John Goodman overgewicht daling: Acteur daalt het roken van sigaretten gewoonte en £ 200 (Foto’s)

John Goodman overgewicht verminderen:. Het 57-jarige leeftijd Roseanne acteur vooruit (resterende) en net na (geschikte)
Foto / PR Foto’s

Roseanne ster John Goodman’s overgewicht daling is prachtig. De nieuwste Treme acteur blootgesteld forse gewicht daling toen hij verscheen op roze tapijt van donderdag.

verluidt wegen sluiten voor tweehonderd kilo ongeveer twee jaar in het verleden, Goodman kijk onherkenbaar uit zijn vorige significant lichaam.

Jenny McCarthy onthult haar authentieke gewicht op TV set

Goodman, 57, was aanwezig voor het AFI Dagelijks leven Accomplishment Awards ceremonie ter ere van regisseur Mike Nichols ( Charlie Wilson’s War, The Graduate, , enzovoort.)

De 6 -foot-2 acteur, die bekendheid kreeg in de jaren 90 op de populaire sitcom Roseanne , werd besteld door artsen in 2005 tot overgewicht schuur of sterven. Zonder de overhand, Goodman ontworpen geen veranderingen en werd gebroken sigaretten roken een sigaret en een gewicht van net onder £ 400 in 2007.

Terwijl zijn Hollywood-faam geslonken, Goodman vervolgens groeide uit tot een aanfluiting te tabloids worden. Juist in 2008 toen The Globe onthulde een artikel getiteld ‘£ 400 John Goodman: zelf eten te ondergang’.

Nu liefhebbers op zoek zijn om te weten wat John Goodman deed om het lichaamsgewicht te elimineren. Hoewel hij niet heeft bekend aan een erkende lichaamsgewicht daling operaties zoals gastric bypass , heeft hij beweerde dat stoppen met roken van sigaretten was een fase in de richting van een meer gezonde manier van leven, zij eist.

‘Ik stop een kalenderjaar en een vijftig procent geleden,’ Goodman heeft in een verleden media-interview. ‘En ik veranderd in een weerwolf. Ik werd gek. Ik heb gerookt te wijten aan het feit dat ik op de middelbare school.’

Gewoon klik hier opgesomd om superster conditie en lichaamsgewicht daling nieuws direct in je inbox te krijgen!

Extra artikelen of blog posts over superster vetreductie ..

Ali Fedotowsky ‘gestresste’ over haar vetten menselijk lichaam, vet te verkrijgen op ‘The Bachelorette’

Khloe Kardashian: ‘Keeping Up met Kardashians’ ster ‘vet’, niet zwanger

Kendra Wilkinson gefrustreerd rond ‘Kendra Exposed’ geslachtsgemeenschap tape, ster verbeurt oefening routine, lichaamsgewicht daling

50 cent lichaamsgewicht verlies: Rapper daalt 54 kilo te nemen aan de meeste vormen van kanker getroffen persoon (Pics + film)

Tina Fey’s Fat Watchers lichaamsgewicht daling: Actrice draait ongelooflijk warm bij veertig (Video clip + foto)

Kim Kardashian: Oefening fenomeen of trainingssessie nep? (Images)

Catherine Zeta-Jones ‘lichaamsgewicht problemen: Is mevrouw Michael Douglas te slank

De vrouwen van ‘The Hills’: Algemeen gezondheid vernietigd door laatste afleveringen (Video)

Mario Lopez knock out conditioning met ‘Extra Lean’ dieet programma voor te bereiden (Online video + Foto’s)

Pleasure Behar praat lichaamsgewicht daling met Ruby: ‘Ik wist niet dat ik dik ‘(Video)Heeft u een tip? Wilt extra op uw meest geliefde celeb? E-mail me voor push vragen en dekking aanvragen bij celebtreehouse [at] gmail [dot] com

Category: Dieten

Comments are closed.