Jasmine essentiële olie – de aromatherapie en gezondheid en fitness extra voordelen van jasmijn olie

Introductie

Jasmine heeft een grote, gevoelige en suggestieve geur. Als een plant, het is mooi en aantrekkelijk.

De boeketten op hun eigen zijn prachtig in elke achtertuin, en jasmijn olie is een bijzonder van de kritische aromatherapie massage oliën.

Veel aromatherapie oplossingen jasmijn olie als een bijzonder van de belangrijkste stoffen, en het wordt ook toegepast in een fantastische huid-gerelateerde mengsels van dit soort als jasmijn zeep, jasmijn bad olie en jasmijn shampoo.

Dit korte artikel gaat over de geschiedenis en de oorsprong, aromatherapie extra voordelen, gezondheid en fitness woningaanbod en ander maakt gebruik van van jasmijn belangrijke olie, samen met een aantal bijzonderheden over hoe het te gebruiken, en contra-indicaties.

Van de voorkomende soorten, jasmijn is een veel voorkomende noodzakelijke olie geïdentificeerd door een flink aantal pseudoniemen.

Afgeleid van het Perzische woord yasmin, jasmijn is ook algemeen erkend door de namen van dit soort als koninklijke jasmijn , Spaans jasmijn, Jati of Catalaanse jasmijn.

Jasmine olie wordt gewonnen uit oplosmiddel procedures, wat meestal betekent jasmijn olie moet met alcoholische dranken worden gescheiden door middel van een sluiting stoomdestillatie cursus van actie.

Door jasmijn chemische samenstelling, dit oliewinning eindresultaten dan honderd chemische bestanddelen, die benzylacetaat, benzyl alcohol, indool, benzylbenzoaat, geraniol, fytol, enzovoort.

bevatten

Hoewel een aantal mensen vandaag de dag gebruik maken van pure jasmijn olie voor een scala aan voordelen, kunnen mensen ook kiezen voordeel van jasmijn belangrijke olie mengsels of aromatherapie objecten samengesteld uit jasmijn olie als een belangrijke component.

historische werken door met behulp van Jasmine Kritische Olie

Met een gladde, plezierig, en bedwelmende aroma, jasmijn olie is het gebruik van voor schoonheid positieve aspecten voor tal van verschillende jaren gemaakt.

Ter illustratie, onderzoeken stellen dat oude culturen gebruikt jasmijn bad olie en jasmijn zeep zouden de twee als een parfum en als elegantie remedie, gelovend dat jasmijn vitale olie versterken soorten poriën en huid en haar uiterlijk.

Historici hebben ook geconstateerd dat jasmijn is afkomstig uit China en de noordelijke regio’s van India.

Op een gegeven moment, de Moren geïntroduceerd jasmijn naar Spanje, waar het gebruik van jasmijn belangrijke olie vervolgens verspreid naar Frankrijk, Italië, Marokko, Egypte, Japan, en Turkije.

Naast de geurige schoonheid en maakt gebruik van historische culturen hadden vele andere werken door voor jasmijn. Bijvoorbeeld, Arabieren, Indiërs, en Chinese mannen en vrouwen gebruikt jasmijn voor medicinale winsten en ook als afrodisiacum.

Jasmine was een cruciaal onderdeel van verschillende ceremoniële feesten. In China, had jasmijn bloemen zijn gebruikt voor het produceren van jasmijn thee, hoewel Indonesiërs jasmijn hebben gebruikt als een populaire etenswaren garnering.

Locaties van Turkije, aan de andere kant, werden erkend te zijn vervaardigd touw uit de stengels van jasmijn, bij het ontwikkelen van verschillende toepassingen en items met de plant houten.

Jasmijn Olie in Aromatherapie

Individuen over de hele aarde gaan profiteren van de bevoegdheden van jasmijn olie momenteel.

Het is een gangbaar onderdeel in de aromatherapie koopwaar, en de geweldige geur is gewoon de aanvang van zijn attributen. De winsten van jasmijn essentiële olie bestaat uit:

  • bevordert ontspanning

  • Vermindert zorg / nervositeit / druk

  • Verlaagt melancholie terwijl verheffen innerlijke gedachten van vreugde / tevredenheid

  • Versterkt gevoelens van zekerheid

  • Verlicht uitgave / ongemak / problemen van de bevalling

  • Kan helpen verzorgen van talrijke seksuele uitdagingen / problemen

  • Vermindert hoesten

  • Verlaagt visuele verschijning van littekens en striae

  • verbetert de elasticiteit van de huid

  • Biedt anti-krampachtige winsten

  • geeft slijmoplossend hulp

  • Kan goed geven kalmerend effect

  • Jasmine past perfect bij tal van andere aromatherapie massage oliën, die zoete sinaasappel, rozemarijn, salie, roos en sandelhout.

