Kan ik verklaren My Mom Als Afhankelijk van mijn algehele zorgverzekering?

De identieke kwalificaties voor opscheppen nabestaanden op aangifte wordt gebruikt om nabestaanden aanspraak op welzijn verzekering – is er geen groot verschil met de twee variabelen. Dit geeft aan dat als je wilt je moeder claimen als een afhankelijk van de algehele gezondheid verzekeringen, moeten ze meteen gerelateerd aan jou. In dit geval, een moeder-kereltje partnerschap gunstig valt binnen slechts de eisen, hoewel je een moeilijke tijd die een neef of een verre relatie zou hebben. Je moeder moet ook een Amerikaans staatsburger, landelijk of wonende buitenlander, of een burger van Canada of Mexico in te kopen om zich te kwalificeren zijn.

Ouders zijn ook onder de beperkingen met betrekking tot wat belastingaangiften ze bestand. Als je wilt verklaren uw moeder als afhankelijke, kan ze een gezamenlijke aangifte met iemand anders niet in te dienen, deze als een vrouw of man. Dit ontkracht meteen de mogelijkheid voor haar om een ​​afhankelijk zijn. De IRS gaat ervan uit dat een gezamenlijke indiening wordt een mix van geld en bezittingen die het mogelijk maakt voor de punten, zoals zorgverzekering, en een afhankelijke positie is niet gewenst.

p Er zijn ook beperkingen aan hoe een groot deel bruto belastbaar kasstroom een ​​vader of moeder kan hebben als afhankelijke. Als moeder en vader maken veel te veel inkomsten, kunnen ze niet ten laste. In 2010, de limiet was $ 3.650 voor elk jaar. Sociale Veiligheid inkomen niet afhankelijk van dit bedrag, tenzij natuurlijk de moeder of vader krijgt veel meer dan $ 25.000 van de totale geld. Binnen deze beperkingen kan een mama of papa te kwalificeren als een afhankelijke.

De resterende behoefte aan opscheppen je moeder als een afhankelijk is hoeveel van haar hulp presenteren. Een moeder of vader kan alleen een afhankelijke als ze dat niet helemaal hulp zelf. De slice-off niveau is 50 procent van haar hulp kosten. Als het kleintje, moet je vork uit veel meer dan vijftig procent van de kosten voor begeleiding van je ouders, zoals voedsel, onderdak, medische rekeningen en andere objecten.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.