Is Yacon Siroop Uw Aspiration gewichtsverlies alternatief?

Hebben mensen overtollige ponden. wegen op je hersenen? Je bent niet op je eigen. Een groter deel van de personen die op dit moment worstelen met problemen van ongewenste flab en ponden ellende. Als u de methode je jaren ’30, de bodys metabolische level begint om vooral vertragen tot snellere accumulatie van flab. Het probleem is alleen verergerd in de daaropvolgende jaren van je leven, met name voor meisjes die gaan door middel van drastische hormonale veranderingen door fasen van de menopauze. Deze biologische veranderingen, in combinatie met een zittend leven en zeer slechte nemen in praktijken, direct naar accumulatie van lege energie, vervolgens het produceren van lichaamsgewicht te verkrijgen. De frequente gebrek aan tijd heeft geleid tot meer en veel meer mensen op jacht naar eenvoudige toch efficiënte betekent meestal om lichaamsgewicht te elimineren. Vergieten overgewicht door het genot van een zoete smaak stroop kan een verlangen vetreductie procedure. De Yacon Syrup wordt aangeprezen om gewoon die droom gewichtsvermindering software.

Precies waar Heeft Yacon Syrup ontstaan ​​door?

De siroop is een extract afkomstig uit Yacon gewassen knollen. De plant, afkomstig uit Zuid-Amerika, is beschouwd en breed gebruikt om zijn geneeskrachtige huizen voor de generaties. Yacon, ontwikkeld in het Andesgebergte array, is dus veel gebruikt om problemen zoals spijsvertering aandoeningen, diabetes problemen en nier-geassocieerde ziekten aan te pakken. De Yacon siroop wordt gewonnen uit de wortel die een plaatsing gelijkenis met zoete aardappel via een normaal systeem draagt. Bij te beginnen, wordt het sap gewonnen uit het Yacon plantenwortels en vervolgens gefiltreerd. Het gefilterde merchandise wordt vervolgens onderworpen aan een chemisch-zonder kosten manier van handelen van verdamping daaropvolgende in darkish, zoete stroop die gelijkwaardig zijn aan melasse zinnen van de frequentie verschijnt. De werkwijze voor het vervaardigen van de Yacon Syrup is identiek aan die van de productie Maple syrup.

Hoe werkt het Het werk doen?

Het geheim rijden Yacon Stropen invloed op bodys vetverbranding capaciteit wordt gekoppeld het bestaan ​​van fructo-oligosacchariden (FOS). Hoewel de specifieke hoeveelheid fructo-oligosacchariden kan mogelijk verschillen van de ene partij aan een verdere, het blijft een cruciaal ingrediënt van Yacon Siroop genereren voor maximaal 40-50% van de bestanddelen. De opvallende ding over fructo is dat ze niet kunnen worden bevestigd door het menselijke spijsverteringsstelsel werkwijze door hun moleculaire rangschikking.

Hoewel verteerbare suikers dit soort als sucrose, glucose en fructose ook ontdekt in de siroop, hun aandeel is verwaarloosbaar. Het is de aanwezigheid van onverteerbare suiker fructo-oligosachariden en inuline vezels die Yacon siroop een gezondere vetverbranding capaciteit enhancer.

Vanwege het feit, zijn fructo-oligosacchariden niet herkend of verteerd, zij krijgen om de enorme darm ongewijzigd kan maken, waar door de gezondere microben in het spijsverteringskanaal feest op hen. Dit leidt tot een enorme toename van de verscheidenheid van deze gezondere bacteriën, die van vitaal belang voor de gezondheid en fitheid van de menselijke darm zijn. Deze microben hebben ook gezonde gevolgen voor de spijsvertering en honger maken hormonen. Al met al is de aanwezigheid van fructo-oligosachariden in de darm gekwalificeerde prospects verbeterde spijsvertering, voedt kortketenige vetzuren aan de dikke darm cellen en vermindering van honger. Al deze variabelen bijdragen aan een verbeterde metabolische werking en gevestigde off een anti-gewicht problemen patroon in het lichaam.

Is Yacon Syrup machtig?

