Kan ik aftrekken Mijn Gezondheid en fitness Insurance?

al het geld dat u investeert op welzijn verzekering tarieven is aftrekbaar als onderdeel van een gespecificeerde aftrek voor de gezondheid gerelateerde kosten die de dollars u besteden out-of-pocket voor zaken als medisch professional en tandarts betalingen, voorschriften bevat, bril of neem contact op met lenzen en kliniek kosten. Maar je kunt alleen de hoeveelheid geld die seven.five% van uw veranderde brutoloon overschrijdt aftrekken. Swift wiskunde: Als uw AGI is $ 65, 000, je gezondheid zorg brengt cutoff (7.five procent) is $ 4, 875. Uw klinische-kosten betalingsverkeer, zoals out-of-pocket verzekeringspremies, zijn $ 5103. De hoeveelheid geld die je kunt aftrekken als onderdeel van een gespecificeerde aftrek is $ 228.

als je aspect van groepsprogramma van een onderneming en uw premies worden minder dan een cafetaria-ontwerp regeling gecompenseerd, deze zijn voor belastingen dollar en zijn niet in staat om te worden meegeteld bij het bereiken van de seven.5 procent. Alleen de na belasting geld afgetrokken van uw salaris uit te betalen uw deel van het systeem van de werkgever kunnen worden geteld.

Als u geen deel uitmaken van een werkgever voor te bereiden, al de kilo’s die je de dop van de gezondheidszorg verzekering tarieven zijn geschikt als onderdeel van een gespecificeerde aftrek. Inner Revenue Service (IRS) Publicatie 502 geldt voor medische en tandheelkundige uitgaven, en het is algemeen definieert ‘medische verzekering’ als beleid dat gaan over huisarts, ziekenhuisopname, chirurgische kosten, X-stralen en laboratorium evaluaties, voorgeschreven medicatie, gezichtsvermogen en tandheelkundige zorg en lange-termijn behandeling dekking contracten.

Voor een self-gebruikte bepaalde persoon op aftrek welzijn verzekeringen, je eerste moet je een netto winst voor het jaar weer te geven. Om de toegestane aftrek te berekenen, te verwerven uw zelfstandige inkomen, aftrekken van de vijftig% aftrek voor zelf-werk belastingen en aftrekken met fiscaal aftrekbare premies die u aan een ervaren pensioen aanpak. Wat nog overblijft is uw meest toegestane aftrek voor een self-gebruikte algemene zorgpolissen aftrek. Een zelfstandige bepaalde persoon kan niet de premies op een persoonlijke gezondheid en fitness verzekeringen plannen aftrekken als hij in aanmerking komt voor deelname aan de werkgever gesponsorde groep de aanpak van zijn echtgenote. Dit is correct, zelfs als hij noch zijn echtgenote deel aan de werkgever strategie

tarieven uitbetaald voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, inkomsten-vervangende verzekering plan, dat element van uw voertuig verzekeringen die medische verzekering voor mensen gewond bij een incident en richtlijnen voor het verlies van het dagelijks leven en ledematen kunnen in het te worden opgenomen biedt niet gespecificeerde professionele medische aftrek.

Naast cafetaria opties, die het mogelijk maken voor werknemers om voor belastingen bijdragen aan een rekening waarvan zij groep wellness-verzekering plan kan maken, zijn er een paar van andere wijdverbreide strategieën om fiscale positieve aspecten te krijgen, zelfs als je kunt & # 8217t aftrekken uw welzijn rendement. Een flexibele uitgaven account is deel van een extra-werkgever gesponsorde aanpak die laat je naar pretax dollars aanwijzen die worden gemaakt voor het gebruik van toegestane klinische kosten, die sommige niet-receptplichtige medicijnen te nemen. Welzijn Kortingen Accounts kunnen beide individueel verzekerden en werknemers van wie de corporatie presenteert de kans om superieure aftrekbare verzekering procedures kopen en leiden pretax pond tot een HSA, dat is effectief een IRA voor medische rekeningen te bereiden. Even soorten rekeningen zijn volledig gedefinieerd in IRS Publicatie 969. Voor extra data op Veelzijdig beschietingen uit Accounts en de algehele gezondheid Financiële spaarrekeningen, zie het segment References.

Category: Gezond eten

Comments are closed.