Is Kim Kardashians overgewicht verminderen een hoax?

Kim Kardashian heeft naar verluidt misplaatst maar liefst £ 70. gezien het feit dat het geven van begin tot haar dochter, Noorden ‘Nori’ Westen in juni van dit jaar, en ze is op zoek prachtig. Echter, volgens een nieuw rapport, het lichaam gewichtsverlies kon niet het resultaat van een dieet geweest en uit te werken!

‘De waarheid van de zaak is, nam ze de eenvoudige uitweg,’ verklaart Lifestyle en stijl , volgens een rapport van november twintig Radar Online. Het tijdschrift belooft dat Kim is een Beverly Hills cosmetische plastische chirurg om te opereren volbracht ‘, zoals vulstoffen, verlengen-mark-behandelingen en een vet-kappen van echografie cursus van actie op haar buik dat de prijzen tot $ 5.000 per sessie.’

Kim heeft ongetwijfeld de dollar tot vamp haar verschijnen met de staat van de werking, en omdat ze ervaren zo sterk dwingen om lichaamsgewicht te verminderen en gaan weer terug naar haar standaard grootte, het kan mogelijk zijn perceptie geproduceerd voor haar om te gaan minder dan het mes.

‘De moeder-van-1 ontvangt de Coolaser behandeling, die de poriën en de huid koelt en vervolgens maakt gebruik van lichtgewicht pulsen huidcellen â verdampen €’ het wegwerken van rimpels , littekens, hangende huid en uit te breiden merken, ‘de website vorderingen.

‘ Kim is vastbesloten om nogmaals te boeiend. Ze wil graag weer naar de manier waarop punten belandde op voorhand van Noord was geboren, ‘de bron toevoegt. ‘Ze houdt van haar dochter, maar ze geniet van zichzelf en haar imago veel, ook.’

In reactie op het rapport, heeft Kim’s rep beloften ontkend.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.