    Bevalling Toegevoegd voordelen van Jasmine Oil

    Jasmine essentiële oliën mogelijkheid om vitaliteit concentraties opsteken als het stimuleren van gedachten van plezier kan ook professionals voor meisjes in het kraambed.

    Exclusief, jasmijn olie is bewezen dat de snelheid van het kind te verhogen, aangezien het algemeen sterker weeën van een vrouw wanneer tegelijkertijd afnemende innerlijke gedachten ongemak.

    Daarnaast jasmijn belangrijke olie helpt ook verminderen en / of behandelen publiceren-natale melancholie, maar stimuleert ook de beweging van een nieuwe moedermelk.

    Seksuele ondersteuning

    Met zijn kalmerende gevolgen, veel mensen gebruiken jasmijn cruciale olie aan verschillende seksuele problemen en problemen te behandelen.

    Exclusief, de kalmerende extra voordelen van jasmijn olie worden meestal gebruikt om te helpen de symptomen van vroegtijdige zaadlozing en impotentie.

    Sommige zelfs gebruiken jasmijn olie om het lichaam de seksuele reactie en emoties van willen maximaliseren minimaliseren. Dit is een standaard gebruik, speciaal in India en het Midden-Oosten.

    poriën en de huid en de ademhalingsorganen beloningen

    Wanneer toegepast op de huid of in de ademhaling therapieën, jasmijn vitale olie kan uitstekend welzijn en effectief-resterende reacties te stimuleren.

    Bij gebruik voor de verbetering van de gezondheid en fitheid van de luchtwegen, jasmijn olie kan hoesten, heesheid, en tekenen of symptomen van laryngitis verminderen.

    Wanneer toegepast op de huid kunnen kopers snel tot een teruglopende spiermassa lijden en spanning jasmijn olie kan worden gebruikt om de pijn verbonden met spiermassa stijfheid, verstuikingen en andere fysieke pijn te verminderen.

    De olie is als gevolg specifiek nuttig voor mannen en vrouwen die plezier uit werk en physcial dingen te doen zijn.

    Bovendien, wanneer gebruikt om de poriën en de huid, jasmijn olie kan worden gebruikt om lagere vet huid, terwijl tegelijkertijd rustgevende droge, gevoelige en geïrriteerde huid.

    Jasmine essentiële olie verbetert de poriën en de elasticiteit van de huid, die kunnen helpen om de zichtbaarheid van littekens en striae te minimaliseren.

    jasmijn oliën kunnen worden gebruikt om de huid met een combinatie van de zuivere etherische olie en een provider olie of verwerven bereide gemengde cosmetische preparaten die jasmijn opgenomen.

    Gebruik Jasmine

    De voordelen van jasmijn in tal van verschillende middelen kunnen worden verworven, dit soort als:

  • Vapor therapie ( waarin jasmijn olie branders of verdampers)

  • masseren jasmijn olie in de poriën en de huid

  • Introductie jasmijn olie tot een badkuip of een douche

  • drinken van jasmijn thee
  • Met behulp van pre-blended aromatherapie oplossingen van dit soort als jasmijn zeep, jasmijn bad olie of jasmijn shampoo
  • de olie toe te voegen aan gemeenschappelijke reiniging zeep, badolie en shampoo om uw individuele jasmijn goederen te maken
  • Herbal Lore

    Waarschuwingen Betrokken bij Jasmijn Olie Gebruik

    Jasmine olie is alle organische, en het wordt erkend als niet-giftig, niet-sensibiliserend zijn en niet vervelend toch, sommige mensen met een unieke allergie symptomen of de gezondheid en fitness problemen misschien deskundigheid zeldzaam reacties.

    Afgezien van mensen met bepaalde allergische reacties, de meeste mensen kunnen veilig jasmijn kritische olie gebruiken zonder dat een bijwerking uitkomsten of opmerkingen.

    Zwangere vrouwen (tenzij ze zijn in het systeem van jongen of meisje verzending en levering), toch echt niet gebruiken jasmijn essentiële olie, als de olie heeft emmenagogue kwaliteiten. Emmenagogue kwaliteiten, die uitkomst in een versterkte bloedstroom naar het bekken locatie, kan moeilijkheden voor sommige vrouwen die toch niet helemaal klaar om te geven.

    Het opnemen van deze waarschuwing, mannen en vrouwen die werken met jasmijn olie echt induceren moet voorkomen dat het gebruik van een groot deel van de olie een extra van jasmijn essentiële olie kan de lichaamsbouw om de absorptie van de olie eigenschappen verwerpen prompt.

    Dus veel minder is veel meer met deze olie, dat is net zo goed, als het kan als een van de meest dure van aromatherapie essentiële oliën.

    Category: Snel gewicht te verliezen

    Comments are closed.