Kan ik gebruiken Sunless Tanner met actuele Zits behandeling?

Het werkzame bestanddeel in zonloze leerlooiers is een materiaal dat bekend staat als dihydroxyaceton. Dit materiaal is bekend te resulteren in acne enig respect. Toch zijn er andere ingrediënten in deze zonloze leerlooiers die misschien leiden tot puistjes breakouts. Om uit de buurt van dit verblijf, stok met gel gebaseerde leerlooiers en sturen duidelijk van crèmes op alle uitgaven. Op dezelfde manier, op zoek naar woorden als ‘olie-gratis’ en ‘niet-comedongenic’ op de verpakking uit de buurt van ongewenste zits houden.

het grootste deel van actuele zits remedies omvatten de vergelijkbare ingrediënten. Voor gelegenheid, de meest voorkomende component is benzoylperoxide. Dit is een acne killer en werken van genieten van overtollige olie en het wegwerken van dode huidcellen. Andere geprefereerde elementen omvatten salicylzuur, die zeer vergelijkbaar met benzoylperoxide in welke volbrengt maar aanzienlijk minder hard op de huid, zwavel en alcohol. Deze componenten concentreren op zits op verschillende huidtypes en worden meestal gebruikt in mengsel.

Gebruik makend van actuele puistjes geneeskunde meestal helpt bij acne breakouts te handhaven, maar het is begrijpelijk dat je zou willen om alle dingen te doen in uw elektriciteitsrekening om nieuwe vlekken te voorkomen. Helaas voor sommigen kan dit erop wijzen afwezigheid van zonloze leerlooiers. Hoewel de belangrijkste ingrediënt in de meeste zonloze leerlooiers zal niet leiden tot puistjes, een deel van de additieven, conserveringsmiddelen en antwoorden kunnen. Als u een zonloze leerlooier die nooit zal verstoppen de poriën en is olievrij te ontdekken, moet je wel goed.

Terwijl het toepassen van zonloze leerlooier met actuele puistjes medicatie waarschijnlijk zal je niet leiden ook veel problemen, een aantal mogelijke facet gevolgen zijn goed te doen. Voor de gelegenheid, nieuwe breakouts kon variëteit. Je zou je poriën te detecteren en de huid krijgt vettere of veel droger. Afhankelijk van uw specifieke effecten met de zonloze leerlooier, kan je misschien ontdekken wat je moet hebben om modellen te schakelen of overwegen een alternatieve formulering. Uitvoering zonloze leerlooier kan ook eindresultaat in vetstrepen dus zorg te verwerven om te kleden in handschoenen en de leerlooier gelijkmatig opgaan in je poriën en de huid.

Toch zonloze leerlooier heeft uw huid niet beschadigen, is het u niet beschermen tegen de zon. Tal zits geneesmiddelen uw huid veel gevoeliger voor de zon, dus een sunblock is toch behoefte aan. Ook worden gewaarschuwd dat gezien het feit dat tal van acne remedies hebben een blekende invloed, kan uw zonloze leerlooier uiteindelijke resultaten veel sneller verdwijnen dan normaal.

Category: Dieten

Comments are closed.