Kan aardbeien witter tanden?

Kan aardbeien witter emaille?

Aardbeien bevatten een chemische stof genaamd appelzuur die weg vlekken kunnen nemen. U kunt maar een bes in vijftig procent en wrijf het specifiek op uw tanden. Vasthouden aan door poetsen met gewone tandpasta. De beste manier om aardbeien te gebruiken als een witmaker is te mengen met zuiveringszout. Begin met het breken van de aardbei tot pulp, meng met zuiveringszout totdat uiteindelijk gemengd. Het aanbrengen van een zachte tandenborstel of je vingers, ontvouwen de combinatie op je tanden. Laat de combinatie zitten voor 5 minuten daarna grondig poets je tanden met tandpasta. Het verlaten van het mengsel op je glazuur veel te lang zou kunnen veroorzaken pijn aan het glazuur. Om die reden, heb deze techniek extra dan op het moment dat een 7 dagen.

Ander huis whitening selecties

Baking soda is werkzaam in heel niet gebruiken weinig commerciële witmakers. Een rendabeler huis anders is om een ​​kleinere amout van zuiveringszout in een beker. Plaats een klein totaal van uw gemeenschappelijke tandpasta en mix effectief. Dompel je tandenborstel in de mix en penseel als normaal. Observeren met een mondspoeling om je mond van de smaak af en verdwijnen uw adem verfrissend. Baking soda is een schuurmiddel. Vaak gebruikt, het kan leiden tot een aanzienlijke schade aan uw tand. Gebruik geen zuiveringszout cleanser op je glazuur extra dan twee keer per week.

Waterstofperoxide is een verdere goedkope plaatsvervanger voor huishoudelijke bleken. Het toepassen van drie% oplossing verdund met een equivalente hoeveelheid h2o, plaats een bescheiden totaal in je mond en spoel ongeveer twee of drie minuten. Houd hoofd naar voren een beetje, het produceren ervan overtuigd dat de mogelijkheid blijft op uw email en gaat niet in je keel. Spuwde en spoel grondig. Observeren door het borstelen van uw email met typische tandpasta.

Verdere vergine olijfolie is ook een whitener. Poets je tanden perfect. Giet vervolgens extra vergine olijfolie op een schone witte washandje, make-up het wegwerken van de pad, of gelijkwaardig, en deze gebruiken om uw email te schrobben. Doe dit elke dag voor beste eindresultaten.

Salt zal ruimen tandplak en tandsteen. Zet gewoon keukenzout op een tandenborstel en borstel op uw tand. Follow-up de volgende keer met tandpasta en spoel goed.

profiteren van de geschikte Dierenwereld

Inname nieuwe knapperige groenten is de veiligste en gezondste techniek van de tand whitening. Wortelen, broccoli, selderij, appels, aardbeien, komkommers zijn allemaal tand witmakers. De meest effectieve techniek om geen kwestie te bepalen of een fruit of groente is een tand whitener is om in gedachten te houden deze regel:. Geen voedsel of drank die een wit t-shirt kan vlekken kunnen ook vlekken op uw email

niet voorbijgaan aan de tandarts

Hoewel deze residentie oplossingen zijn veilig en wel wanneer goed gebruikt, ze zijn geen vervanging voor regime tandheelkundig onderzoek. Evenwichtige glazuur en tandvlees is een indicator van goede hele lichaam wellness. Als u problemen op deze plek, dit soort als paars of bloedend tandvlees, of pijnlijke mond, dit kan worden voorloper van een extra ernstige welzijn moeilijkheden. Je moet een tandarts direct proberen weg te blijven van verergering van de kwaal.

Category: Supplementen

Comments are closed.