Is Lemon Fantastisch voor acne?

Citroenen werken heel goed voor puistjes voor een handvol oorzaken. De eerste is de citroenen zijn een ongelooflijk zuur fruit. De bittere stijl die je krijgt van citroenen is van het zuur in hen. Deze zuurgraad voert in uw voordeel als het gaat om uw huid. Het succes krijgt ontdoen van dode huidcellen en reinigt de poriën, sterk als een schoonheidsbehandeling methode van dit soort als een chemische peeling of microdermabrasie. Het voert ook door uitdroging overtollige olie op je gezicht. Die olie kan de poriën verstoppen, waardoor extra acne om vriendelijk. Het behoud van uw poriën grondig schoon en droog met citroenen kunt u helderdere poriën en de huid geven.

Als je toevallig helemaal klaar om een ​​citroen behandelingsmethode voor uw zits-gevoelige huid overwegen te zijn, kun je moeiteloos gewoon implementeren citroensap op je gezicht en krijgen goede resultaten. Dat gezegd hebbende, te mengen met andere items of kruiden de deskundigheid extra knus kunnen maken, onverdunde citroen kan branden uit de poriën en de huid. Probeer het combineren van een kopje warmte drinkwater met 3 el. van puur citroensap. U kunt een watje gebruiken om het te gebruiken om je gezicht, of spritz het op als een samentrekkende elke vroege ochtend of avond. Introductie van andere componenten dit soort als toverhazelaar en munt kan geven uw citroensap kalmerende woningen.
Als je niet van plan gebruik te maken van citroen om uw ervaring, het drinken van citroen water kan ook verduidelijken eigenschappen, dankzij de alpha hydroxy zuren die in citroen. Knijp het sap van een persoon citroen in een glas H2O. Het zou het drinkwater extra smaakvolle zo perfect te maken, zoals een verblijf heel goed voor je lichaam en huid.

Werken met citroen op uw ontmoeting misschien niet een goede strategie voor mensen die puistjes en een droge huid hebben op exact hetzelfde moment. Omdat het citroensap is zo krachtig, kan sommige mensen misschien ervaren branden, peeling of droogte in de delen van de aanvraag. Om dit te voorkomen, gebruik een olie-geheel gratis moisturizer onmiddellijk onmiddellijk na het werken met citroensap op je ervaring. Bij het aanbrengen van citroen zal niet lijken te zijn een invloed op uw acne te hebben op alle, praat dan met uw zorgverzekeraar over opties zoals actuele lotions of medicijnen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.