Is Puistjes stafylokok?

Staphylococcus aureus bacteriën leeft op de huid van alle mensen vandaag de dag, ongeacht de netheid. Wanneer stafylokok microben komt de lichaamsbouw via sneden of krassen, kan een infectie eindresultaat. Popping puistjes kan leiden tot onderbrekingen in de poriën en de huid die de kiemen op vakantie in het menselijk lichaam mogelijk te maken.

Folliculitis vindt plaats wanneer de poriën en de huid follikels groeien zij zijn besmet met stafylokok microben en het genereren van clusters van kleine puistjes. Stafylokok infectie kan ook resulteren in kookt, Styes in de ogen en impetigo.

Uw zorgverzekeraar kan een monster van de besmette plaats aanbrengen van een wattenstaafje om pijnloos te diagnosticeren een stafylokok infectie van de huid te verzamelen.

Stafylokokbesmettingen kan worden opgevangen met antibiotica.

Stafylokokbesmettingen vanwege tot acne kan worden voorkomen door het voorkomen plukken of knijpen puistjes. Was uw gezicht gebied na werkzaam te zijn. Geen contact met besmette plekken kan dit leiden tot de micro-organismen om zich te verspreiden. Als u vermoedt dat u een stafylokok een infectie, een arts raadplegen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.