Janumet en gewichtsverlies

Sitagliptine werd goedgekeurd voor het beheer soort 2 diabetes in 2006. Het kan insulineproductie stimuleren het lichaam als de bloedglucoseconcentraties schuif veel te weinig. Dit zal stoppen hypoglykemie helpen.

Metformine verlaagt bloed insuline graden en laat behandelen bloedglucose stadia en afwending van hyperglycemie. Dit helpt maakt het voordelig voor mensen met stijl twee diabetes, met name overgewicht lijden. De FDA heeft metformine geaccrediteerd als een diabetische geneesmiddel.

Janumet is de fabrikant titel voor een geneesmiddel dat is een mix van sitagliptine en metformine. Het werd goedgekeurd om vriendelijk 2 diabetes kwesties aan te pakken door de Food and Drug Administration in 2006 samen met Januvia, de modelnaam van sitagliptine. De bedoeling is dat de combinatie van een medicijn dat insuline en een bepaalde stimuleert dat insuline verlaagt zal afvlakken bloedglucose.

hebben van resultaten in uw bloedglucose stijgen. Insuline vertelt je hoofd dat je honger hebt, waardoor je om meer te eten. Insuline vertelt ook uw lever om extra vet te produceren. Janumet helpt je hele lichaam reageert superieur is aan de veranderingen in de insuline door het verminderen van de som van suiker vervaardigd door de lichaamsbouw. Hoewel sommige diabetische medicatie hypoglykemie (lage bloedsuikerspiegel) kan veroorzaken, de sitagliptine in Janumet stimuleert insuline de schepping als het krijgt veel te beperkt.

Het lichaam gewichtsvermindering beloning komt van Janumet’s insuline handvat. Als uw bloedsuikerspiegel blijft bedrag, wordt u niet van plan om hongergevoel die kunnen leiden tot overeten voelen. Als u gewoonlijk niet te veel eten, is het veel minder waarschijnlijk dat u lichaamsgewicht krijgen. Janumet is niet gebruikt als het lichaamsgewicht reductie drug, echter. Lichaamsgewicht daling is slechts een neveneffect van het drugsgebruik. Andere bijwerkingen bestaan ​​uit buikpijn, diarree, winderigheid, misselijkheid en / of een metalen stijl.

Category: Supplementen

Comments are closed.