Je poriën en de huid is wat je verbruikt – Publiceer 6 Selderij & quotAcne Killer ‘

Puistjes Killer – Selderij

Selderij is een geweldige bron van vitamine C. Het is een heel goede bron van voedingsvezels, kalium, bladerrijk, molybdeen, mangaan en vitamine B6, calcium, vitamine B1, vitamine B2, magnesium, vitamine A, fosfor en ijzer. Het ideale resultaat van selderij is het verminderen en remmen een hogere bloeddruk. Wat meer is, selderij wist urinezuur uit pijnlijk zijn onderdeel van en helpt nier werkt een anti-inflammatoire en anti-oxidant.

Selderij heeft niet mijn voorkeur, maar het is echt ‘Ik heb om te eten’ groente uit de geweldige winsten . Specifiek voor je poriën en de huid, kan het schoonmaken van de poriën en huidcellen, stof, neem huidvetten. Het is niet alleen kan u helpen om te strijden in tegenstelling tot acne, maar ook verdunnen de acne littekens. Echter, selderij lichtgevoeligheid / lichtgevoeligheid veroorzaken, zodat je echt voorzichtig over ultraviolette straling (UVR) moet zijn als je celeries nemen.

Selderij is vrij voedzaam geen probleem hoe je voor te bereiden het diner. Selderij salade of soep zijn allemaal zeer goede selecties.

Selderij Salade

Plaats Geweldig gehakt celeries in salades (je mengen met andere slablaadjes). U kunt verspreiden met pinda boter (u kunt pinda’s boter verdunnen met warmte water en maken het als een souce), sesames, olijfolie en de best beoordeelde met rozijnen.

Gouden Tips

  • Selderij is erkend als een ‘zout’ groente, en is een pure aanvulling op elke gerecht toen de hoop uit de buurt van de inname van natrium te sturen.
  • Experience volledig vrij om de bladeren te gebruiken in uw selderij recept zoals ze zijn heel belangrijk in voedingsstoffen. Aan de andere kant, gebruik ze onmiddellijk, aangezien ze waarschijnlijk verloren hun verve voor de levensduur direct na twee-3 keer.
  • Hoewel selderij kan worden ontdekt 12 maanden door in de markt, is het zeer eigentijds in de zomermaanden maanden als het echt in de periode.
  • Sinds ervan kan aanzienlijk drinkwater materiaal, het is uitzonderlijk voor deze bekijken van hun vet. Toch alleen maar vanwege de substantiële h2o inhoud, heeft het de neiging om snel verwelken. Als uw selderij is verwelkt, bestrooi het met een kleine nieuwe drinkwater en plaats het in de koelkast voor een aantal uren waar het zijn knapperigheid zal herwinnen. Deze techniek werkt voor de meeste groenten.
  • Category: Gezond eten

    Comments are closed.