Is Wi-fi World Wide Web en Netwerkverbindingen een gevaar voor wellness?

Zijn Draadloze Net toegangspunten ‘RF elektriciteit een welzijn gevaar?

I en Wi-Fi een gevaar voor uw dagelijks leven? Bent u bang dat gevaar Draadloze Net en mobiele telefoons kans misschien een enkele werkdag worden getest als onveilig als sigaretten?

De vraag die draadloos internet en mobiele telefoons schadelijk voor de gezondheid en fitness gevaren is door zwevend te zijn betekent van de geest van een enorme het grootste deel van de bevolking voor een paar een lange tijd. Ondanks alle regeringen probeert de angst voor Wi-Fi vast irrationeel te zijn, toch de vraag blijft onduidelijk beantwoord.

Het doel voor de algehele gezondheid van overwegingen met betrekking tot Wi-Fi mogelijk voort uit het simpele feit dat microgolfstraling is de identieke frequentie waarmee draadloze netwerken en sommige mobiele telefoons werken op: two.four GHz variëren. Betekent dit dat we moeten vrezen? Niet alleen nog steeds, magnetrons, mobiele telefoons RFS (radiofrequenties), draadloze netwerken, en zelfs zichtbaar zacht zijn alle niet-ioniserende die zijn bijna veilig houdt, kan het enige verwarming veroorzaken, maar gewoonlijk onvoldoende toereikend om eventuele uitingen van uitgebreide-tijd provoceren periode vernietiging van weefsel.

Maar zoals BBC informatie vermeld in een push-release, [Lakehead] University voorzitter Fred Gilbert, wiens academische passies milieu-wetenschappelijke studies en pure activa wetenschap bevatten, is bezorgd over het wellness-effect van de 2.4Ghz radiogolven toegepast door wi-fi netwerken. In effect, werd WiFi verboden in de meeste van de campus. De heer Gilbert gelooft dat microgolfstraling in de frequentie variëren van Wi-Fi is geopenbaard permeabiliteit van de bloed-hersenbarrière te verhogen, veroorzaken gedrags variaties, veranderen cognitieve vermogens, activeren angstreactie, interfereren met hersengolven, mobiele ontwikkeling, en vele anderen. Helaas, wetenschap suggereert hij is volledig verkeerd, en zijn leerlingen worstelen als een uitkomst.

Lakehead University was niet de enige locatie waar door er een belangrijke vrees van radiofrequentie. In simpele feit een paar een lange tijd terug was er twijfel in de fundamentele veiligheids-gevolgen van de RF-vermogen golven geproduceerd door mobiele telefoons, wat leidde tot jonge jonge kinderen krijgen verboden gebruik te maken van mobiele telefoons in het Verenigd Koninkrijk.

Dus, betekent dat noodzakelijkerwijs theres een reden te vrezen Wi-Fi en mobiele telefoons? Laat kijken naar de wetenschappelijke component:. Het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 60% drinkwater ‘Dit punt is in plaats van cruciaal belang omdat de niet-ioniserende residentie van RFS en microgolven die ze heeft afgezien van gevaarlijke straling verwijzen naar, ongeacht of de RF vitaliteit hoog genoeg is om chemische bindingen van het drinkwater (ioniserende) of niet (niet-ioniserende) breken. Technisch ioniserende straling is het volume van de macht die weg kan duidelijk een elektron uit een drinkwater-molecuul (een, 216 kJ / mol ), en niet-ioniserende straling is helemaal niets veel minder dan dat bedrag, Volgens het National Institute of Health Sciences.

