Kalium en gewichtsverlies

Kalium is van cruciaal belang bij het opzetten van spiermassa en belangrijk voor hun goede doel. Als u hoopt om zich te ontdoen van vet, zal kalium helpen zetten het voedsel dat je te nemen in de energie die je moet hebben bij het uitvoeren van oefeningen of het onderwijs. Kalium heeft een directe invloed op hoe je hele lichaam verbrandt calorieën en hoe het hart en andere spierweefsel controle bloedstroom. Het kan voorkomen dat je spieren in staat van kramp allemaal via een trainingsschema.

De fijnste elke dag inname bedrag voor kalium is discutabel, maar het Instituut voor Drugs van de Nationale Academies beveelt een dagelijkse inname van ongeveer 3, vijfhonderd mg kalium voor een gezonde volwassene om vet te laten vallen. De meeste Amerikanen krijgen slechts ongeveer twee, 000 mg per dag wat suggereert dat ze worden beschouwd aan kalium-deficiënt zijn.

Als u niet het verkrijgen van de totale kalium je elke dag wilt, wordt u beschouwd als kalium tekort zijn. Personen die kalium tekort zijn op de mogelijkheid van een aandoening genaamd hypokaliëmie. Kleine hypokalemic indicaties zijn zwakke punt en kramp in de spiermassa die schadelijk zijn voor de uitoefening en de routines van vitaal belang voor lichaamsgewicht reductie kan worden.

Een assortiment van voedingsmiddelen bronnen zijn superieur aan kalium. Er zijn fruit, groenten, vlees, granen, brood, zuivel en oplossingen die alle superieure middelen van kalium zijn. Bananen, volkoren brood, havermout, aardappelen, squash, rundvlees, varkensvlees, pinda’s, yoghurt, melk en kaas zijn slechts een paar van de voedingsmiddelen die rijk zijn aan kalium. Om de hoeveelheid kalium u in te verhogen, is het belangrijk niet te koken of water nemen om deze voedingsmiddelen als het de neiging om kalium inname verminderen.

Het is belangrijk om bewust te zijn dat het consumeren van veel meer dan de dagelijks aangeraden som van kalium zal niet toelaten werpen veel meer overgewicht. Eerder veroorzaakt hyperkaliëmie die kunnen zorgen over maag irritatie en kan mogelijk leiden tot een hartaanval. Blijf gaten te houden op uw kalium verbruik vrij van hyperkaliëmie te sturen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.