Is Medicare omvatten huishoud Wellness Assistenten

Medicare kan heel goed aan te pakken gezondheid woonplaats aides als je 4 problemen te voldoen. De eerste, een huisarts nodig hebben om onroerend algemene gezondheidszorg voor de patiënt voorschrijven en het zorgprogramma te keuren. Ten tweede, zal de patiënt moeten ten minst een van de volgende op periodieke basis: verzorging behandeling, fysieke behandeling of spraak verhelpen. Ten derde moet de klant aan huis gebonden zijn en vragen om een ​​rollator, wandelstok of rolstoel naar all-around te krijgen wanneer hij of zij naar huis vertrekt. Ten slotte moet de gezondheid pand en fitness bedrijven blijken uit een bureau dat Medicare is gecertificeerd.

Medicare zal uitgeven voor een gecertificeerde realistische verpleegkundige, een verpleegkundige, een fysiotherapeut of een logopedist. Residence gezondheid assistenten die prive-behandeling aan patiënten worden behandeld als je het verwerven van bekwaam zorg door een verpleegkundige of therapeut.

Medicare zal niet richten alle over-the-clock residentie-welzijn-assistent behandeling — slechts gedeelte-time of intermitterende behandeling is toegestaan. Medicare zal ook nooit gaan met woning schoonmaken deskundige diensten.

p Er is een kans dat een deel van de bedrijven kunnen niet beschermd worden door Medicare. Als dit licht komt, krijg je een bekend als een huishouden Gezondheid en fitness detecteren Progress Begunstigde bekijken. Residence gezondheid en fitness machines impliceert een twintig procent betaling van het individu.

Uw woning algehele gezondheid dienstverlener zal moeten worden Medicare gecertificeerd. Om over een woning algehele gezondheid bedrijf dat een vergunning komen, kijk op medicare.gov / HHCompare / Dwelling.asp. Medicare inspecteert deze organisaties ieder jaar om er zeker van dat ze blijven criteria Medicare voldoen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.