Is uw Make-up produceren van je Acne of Cystic Acne? The Troubles van bismutoxychloride en gluten in de make-up

Geen een enkele houdt met puistjes, en cystic acne voornamelijk kan grote schade aanrichten op iemands gevoel van eigenwaarde. Dat is niet om erop te wijzen dat deze omstandigheden normaal fysiek pijnlijke en lastig te overwinnen zijn.

Dit korte artikel is op twee stoffen die een erkende link naar puistjes of cystic puistjes, maar die wellicht niet worden verwerven uitgebreide voorlichting van het grote publiek of artsen. Wat nog erger is, deze twee factoren zijn gemeenschappelijke elementen in make-up, de extreem detail u hoopt om uw acne te verhullen met! Wat zijn dat? Bismutoxychloride en Gluten .

Zorg voor te komen of deze erkende irriterende stoffen zijn in je make-up en misschien waardoor je puistjes en irritatie. Een simpele verandering in de make-up kan de echt probleem goed zijn om je poriën en de huid te versterken.

Wat is bismutoxychloride?

bismutoxychloride is een mineraal dat het gevolg is duidelijk maar het is schaars, gebruikelijker is een bijproduct gebouwd in het lab. Het is echt chemische samenstelling is BiOCl, een molecuul met het ingrediënt Bismuth (# drieëntachtig op de periodieke tabel). Het wordt beschouwd als een belangrijke metalen en lijkt op arseen, hoewel de FDA classificeert het als ‘niet te verwachten gevaarlijk te worden’. Bismuth is meestal verward met gids en tin, simpelweg omdat ze deelden dergelijke vergelijkbare kwaliteiten. Niettemin, de toxiciteit van bismut aanzienlijk lager dan de overige belangrijke metalen, en het is nu af gebruikt als vervanging voor directe (die eigenlijk giftig).

Waarom bismutoxychloride Make-up

Bismuth en bismutoxychloride zijn gebruikt in cosmetica gezien het feit dat de oudheid. Het hoofddoel is omdat het een glanzend, glanzende mineraal dat een parelachtige glans weer wanneer gebruikt om de huid. De lichtgevende huizen zijn vergelijkbaar met parelmoer, of ‘parelmoer’.

Het gebruik van bismut in make-up is zo wijdverbreid dat ik zou adviseren de veronderstelling in een bepaalde make-up product of dienst, rechts tot geverifieerd of anders. Het komt vooral voor in de vrije (poeder) minerale oplossingen, soms in grote concentraties.

Wat Troubles Is het Trigger?

Helaas is bismutoxychloride ook erkend te zijn een poriën en irriterend voor de huid te veel. Sommigen vinden dat het hen een roodachtige ontsteking of uitslag , of dat het kan hun huid jeukende maken .

Zelfs nog erger, bismutoxychloride wordt erkend leiden tot een forse metalen , en het is mogelijk dat zelfs het ook giftig voor sommige individuen om op.

Wat is gluten?

Gluten is een eiwit ontdekt in tarwe, rogge, gerst , spelt (een soort tarwe), en alle merchandise opgebouwd uit deze granen, deze soorten zoals mout, bieren, meel, etc. Haver bevatten geen gluten hen zelf, maar worden vaak geplaatst als ‘cross-besmet’ van tarwe. In de voorgaande honderd jaren of zo, specifiek tarwe is gefokt bestaan ​​uit verhoogde concentraties gluten, vergemakkelijken creëren zacht en taai brood en desserts. Geloof van gluten als de ‘lijm’ in brood oplossingen:. Het kan zijn wat houdt het allemaal samen, waardoor het mogelijk is om het te rekken zonder instortende in een stapel van kruimels

Waarom is Gluten in Make-up

Net als zijn positie in brood, gluten wordt gebruikt in make-up als een bindmiddel en een verdikkingsmiddel. Het zal helpen alle deeltjes behouden collectief. Daarom is het niet algemeen waargenomen in de vrije poeders, maar als een vervanger in vloeistoffen of geleerde die speciaal lipsticks en glossen. Mascara, vloeibare concealers, en crèmes zijn andere populaire boosdoeners. Ik heb zelfs gezien shampoos en conditioners die hun gebruik van ‘tarwe-eiwit’ (onderzoeken!: Gluten) geadverteerd als een ‘versterkend’

Welke problemen veroorzaakt het

Gluten.? wordt in toenemende mate in het bewustzijn van het publiek deze dagen, vreesde een typische allergeen of irriterend in modieuze eten plannen zijn. Coeliakie is de enige ‘officieel’ erkend te allergie voor gluten, en is een ernstige immuunreactie in de ingewanden tegen gluten. Veel veel meer mensen vandaag de dag verkondigen ‘gevoelig’ of ‘intolerant’ voor gluten te zijn, die lijden aan ongemakkelijke symptomen van dit soort als darm problemen, vermoeidheid, wanhoop, en ja, acne.

Er een onopgelost discussie over ongeacht of gluten kan blijven geabsorbeerd via de huid, omdat het een redelijk substantieel molecuul. Dit is zonder twijfel een persoon risico. Afgezien van dit, echter, is de grote kans dat alles wat u op uw huid zal vroeg of laat eindigen op je lippen, en dus worden onbedoeld ingenomen. Lipsticks en glossen zijn een duidelijk voorbeeld, maar overweeg je een lotion te gebruiken op uw deal met of armen die gluten heeft. Dan kies je een aantal voedingsmiddelen en verbruiken, of je je gezicht aanraakt en daarna je lippen (wij allemaal doen dit zowat elke werkdag zonder nadenken over het!), En vroeg of laat u uw lippen likken of te nemen aan of drinken. Voila, je net gegeten een heel klein beetje gluten . Dit lijkt triviaal, rechts tot je merkt dat mensen met Coeliakie Ziekte of gluten intolerantie moeten hun eten plan van de poriën en de huid te behouden? Goede vraag! Waarschijnlijk is dit precies waar een aantal van de problemen aan de slag! Als uw huid heeft moeite spoelen gifstoffen uit, zijn volledig haalbaar is wordt gevangen en de omvattende weefsels verandert in geïrriteerd en zelfs verontreinigde … puistjes.

zijn deze prikkelende Invloed u?

Als u geconfronteerd worden met acne of irritatie in je huid, kan het nuttig zijn om Controleer je make-up merk en ingrediënten voor deze uitvoerbaar boosdoeners. Schakelen van uw make-up is een eenvoudige meer dan genoeg aan te passen wanneer de bestrijding zits testen van de tabel beneden om de juiste goederen voor u dat niet deze twee ingrediënten hebben te lokaliseren. Het verwerven van nieuwe make-up is een stuk goedkoper dan het controleren van een huisarts een aantal situaties en proberen alle vormen van geneeskunde met facet uitkomsten, en vaak, geen resultaten. Ik niet in staat zijn om te beloven switching make-up zal je puistjes genezen, maar ik heb diverse geïdentificeerd die na het uitvoeren van zo (zoals ikzelf!) Verbetering opgemerkt. Heel veel succes!

StandingJaguar

Een Verscheidene Extra Referenties

  • Een videoclip over gluten in make-up, van Gluten Geen kosten Cosmetica Lijst
  • Opmerkingen over glutenvrije cosmetica, van Afterglow
  • Opmerkingen over bismutoxychloride, van Afterglow
  • Category: Dieten

    Comments are closed.