Kan ik eten of te consumeren na gebruik te maken van een whitening pen?

Veel mensen willen weten of ze kunnen proberen te eten of te drinken geven, meteen na een whitening pen methode

Zoals het waarschijnlijk heeft gekruist je gedachten, voeden met of inname (het is niet een goed idee om alles te consumeren – uiteraard, het drinken van water is ook betrokken bij de checklist) snel na het bezit van een dienst emaille whitening pen om een ​​aantal whitening gel gebruiken om uw tandglazuur niet een heel goed idee. De reden is vrij eenvoudig – op de 1 kant vindt u de gel van uw tanden te spoelen, dus serieus het kappen van de uitkomst van de toepassing en aan de andere kant is er een feitelijke risico dat je de gel slikken, die je moet niet laten gebeuren in ieder geval, omdat de aanzienlijke geconcentreerde oxidatiemiddel kan een negatieve invloed op uw buik. Het is heel belangrijk dat je uit te houden voor minimaal een minuut of een paar minuten totdat je uiteindelijk nemen of te consumeren een ding. Behalve je je aan de aanbevolen stappen van het gebruik moet u niet zichtbaar aanpassingen in de kleur van uw tanden om de reden dat als gevolg van de whitening gel kan niet de manier waarop het zou moeten en dus wordt verspild functioneren anticiperen.

Er is een veel belangrijker probleem. Als je net hebt gebruikt je tanden whitening pen is het niet verstandig om je tong dicht bij de frontale element van uw email waar door de whitening gel heeft bee geplaatst om de reden houden dat er is dus een kans dat je gewoon eruit halen voordat de waterstofperoxide is opgenomen diep in het tandglazuur, het belangrijkste systeem in de loop van het glazuur whitening reis.

Dit is een zeer goed concept om de gebruiken tanden bleken pen na het eten te wijten aan het feit dat je je tanden en de tand whitening techniek zal op die manier effectiever zijn geborsteld. Als in bepaalde omstandigheden je weg te nemen wat bleekgel met je tong je moet meteen spuug het, dus het stoppen van inname die kunnen leiden tot verschillende lichte uitdagingen. U kunt snel daarna vervaardigd een volgende software met het glazuur whitening pen, krijgen zeker waakzaam niet om de identieke slip-up helemaal opnieuw.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.