Kan Ik beweer niet-openbare Welzijn verzekeringspremies voor mijn belastingen?

Vaak kunt u een medische rekeningen die u besteedt voor jezelf en voor elke persoon die je vrouw of man of je afhankelijk wanneer de producten en diensten was geleverd of wanneer je hebt betaald voor hen was aftrekken. Toch behouden in het hoofd dat als uw gezondheid en fitness dekkingsgraad worden vergoed door uw werkgever, die mensen tarieven naar alle waarschijnlijkheid worden uitbetaald met pretax dollars en je kunt niet rekening houden met de aftrek twee keer.

Premies betaald voor niet-publieke welzijn verzekering dekking kan worden voorzien van andere aan gezondheid gerelateerde en tandheelkundige uitgaven als gespecificeerde aftrek op schema A, formulier 1040. Dat gezegd hebbende, u alleen de hoeveelheid van deze kosten dat 7,5% van uw bruto winst overtreft, die kan worden ontdekt op lijn 38 van Sort 1040 kunnen aftrekken. Dus je zal moeten aftrekken seven.5% van uw gewijzigde bruto winst uit uw professionele medische rekeningen om uw toegestane gezondheidszorg-kosten aftrek.

Toch, als je zelfstandige bent of een vennoot in een vennootschap of een aandeelhouder in een S bedrijf, de niet-openbare wellness verzekering tarieven kunnen worden geclaimd in aa veel meer gunstige manier. Als alternatief van hen trots als een gespecificeerde medische prijs aftrek, kunt u ze gelden als een aanpassing van uw bruto-inkomen (lijn 29, Vriendelijk 1040) en trekken ze onmiddellijk uit uw winst.

tarieven die aftrekbaar zijn onder meer mensen betaald voor verzekeringen richtlijnen die dekking leveren voor dergelijke wellness gerelateerde kosten zoals ziekenhuisopname, zorgverlener bezoeken, chirurgische kosten, X-stralen, geneesmiddelen op recept of zelfs in contact met lenzen. Tarieven voor een lange-termijn behandeling verzekering overeenkomst zijn ook fiscaal aftrekbaar.

De premies gecompenseerd dat identieke verzekeringen zijn niet fiscaal aftrekbaar. Deze omvatten zaken als overlijdensdekking beleid, arbeidsongeschiktheid verzekering plan procedures, dood door ongeval of verbrokkeling procedures en de sectie van uw auto verzekering topkwaliteit die bescherming klinische dekking voor mensen gewond in of door uw auto of vrachtwagen.

biedt

Category: Supplementen

Comments are closed.