Jezus en Tooth

januari zesde in de Juliaanse kalender is de werkdag christenen verwijzen als de Driekoningen. De Gregoriaanse kalender heeft deze werkdag uitglijden op januari negentiende. Veel voorstellen dat dit tot de dag dat de & ldquowise volwassen mannen & rdquo of Magi kwam te checken Jezus. Dit kan soms ook worden toegeschreven aan Jezus & rsquo doop in de Jordaan.

Jezus ‘baby tanden worden uitgelegd worden bij de Kerk van het Heilig Graf in Jeruzalem. Dit staat te zijn waar Jezus werd begraven. Ze zeggen dat ze Jezus & rsquo pasgeborene (melk) glazuur en zij tevens mededeling aan zijn voorhuid er. Ze don & rsquot hebben elk lichaam componenten die tijdens zijn volwassen leven simpelweg omdat christenen voelen Jesus & rsquo hele hele lichaam naar de hemel ging.

Het Nieuwe Testament van de Bijbel werd gepubliceerd over de tijd dat Jezus in het op de aarde. Jezus leefde dertig 3 verschillende jaren op aarde, in overeenstemming met de Bijbel. De Bijbel lijkt een aantal verzen die identiek zijn met betrekking tot tanden hebben.

Nieuwe Testament verzen betreffende tand:

Matthew vijf: 38 -39 – Gij hebt gehoord, dat gezegd: Oog om Oog Tand voor Tooth . Maar Ik zeg u, een boosdoener niet weerstaan. Indien een persoon slaat u op de juiste wang toe te keren hem ook de andere

Matthew acht:. Twaalf – maar de jongeren van het koninkrijk zal worden weggegooid in de duisternis buiten, waar er zal geween en slijpen van tanden .

Mattheüs 24:51-De meester zal hem slash uit en mail hem naar het zelfde lot als de huichelaars, waar door er zal geween en slijpen van email .

Matthew 13:42-en gooi ze in de brandende oven waar door er zal geween en slijpen van tand .

Matthew dertien:. 50 – te gooien in de brandende oven waarin er zal geween en slijpen van tanden

Mathew vijfentwintig: dertig-As voor dit zeer goed voor bijna niets knecht werp hem in de duisternis van de plaats daar zal geween en slijpen van tanden

Mark negen:. 18 – En als het duurt normaal hem beet en gooit hem naar de vloer, en hij schuimt en maalt zijn tanden en groeit hard, en ik ondervraagd uw discipelen om het genereren & hellip

Luke dertien: 28 – Dan zal er geween en slijpen van email wanneer je Abraham, Isaak en Jakob te zien en al de profeten van God en jezelf eruit gegooid.

Er lijkt een terugkerend onderwerp van geween en slijpen van tanden in het Nieuwe Testament. Slijpen van email moet een werkelijke moeilijkheid zonder orthodontie of brok bewakers in de loop van de eerste eeuw te zijn geweest. Waarschijnlijk slijpen van glazuur was hun manier van opgave er zou een geweldige deal druk bijbehorende, die nu wordt beschouwd als een leiden tot slijpen van email. Het kan ook zijn geweest een gezegde dat werd vertaald uit het Latijn, dat een andere vermelding in het Engels ervaren. Er is ook de vers over oog om oog en tand om tand. Jezus besluit om het concept te veranderen van de oude testomony uit 1 van wraak tot vergeving.

Een enkele honderden jaren onmiddellijk na Jezus ‘dood, een maagd genaamd Apollonia werd gevraagd of ze geloofde in Jezus en het christendom. Zij meldde dat ze in Jezus geloofden. De stad besloot toen gewenst ze worden gemarteld door hebben van haar tand getrokken, knock-out en verbrijzelde. Dit gebeurde allemaal via een opstand jegens christenen in Alexandrië . Keizer Philip de Arabische gedomineerd Rome in die tijd.

Apollonia overleed op februari negen, 249. Ze weigerde haar geloof af te zweren in Jezus en werd op de hoogte dat ze weg zou haar smelten om het verlies van het leven als ze wist & rsquot . Sommigen zeggen dat het een zelfmoord. Andere mensen zeggen dat ze was een martelares. Apollonia werd genoemd om vrijwillige sprong in de vlammen. Ze wordt gezien als de patroonheilige van tandheelkundige ziekten en tandpijn. Vermoedelijk slechts een van St. Apollonia & rsquos glazuur is vastgelegd als een relikwie in de kathedraal van Porto in Portugal.

Er is ook een you tube filmpje over Jezus en tand. Klik hier voor het lied & ldquoBrush Mijn tand met het bloed van Jezus Christus & rdquo, alleen als je een gevoel van humor en niet boos gemakkelijk. Het was moeilijk om een ​​muzikaal einde dat te maken had met Jezus en de tanden te vinden.

Joyful Epiphany Werkdag!

AP Photo van Palistinian Politiemannen voeren een stabiliteit controleren bij de Kerk van de Geboortekerk in Bethlehem op 24 december 2009

E-mail:.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.