Er zijn veel verklaringen over de prestaties van Yacon geweest siroop in het verbeteren bodysmetabolisme en uiteindelijk, het versnellen samen het vet verlies methode. Al deze vorderingen op Yacons succes zijn primair gericht op de voordelen van een placebo-voornamelijk gebaseerd wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd op maar liefst 55 overgewicht dames met voorafgaande registratie van medische situaties zoals constipatie en verbeterd cholesterolgehalte. Deze vrouwen werden verdeeld in twee teams, waar een persoon teams werd toegediend Yacon Siroop op regelmatige basis, de andere werd op een typische zeer vetarm dieet programma. Aan het einde van de pre-maakte een beslissing interval van 120 dagen, meisjes uit de Yacon Syrup groep had mist een gewone van 33 kilo, waar door als een normale stijging van three.five pond werd waargenomen in de leden uit de placebogroep .

Op basis van dit onderzoek, de volgende opmerkingen belandde gemaakt over de prestaties van Yacon Siroop:

 • Normaal verbruik van Yacon Syrup leidt tot opvallende verbeteringen in metabole prijs en lichaamsbouw lichaamsgewicht
 • leidt tot vermindering van het Human Body Mass Index
 • Verhoogt insulineresistentie in het lichaam
 • Veroorzaakt een minimum te beperken in de LDL of slechte cholesterol bedragen in het lichaam.
 • Zijn er Haalbaar Side-Gevolgen?

  Yacon Syrup niet wordt erkend als een aspect-uitkomsten hebben zo lang als het wordt geconsumeerd in gereguleerde porties. Toch kan te veel inname leiden tot een aantal haalbare ongemakken en side-uitkomsten:

 • Extreme productie van brandstof in het spijsverteringskanaal
 • Winderigheid,
 • Pijn in spijsverteringskanaal
 • Misselijkheid
 • Diarree
 • Krampen
 • Kijkend naar deze vermoedelijke facet-gevolgen, het is het meest effectief te zoeken naar tips van uw huisarts voorafgaand aan het gebruik Yacon Syrup, vooral als je een gevoelige maag of kwetsbaar zijn voor problemen met de spijsvertering.

  Gebruik makend Yacon Siroop

  Gezien het feit dat het een welvarende bron van fructo-oligosacchariden en voorkeuren zoet, kan Yacon Siroop worden uitgebracht in het elke dag maaltijden routine als een substituut voor gewone suiker, en kan worden gegeten met uw dagelijkse consumptie van dranken zoals thee, koffie of melk. Yacon Syrup kan ook in levensmiddelen worden ingeprent door het toepassen van het bovenstaande wafels of pannenkoeken in put van de conventionele melasse of ahornsiroop. Evenzo kunnen diabetici en veganisten het als optie zoetstof. Als je zin hebt het concept van de te mengen in dranken of het gebruik van het als een alternatieve zoetstof niet, kan een theelepel Yacon Siroop direct worden verbruikt voor voedingsmiddelen. Voor de beste resultaten, de siroop echt moet worden gegeten en dertig 60 minuten vóór een maaltijd, omdat het daardoor mogelijk fructooligosacchariden om naar het werk te doen en het verminderen van de eetlust.

  Als er tal van manier van consumeren Yacon Syrup , kun je niet bakken of koken met het, zoals warmte resulteert in de moleculaire samenstelling van fructo-oligosacchariden af ​​te breken, te ontnemen de stroop van zijn essentiële kwaliteiten.

  Oordeel

  De zoete stroop uit Zuid-Amerika Andes varieert wordt steeds meer wordt aangeprezen als een wondermiddel voor mensen die zoeken naar overgewicht schuur. De siroop wordt vermeld dat gezien voordelen gelijk aan de gevolgen van een sterke daling ponden voedsel plan benadering maken. De waarheid dat er een klinisch-demo gecentreerd onderzoeken om het succes van Yacon Syrup helpen verder meer versterkt de verklaringen van dien een succesvol gewichtsverlies oplossing. Dat gezegd hebbende, Yacon moet echt niet worden opgevat als een lange-zin afslanken antwoord. Terwijl zijn gemeenschappelijk verbruik prospects om vet te verminderen, voedsel plan beheer en regelmatige routines zijn belangrijk om te voorkomen dat mensen verloren kilo’s weer helemaal opnieuw opstapelen.

  Category: Supplementen

  Comments are closed.