreentea is geadviseerd praktisch voor acne sufferersdue zijn behoorlijk geïdentificeerde anti-inflammatoire en antioxidant activiteit [vijftien] te zijn.

All round, lijkt groene thee te zijn om significante gezondheid en fitness voordelen, gezondheid en fitness positieve aspecten die we betrekken bij thia tijd vol snelle levensmiddel en verontreinigende stoffen. Dus geef het een test en check langzaam uit en maken het naar de 5-zes kopjes per werkdag merk.

Finest of Luck en veel dank voor de behandeling!

Referenties


[1] Q. Shixian, B. VanCrey, J. Shi, Y. Kakuda, Y. Jiang. (2006). Eco-vriendelijke thee-extract Thermogenese-Induced overtollig gewicht te verliezen door epigallocatechinegallaat Remming van Catechol-dertien, 7:. 36

Category: Supplementen

Comments are closed.