It & rsquos True! Coca-Cola Ruins Uw Enamel

Skin O My Emaille

Ive opgeslagen rustig voor langdurig meer dan genoeg voor geen enkele individuele reden helemaal.

Er zijn veel mythes dan tijd met Coca-Cola geweest of Coke (geweldig zijn. Dat op zich moet echt worden waarschuwing voldoende, omdat het vlekken op uw email. Ive gaan door dat dit is wat bijdraagt ​​aan tandbederf, wanneer de suiker stokken om uw email. Vervolgens lieten ze het alleen in de schotel voor twee keer, en het was niet in een mensen mond. Je zou niet geloven dat het maakt een verschil, maar het is zeker wel.

Mijn Ongewenste Vakantie met Coca-Cola

Mijn verhaal begon toen Ik was 13. Ik zou naar huis komen van de faculteit en verbruiken glas na glas van het spul. ik heb meegemaakt 4 of 5 brillen per werkdag, en dat duurde een kalenderjaar, rechts tot mijn volgende reis naar de tandarts.

Hij zowat meegemaakt een match! Hij vergelijking consumeren coke aan het baden van uw mond in zuur of remvloeistof!

Dat is hoe slecht het is, vooral als je het allemaal swish rond in uw mond. Hij nam beweging en snel in te stellen, en vertelde me dat ik ervaren om uit te houden rechts totdat ik in mijn twintiger jaren, totdat eindelijk kon ik iets main gedaan, als uw tand Arent grondig ontwikkeld in je vroege tieners (de tweede tandarts, die beter geschoold en opgeleid was, verklaarde een bepaalde persoon het uit als jongere achttien uitgevoerd kan hebben).

Enkele jaren overhandigd, en ik had slechte tanden en niet te vergeten, ik was hen te malen veel te ( een opvallend populaire probleem genoemd bruxisme). 1 zou kunnen stellen dat het dit en geen coke, maar het was niet slechts een bepaalde visie die ik verworven. merkte ik nog een tandarts en ze de gelijkaardige indruk had. Beide even tandartsen ervaren patiënten boven de vele jaren die dezelfde factor doorstaan ​​had.

Het detail met bruxisme, of slijpen van het glazuur, is dat het van links naar aspect, en de effecten de kiezen, althans in mijn geval. De tanden die uiteindelijk geruïneerd door de Coca-Cola waren de bovenste voorste 4, in een van de hoektanden (sommige mensen verwijzen naar de sleutel twee als uw permanente tanden). Dit zou perceptie te zien als wanneer u een vloeistof als een comfortabele consumeren in de mond, het kan in contact komen met deze emaille eerste.

De twee in elkaar gezet zijn ongelooflijk slecht als je kunt denken, als slechts een is misschien wel verergerd door de andere, maar in mijn overtuiging, ze zijn twee verschillende omstandigheden.

Toen ik meer volwassen, werd ik opgevoed dat hierdoor moest ik mijn tand afgedekt, en hebben kronen in, zo goed hebben op een stuk plaat bij avond. Als ik nooit eerder ervaren de operatie toen ik dat deed, ze droeg me dat het vrijwel zeker zou leiden tot reconstructieve kaak chirurgische behandeling achteraf op sinds de verslechtering van de hogere entree 4 tand door Coca-Cola inname.

Deze dagen heb ik nieuwe tanden onmiddellijk na de procedure die ik tientallen jaren had verricht in het verleden, en in overeenstemming met de laboranten die de kronen te maken, ik ben de eerste persoon in het volle van Zuid-Afrika tot vier kronen op een rij hebben , afgerond op precies dezelfde tijd op het minimum dat is wat ze me vertelden. Mijn hogere lip is nu voller en ik heb een superieure brok en glimlach.

Oh my god! Wat nu? Hier zijn een aantal zaken te herinneren als je youre overwegen in moeilijkheden:…

men denken over het drinken met een rietje Op deze manier zal de vloeistof uw tand te omzeilen en rechtstreeks naar het weer van je keel

twee. Dont swish de drank rond als het kan jas verschillende tand en nog erger.

drie. Vaak uw mond met water na het nuttigen van iets helemaal spoelen, als het kan ook niet alleen Coca-Cola alles wat is koolzuurhoudende of heeft suiker in het zijn kon gewoon leiden tot nadelige gevolgen voor uw email.

4. Drinkwater en melk is goed voor je tanden. Drinkwater helpt neutraliseren zuren in de mond, en melk kan eventueel vestigen up calcium, maar niet glazuur.

5. Dieet dranken zijn een optie, maar zorg positief om de inhoud op de zijkant of opnieuw te onderzoeken. Als het aspartaam ​​in het (en de meeste doen), blijf er van af.

6. Overweeg goede verzorging van uw tanden in fundamenteel algemeen floss, en bestrijk ze weg ook. Steek rechts tot 50% per uur heeft direct na het nuttigen of inname doorgegeven vlak voor het tandenpoetsen toch, of anders gevaar neemt het glazuur af.

7. Je kunt tandheelkundige kauwgom gebruiken, maar Ive bladeren door de componenten van de meeste van hen, en het heeft ook aspartaam ​​in, die is belabberd.

acht. Een beet plaat is een op maat gemaakt gemaakt detail. Het is niet de exacte als een gom-guard. Je moet het hebben speciaal voor uw gebit door een tandarts. Over het algemeen maken positief om het te wassen elke dag met water en tandpasta met fluoride in. U kunt ook genieten in alles wat is opgebouwd uit fluoride, als een mondspoeling.

9. Kronen worden ook voornamelijk ontworpen voor je tanden, en ze zijn verschillend van vullingen. Ze zijn meestal gebouwd van porselein of van tijd tot tijd acryl. Maak gegarandeerd geen onnodige stress op hen, zoals scheuren kwesties. Als ze aankomen dat ze moeten opnieuw worden gelijmd met tandheelkundige cement.

Ik heb slechts een kwestie kan zeggen over de totale debacle, . Excuses aan De Mythbusters, het is niet jouw schuld, maar ik hoop dat u dit verslag te bespreken (ze moeten vooral want Ik stuurde een e-mail naar Jamie Hyneman’s best geheim e mail aan te pakken een tijdje weer terug)

-.. Johnny Carson

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.