Is Vitamine E Olie Ondersteuning Fading van acne littekens?

Hoewel vitamine E olie wordt vaak aanbevolen als een manier om acne littekens herstellen, zijn er verschillende experimenten die deze conclusie ondersteunen. Verschillende mensen van mening dat het maken van het gebruik van vitamine E olie plaatselijk kan vervagen acne littekens, en andere rassen van littekens. Vitamine E olie is normaal en goedkoop, dus check om uw acne littekens vervagen met deze above-the-counter merchandise voordat je probeert een stuk hoger geprijsd en bijbehorende behandelingen.

Het artikel ‘Kan Vitamine E Lessen puistjes littekens?’ bij de Zits Mythen webpagina staten, ‘Vitamine E is geopenbaard om de genezing te verhogen en laat de look van littekens wanneer het lokaal gebruikt.’ Veel dermatologen en plastisch chirurgen raden ook vitamine E olie. Plastisch chirurg dr. Joel Studin gelooft dat vitamine E olie is bruikbaar met alle soorten littekens. Hij raadt zijn patiënten gebruiken vitamine E olie na elke cosmetische proces te minderen met de algehele look van littekens. Alle littekens, ongeacht of acne, gefrustreerd of verhoogde littekens, worden veroorzaakt door de hoeveelheid geld van collageen in de wond locatie. Collageen is een eiwit dat in de dermis of middelste laag van de huid. Wanneer de poriën en de huid lijdt een schade, die als een puistje, het geneest alleen door het produceren van littekenweefsel te beschermen en te beschermen de wond. Mensen herstellen op verschillende manieren een aantal puistjes slachtoffers darkish verkleuringen, ijs beslissen littekens of pockmarks, of dikke littekens als keloids. In zijn verslag ‘Littekens,’ Dr Studin schrijft dat vitamine E olie aids ‘door het minimaliseren van de kracht van de een paar onderdelen die collageen te vormen.’ Toen wreef in de littekens, de vitamine E olie breekt het collageen vezels die soort de littekens. De olie zal het litteken te maken ‘zachter en veel soepeler,’ en in de tijd, kan het verdwijnen of te laten groeien een stuk minder herkenbaar te zijn.

Een beoordeling aan het College van Miami analyseerde de werkzaamheid van vitamine E olie op littekens. In de studie, de onderwerpen gebruik gemaakt van twee producten en oplossingen op verschillende littekens. Een oplossing was een gemeenschappelijke moisturizer, terwijl de andere was vergelijkbaar moisturizer met vitamine E olie toegevoegd. Al snel na twaalf maanden, de wetenschappers en het onderzoek onderwerpen beoordeeld de littekens in negentig% van de gevallen werd geen verbetering gezien. In een / 3 van de omstandigheden, de proefpersonen ontwikkelde een allergische reactie op de vitamine E. Toch is deze studie niet met haar controverse. Sommige onderzoekers klaagden dat het totaal van vitamine E olie gebruikt, 315 IU (internationale eenheden) veel te weinig om enige invloed op littekens. Onderzoekers wezen er ook op dat het aantal proefpersonen in de studie (vijftien) was veel te weinig. Een ander punt van rivaliteit was dat de onderzoeken was slechts een paar maanden erg lang, veel te klein een interval om te bevestigen dat vitamine E olie is niet een invloed hebben op op littekens, waaronder zits littekens.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.