Kan Dermatologen Handle acne littekens?

Prescription lotions zoals Retin-A, Renova en Avita bestaan ​​van tretinoïne, een geconcentreerde vorm van vitamine A. Topical toepassing van vitamine A versnelt resurfacing stappen van de huid. In het begin kan dit leiden tot de huid te zetten in uiterst gevoelig voor daglicht, besmet en geïrriteerd. Over tijd, niettemin, huid die is behandeld met aanzienlijke doses vitamine A zal worden herbouwd op het maaiveld, nacht huidtinten en met een gladder oppervlak. Deze zijn meestal recept crèmes die worden toegepast alledaagse en soms voorzien van een zonnescherm.

alfa-hydroxyzuren en beta-hydroxyzuren kunnen topisch worden gebruikt om de groei van nieuwe huidcellen te stimuleren en het oppervlak van de huid te herstellen. Deze kunnen in zeer hoge concentraties worden toegepast in het bedrijfsleven van de dermatoloog of afname concentraties voorgeschreven bij-woning gebruik, maximaal twee keer per 7 dagen.

dermabrasie is een systeem dat bestaat uit afschuren van de beste lagen van de poriën en de huid op te ruimen diepe littekens van acne. Sommige vormen van littekens geen kandidaten voor dermabrasie en, als het onjuist afgewerkt, kan leiden tot meer littekens. Vaak wordt dermabrasie uitgevoerd elke twee maanden in combinatie met een huid resurfacing zalf. Microdermabrasie kan worden uitgevoerd 2 x per 7 dagen.

injecteren van de huid met het vullen van stoffen zoals collageen, lichaamsvet, polytheyl-methacrylaat microsferen of botox kan kort ‘puff up’ van de poriën en de huid en direct een gladder uiterlijk, maar zijn zeker niet betekent langdurig.

Deep acne littekens kunnen eventueel worden behandeld door chirurgische ingreep. Een instrument is geplaatst en de littekens weefsel wordt weggesneden. Elke acne litteken wordt vervolgens dichtgenaaid en een nieuw, graad litteken is gevormd, die vervolgens kunnen worden verwijderd met crèmes of laserbehandeling.

Category: Supplementen

Comments are closed.