Japanse Kwartel Eieren: Gezondheid positieve aspecten

Voorwoord

In dit artikel en nog verder lezingen, toen ik erop wijzen kwartel, het verwijst naar de Japanse kwartel. In dit rapport test ik duidelijk het welzijn extra voordelen om u te maken krijgen door het toevoegen van kwarteleitjes in uw dieet.

Het medicinaal gebruik van kwarteleitjes weer kan worden herleid tot het historische China en Egypte. De Chinezen en de Egyptenaren gebruikt kwarteleitjes om te gaan met inflammatoire aandoeningen gezondheid en seksuele impotentie. En voor een langere tijd de therapeutische huizen van kwarteleitjes het hoofd was gezien. Het was in Frankrijk, in de jaren zestig dat Dr JC Truffier, bekwaam gebruikt kwarteleitjes in de genezing van seksuele impotentie en allergieën. Sindsdien is een groot aantal studies gedaan naar de therapeutische toepassingen van kwarteleitjes. En het is bewezen dat kwartel eieren kunnen worden gebruikt in de preventie, overwinnen en behandelingsmethode van aandoeningen gerelateerd aan de leeftijd, tekort of overschot aan voedingsstoffen, allergische symptomen enz.

Hoewel compacte afmetingen tegenover andere eieren, de voedings-artikelen in kwarteleitjes is vele malen groter dan andere pluimvee. Kwartels eieren zijn rijk aan verschillende eiwitten, vitamine A, B ingewikkelde en E, ijzer, kalium en fosfor. Een vergelijkend onderzoek van kwarteleitjes met kip eieren bewezen dat kwarteleitjes hebben 5 gevallen extra fosfor, seven.five keer meer vitamine B en vijftien gevallen veel meer vitamine B2. Dat is de reden waarom kwarteleieren zijn sommige situaties gezegd dat dieet eieren.

Hiermee gaan door de voordelen van inname van kwarteleieren een door een persoon

als oplossing voor ademhalingsproblemen

meeste ademhalingsstoornissen deze als allergische rhinitis, bronchitis, hooikoorts indicaties en vele anderen. worden veroorzaakt door de productie van overtollig slijm door de slijmvlies, waardoor het geheel vrij van lucht remmen ten gevolge van de luchtwegen. Slijm wordt gegenereerd vanwege de aanwezigheid van stoffen zoals histamine, immunoglobuline E en vrije radicalen in ons lichaam. Vrije radicalen komt ook in ons totale lichaam als gevolg van luchtverontreiniging. Deze schadelijke chemische stoffen ook eindresultaten in acute allergische aandoeningen zoals astma.

Kwartel eieren zijn een rijke bron van vitamine A en selenium, die zij als een uitstekende histamine suppressor en een anti-oxidant. Het onderdrukt de uitoefening van histamine en neutraliseert de vrije radicalen er door het verlagen van de productie van slijm door het slijmvlies. Dit op klep helpt om de werking van de longen en de luchtwegen eenvoudig en effectief. Meer over de verhouding van omega-drie tot omega-6 vetzuren groot die helpt in het verminderen van de zwelling en verhoogt de efficiëntie longen.

meeste inhalers en producten omvat steroïden en andere medicijnen die kunnen leiden tot onveilige aspect resultaten die uitgebreid kan duren. Deze resultaten kant op te nemen, slaperigheid, gewicht te krijgen en vele anderen. De fantastische zaak wanneer het hebben van kwarteleitjes is dat, ze zijn honderd% puur natuurlijke anti-inflammatoire middelen en je niet hoeft te maken over schadelijke bijwerkingen uitkomsten zijn.

als oplossing voor spijsverteringskanaal Kwalen

Zoals je zou kunnen weten, een persoon van de vervelende situatie onze spijsvertering procedure van invloed is de steenvorming in de nieren, lever en galblaas. Steenvorming vindt plaats dankzij de afzetting van calcium in combinatie met oxalaten. Vitamine C is een fantastische bron van oxalaten. Dit oxalaten van vitamine C of andere bronnen te mengen met calcium. Dus calcium wordt niet opgenomen in ons lichaam, maar in bekeerling deposito als steen. Het kalium van kwarteleitjes remt de urinaire excretie van calcium en de vitamine B6 in combinatie met magnesium remt het oxalaat steenvorming.

Kwartel eieren worden in alkalische geladen vormen anti-oxidanten, die hen een all all-natuurlijke get ontdoen van voor gastritis, buik-en darmzweren. Met kwartel eieren als onderdeel van uw dagelijks dieet plan kan je te ontdoen van ongewenste producten en onaangename voedingsmiddelen een die veel te zonder enig aspect gevolgen. De opmerkelijk alkalische aard van de kwarteleitjes neutraliseert zuur gerelateerde stoornissen in het spijsverteringskanaal. Dus door zoals kwarteleitjes in onze dag tot dag dieet programma, kunnen we een gezonde spijsvertering zo perfect hebben.

