Isopropyl Liquor voor Zits

Isopropyl alcohol, veel beter bekend als wrijven drank, efficiënt zal werken acne op te ruimen. Gebruik een Q-suggestie om de drank toepassing op de getroffen plek. Zorg ervoor dat u voldoet aan met een olie-volledig gratis gezichtscrème.

Ontsmettingsalcohol werkt zo goed omdat het droogt de huid uit. Wrijven drank moeten nooit worden gebruikt op de totale ontmoeting. Gebruik alleen lokaal op de delen van de uitbraak. Degenen die aanzienlijke acne moeten andere oplossingen genezen die niet zo extreem op de huid verkennen. Niet gebruiken wrijven drank als je een gevoelige huid of zijn gevoelig voor het bezit van een droge huid.

Hoewel wrijven alcohol efficiënt het snel drogen puistjes, is het zeer zwaar op de ervaring en moeten niet worden gebruikt als onderdeel van een gemeenschappelijk huidbehandeling schema. Reinigen van het gezicht 2 keer per dag met een lichte reiniger is een persoon van de ideale strategie om te beschermen tegen acne en hulp het behoud van uw deal met vrij van smetten.

Tea tree olie is een andere productieve actueel acne verhelpen dat is niet zo ernstig als wrijven drank. Test het aanbrengen van een druppeltje tea tree olie ‘s nachts naar de getroffen plaatsen. In de vroege ochtend grondig reinigen van uw gezicht. Heeft tea tree olie niet wijken van uw deal met de hele dag verlengd.

Het eten van een gezond dieet regime zal echt helpen voor het opruimen van zits. Maak alle vertrouwen in u krijgt een groot deel van de natuurlijke vitaminen en mineralen in uw dieet programma. Sommige junk food kan echt leiden tot acne uitbraken. Drinken hopen van h2o zal ook helpen om uw confronteren behouden duidelijk.

Mensen met kritische acne moet echt op zoek gaan naar het advies van de gezondheidszorg personeel. Vele factoren die verschillende lichte of redelijke acne hulp kan echt verergeren acne dat is ernstiger. Zoeken naar hulp van gezondheid en fitness behandelaars als je acne is hardnekkig, zelfs met een gestage huidbehandeling routines.

Category: Dieten

Comments are closed.