Bijgevolg is in zinnen van ionisatie, indien microgolven onschadelijk worden beschouwd en ze meestal werken met 800-1200 watt, wat dan veiligheid zorgen misschien wel er voor mobiele telefoons die over het algemeen Govt beperkt tot ongeveer 1 watt? Als enige bezorgdheid blijft, dan is het gewoon te zijn door te beseffen dat ongeveer alle van de bijna onschadelijke straling wordt geabsorbeerd door de schedel, maar relatief vooral omdat ondanks de extreem lage energie van mobiele telefoons en de grote veiligheid van de schedel, het hoornvlies en andere delen van de ogen blijven vrijwel onbeschermd. Dat gezegd hebbende, het gewoon om de reden dat van het ontbreken van de verdediging niet altijd suggereren dat er een gevaar

Een write-up op About.com ondersteunt ook de strategie:. Het Net webpagina FCC en Food and Drug Administration benadrukt ook dat er geen wetenschappelijk bewijs is vrijgelaten aantonen schade door kortere expressie blootstelling aan minimale bereik van RF-stroom. Verder in identieke write-up biedt het ook, ‘FCC business rules beperken het totaal van RF elektrische stroom die mogelijk kunnen worden gegenereerd door een mobiele telefoon naar risico- gratis varieert aanzienlijk onder deze besloten door onderzoekers aan de mogelijkheid voor een negatieve uitkomst hebben op de mens ‘

Wi-Fi-netwerken draaien op een veel minder macht dan mobiele telefoons:. meestal reguliere draadloze G te verkrijgen gegevens zenden op een defualt van 25mW, dat is 0,025 van een watt. Meer krachtige draadloze netwerken u maximaal 100mW of extra, maar dat is toch tien keer veel minder dan een mobiele telefoon. Kies bij zoeken in de onderstaande figuur neer van WAPA (Wireless verkrijgen Bedrijven aansluiting van Zuid-Afrika).

(Lopende Onder figuur)

Met al dit bewijsmateriaal dat Wi-Fi en mobiele telefoons niet zijn aanzienlijk grond voort te vloeien eventuele angsten van een welzijn gevaren uit, dan kon een YouTube filmpje misschien poke twijfel?

Gehele wereldberoemde Epidemioloog dr. George Carlo mits een hogere effecten presentatie die de risico’s van die woonachtig zijn in de wi-fi leeftijd ontdekt op een manier die alle mensen kon herkennen. Aangezien de chief scientist van groot onderzoek harde werk van de wereld in draadloze veiligheid, het veilig en gezond Wireless Initiatief (SWI), noemde hij de uitkomsten van elektromagnetische straling, in het bijzonder informatie-dragende Radio Waves (IRCWs) en hoe ze een negatieve invloed vermogen van het lichaam om te functioneren en te herstellen vernietiging die onze cellen. Dit is geweldig informatie over het EMF uitkomsten ons welzijn.

De twee de Fox31 push vrijlating en Dr George Carlo presenteerde een prachtig maar spannend concept van alle aangrenzende gevaren EMV hebben op onze algehele gezondheid. Zij zijn niet de enigen die eventueel, veel wetenschappers en wetenschappers ook aanwijzingen dat idee, en mogelijk hebben ze gelijk en de mensheid blindelings vestigde een schadelijke technologisch superieur aarde. Hun onderzoek kan op de vrij minimale bieden als waarschuwing dat vertelt onze aarde te zetten in werken door kennis op elke hoek, en zelfs als het gevaar is bescheiden, moeten we moeten dus worden mindful.Even, als een van deze videoclips uitgelokt enige angst, daarna gaan rusten vertrouwen vooral omdat de FCC heeft veeleisende wetgeving waarschijnlijk onveilige producten te filteren. alle Wi-Fi telefoons gekocht in de Verenigde Staten aan de toedieningsvoorwaarden benodigdheden die hun RF elektriciteit te beperken tot veilige en gezonde stadia … Producenten van wi-fi telefoons moet de blootstelling aan RF mate rapporteren voor elk ontwerp van de mobiele telefoon aan de FCC.

Om een ​​aanzienlijk langere verhaal klein snijden, een citaat van een dialoog over AskMetafFilter.com, vat het allemaal :. Zichtbare zacht is ook een vorm van voornamelijk niet-ioniserende elektromagnetische straling Elk foton van merkbaar zachte werkelijk heeft extra vitaliteit dan radiofrequentie fotonen Dus voordat je je zorgen om digitale producten te krijgen, wat kun je overwegen om je vrouw en kind in het donker. hele tijd.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.