Is het veilig om te hebben tanden extractie Hoewel zwanger?

Als een tand moet worden gehaald, zal u een superieure kans dat u een een infectie, pijn, of beide even van deze items te vinden. Tandvlees infecties kunnen leiden tot vroeggeboorte en vroeggeboorte. Orale bacteriën uit een infectie kan een verwerven foetus bereiken. Tandpijn zijn vervelend, dat is slecht voor de foetus zo perfect als de moeder. Deze factoren kunnen het veiliger om vooruit te gaan en hebben de winning bereikt als vervanging van wachten.

De 2e trimester is de meest veilige tijd te hebben tandheelkundige niet de taak uitgevoerd. Een foetus is het meest kwetsbaar voor de duur van de beginnen trimester. Dat is toen belangrijk orgaan verbetering gebeurt, zodat er grotere kans voor pijn veroorzaakt door geneesmiddelen op recept. Tegen het einde van een zwangerschap, zal vroeggeboorte een probleem worden. Het kan ook veel ingewikkelder in een stoel te liggen zijn. Neem contact op met uw tandarts, ongeacht of de tand nodig heeft om de juiste weg te worden gehaald, of als het uit kan houden totdat eindelijk je hebt het 2e trimester gehaald of geleverd begonnen.

Het kan best zijn om alleen gebruik maken van de gemeenschap anesthetica zoals lidocaïne en novocaine tijdens de zwangerschap. Tandartsen soms voegen adrenaline op deze geneesmiddelen, waardoor ze definitief voor een langere tijd zal maken. Dit mag alleen worden beëindigd indien van vitaal belang, om de reden dat epinefrine kan een kleine verhoging van de kans op een minimale start problemen. Blijf weg van de standaard anesthetica die worden ingeademd of door middel van een IV elke keer mogelijk. Als een antibioticum wordt aanbevolen voor een orale infectie, is ieder ras naast tetracycline geacht beschermd. U kunt paracetamol overwegen alvorens of na het verwerven tand geëxtraheerd voor pijn.

X-stralen kan mogelijk of niet zou moeten worden genomen voordat je tand uitgepakt. De werkplek van uw tandarts moet ze alleen doen als ze effectief zijn voor uw therapie zou zijn – niet als een schema techniek. Wanneer is het echt ideaal duidelijk van x-stralen te sturen door middel van zwanger zijn, de straling van een enkele publiciteit is zeer zeer laag. Het mag niet leiden tot pijn aan een foetus. U wordt gespecificeerd een gids te dragen schort dat behandelt uw buik en bekken. Dit minimaliseert de hoeveelheid straling die het lichaam bereikt.

Vóór alle methoden, kan uw tandarts eventueel vragen om een ​​brief van de zorgverzekeraar wie de behandeling van uw zwangerschap. De tandarts zal u uitleggen in het bijzonder welke gegevens moet echt worden verstrekt, dit soort als ongeacht of je kunt hebben verdoving toegediend en röntgenfoto’s genomen. Dit klaar om er zeker van je hoeft niet een gezondheidszorg aandoening die je zou in een significante bedreiging classificatie. Je kan heel goed ook worden verzocht indicator een ontheffing waarin staat dat je nooit zal handhaven de tandarts verantwoording als bijna iets onverwachts voordoet.

Category: Dieten

Comments are closed.