Kan ik aftrekken mijn algehele gezondheid verzekeringspolis Betalingen Als ik zelf gebruikte?

Als een self-gebruikte belastingbetaler, kunt u een honderd procent van de inkomsten die u besteedt voor de algemene ziektekostenverzekering plan tarieven aftrekken. Dit inkomen is een aftrek, geen krediet. Dit betekent meestal dat het vermindert uw belastbare inkomsten, in plaats van uw belastingplicht. Vanaf 2010 kunt u deze aftrek geleverd u zelfstandig gebruikt, en je vork uit uw bezit verzekering vooral omdat je niet behoort tot een team algemene zorgverzekering te bereiden. Deze aftrek geldt voor u en topkwaliteit kosten van uw familie.

Zelfstandigen welzijn verzekeringsdekking fiscale aftrek is ‘eerder vermeld de lijn.’ Dat betekent meestal dat het toegankelijk is voor iedereen, ongeacht van het maakt niet uit of ze itemize hun aftrek. Daarom is het volume van uw dekking premies vermindert uw hele bruto kasstroom voor het jaar, voorafgaand aan de slag te gaan berekening van eventuele gespecificeerde aftrek. Dit laat al zelf gebruikte belastingbetalers om de aftrek te kiezen, zelfs als ze je moet niet veel andere inhoudingen beschikbaar hebben.

Om deze fiscale aftrek te overwegen, moet u een lucratieve onderneming. In andere tekst, wanneer u het bestandssysteem van uw belastingen voor het kalenderjaar, moet u een web-inkomen in get demonstreren aan deze aftrek te doen gelden. Als u een vermindering, je bent niet in staat om die vermindering te verbeteren door aftrek van uw welzijn verzekering tarieven.

Deze aftrek is alleen voor welzijn verzekering tarieven. Je kunt niet aftrekken gerelateerde ziektekosten, zoals co-pay, co-verzekeringen of aftrekbaar hoeveelheden. Aan de andere kant, als uw kosten van de gezondheidszorg zijn groter dan seven.five procent van je hele winst, kunt u deze aftrekken van uw belastbaar geld vanaf 2010.

Als u zelf gebruikte en geïnteresseerd in het ontvangen van belastingvoordelen op welzijn kosten, kunt u eventueel wilt blik in een welzijn prijs spaarrekening (HSA). Met een HSA kunt u opgericht elkaar geld op een vóór belastingen uit shell voor uw uitgaven voor gezondheidszorg. Dit stelt u in staat om uit te betalen voor uw eigen risico en co-betalen met fiscaal bevoordeelde contant geld, in aanvulling op aftrek van de kosten van uw premie van uw fiscale winst.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.