Cure voor de voorwaarden kanker en hart-Gezondheid

Kwarteleieren zijn lager in koolhydraten en hoog in eiwit. Ze worden in grote cholesterol geladen en veel minder in slechte cholesterol. Dit zou hen een ideale hart dieet te maken. Ze hebben ook de voedingsstoffen en belangrijke onderdelen die de gewenste elektriciteit weerstand tegen ziekte en ook voor sneller herstel van kwalen te presenteren. Dit neigt naar kwarteleitjes maken een gezond hart eten plan om te beschermen tegen hart-en ziekte en voor het verminderen van de bloeddruk. Kwarteleitjes versterken ook een mensen bloed lipidenprofiel. Als een levensmiddel rijk aan foliumzuur, vitamine B12, ijzer, fosfor, eiwit riboflavine en selenium, kwarteleitjes is een uitzonderlijk alternatief voor het verminderen van hartkwaal.

Het bereik van mensen kanker stijgt werkdag per werkdag . De uitbreiding van de verontreiniging door de automobielsector, en maakt gebruik van verschillende chemische bestrijdingsmiddelen hebben ons voedsel, water en lucht schadelijk en instabiele moleculen gratis radicalen genoemd besmet. Grote bekendheid aan vrije radicalen binnen en buiten ons lichaam kunnen sturen naar kanker. Onze cellen kunnen worden beveiligd tegen radicale gekwetst door het nemen van voedingsmiddelen rijk aan vitamine A en selenium. De twee Vitamine A en selenium zijn uitstekende anti-oxidanten en neutraliseert vrije radicalen. Kwarteleitjes zijn overvloedig in vitamine A en selenium die helpt maken het een alle organische anti-oxidant.

Introductie kwarteleitjes in je eten plan zou uw gehele lichaam een ​​natuurlijke omgeving ongeschikt voor kanker vooruitgang maken. Dit is omdat de extreem alkalische huis van de kwarteleitjes. Kwarteleitjes kunt u verlichten van de onmiddellijk na de resultaten van chemotherapie en ook helpt bij het herstel nastreven van de operatie voor de afschaffing van de meeste vormen van kanker groei. Ze helpt om de schade weefsels te repareren waardoor het immuunsysteem procedure van uw lichaam te versterken.

Seksuele Efficiëntie en Anti-Ageing

Slechts een van de grote problemen geconfronteerd met volwassen mannetjes als ze volwassen is hun te verminderen in seksuele behoefte. Deze aandoening kan worden gekoppeld met een ongezonde prostaat. En een heleboel mensen zijn afhankelijk van verschillende tabletten terug te krijgen dat libido. Hoewel deze pillen vooral gebaseerd op seksuele stimulantia bekwaam kan stimuleren een mans libido, ze hebben hun deel van facet resultaten. De meeste van deze tabletten weg ons omstandigheden dit soort katoen mond, buik pijn, achiness enzovoort. Deze capsules kan belangrijk zijn voor mensen die lijden aan hart-situaties. Wat meer is, bij gebruik van dit soort producten die u nodig hebt om je seksuele routine oefening in de buurt van een tijdvenster. Kwarteleitjes kunt uw libido te maximaliseren met elke aspect effecten of die eigenaar is van dienstregeling over een bepaalde tijd. Kwarteleitjes geven je een superieure bloedsomloop en het verbeteren van uw hart spierweefsels, die in bekeerling verhoogt libido en geeft u een superieure seksuele efficiëntie. Als een verrijkte bron van eiwitten, fosfor en vitamine B, D en E, kwarteleitjes stimuleert en voeden de prostaat die van vitaal belang om de seksuele gezondheid en fitness bemant. Kwarteleitjes geven u alle werkdag seksuele efficiëntie verstoken van het verwerven van te plannen. Het verhoogt ook je seksuele uithoudingsvermogen en efficiëntie natuurlijk.

Nog een voordeel van het krijgen kwarteleitjes in uw dagelijks dieet programma is Anti-Ageing. Versterking van het immuunsysteem vertraagt ​​de veroudering van organen. Dit op zijn beurt de neiging om je jong lijken en je lichaam duurt voor een langere periode. Als welvarende bron van antioxidanten, belangrijke vetzuren, selenium en vitamine A, B en E, kwarteleieren zijn het perfecte anti-aging Een cruciale anti aging voordeel is zijn capaciteit om het immuunsysteem te versterken, waardoor het vertragen van het verouderingsproces van organen en boost je bestaan ​​overspanning. Kwarteleitjes voor de oxidatieve schade in verband met de leeftijd vergelijkbare geheugen reductie ook voorkomen dat de geest. De omega-drie vetzuren in kwarteleitjes maken voedzaam huidcellen die in verandering verbeteren van de huid toon en teint genereren van je jonger lijkt. Het draagt ​​ook de gladheid en vochtigheid informatie van de huid. Voor superieure eindresultaat op je huid is het veel beter om kwarteleitjes passen rechtdoor op de huid.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.