Kan een huid arts te ontdoen van acne?

Voorafgaand aan het bladeren door een huidarts zijn er veel van over-the-counter-oplossingen die uw huid probleem zou kunnen overwinnen. Goederen die benzoylperoxide en salicylzuur bevat zijn het beste voor therapeutische zits.

Als boven-the-counter koopwaar niet presteren, kon dermatologen antibiotica voorschrijven om puistjes te genezen. Deze behandeling zal de micro-organismen die puistjes zal veroorzaken te doden, maar deze procedure kan wel oplopen tot 6 maanden.

Accutane is een andere manier een dermatoloog kon ontdoen van acne. Deze medicatie is de vorige stap een dermatoloog zal vooral te kiezen, omdat het kan leiden tot schadelijke aspect uitkomsten.

Cortisone shots zijn een wijdverbreide therapie voor kritische zits. Dermatologen zullen deze foto’s geven aan niet alleen te genezen acne, maar verzorgen van zits littekens zo goed.

Een up-and-coming behandelingsmethode voor puistjes is Blue Mild Therapy. Deze milde therapie is niet een voorgeschreven kuur echter, maar de laser gaat onder de poriën en de huid te doden en te stoppen met de microben die acne veroorzaakt.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.