Kan Japanse Shirataki Noedels Steun Met Fat Loss en Handvat type twee diabetes?

Shirataki Noedels en Fat Loss

Shirataki noedels (zie foto) zijn Japanse noedels die zo laag in calorieën en koolhydraten dat ze worden toegelicht gebruik van vaak door Japanse meisjes te blijven trimmen te worden gemaakt . Vooral als gevolg van wat deze noedels worden gebouwd van, ze zijn uitstekend als een levensmiddel bron voor overgewicht verminderen, en ook nuttig voor mensen vandaag de dag met Vorm 2 diabetes.

Terwijl de noedels zijn nog steeds relatief nieuw voor de westerse dieet regime ze zijn populair in de Aziatische voedsel plan voor ten minste twee, 000 een lange tijd.

Wat betekent ‘shirataki’ te betekenen?

Het woord shirataki is een Japanse term die meestal betekent witte waterval – het verwijst naar het uiterlijk van de noedels die slanke, geleiachtig, en transparant zijn. Soms genoemd Konnyaku noedels – ze zijn gemaakt van de wortels van de konjac plant – en zijn voornamelijk samengesteld uit een voedingsvezel erkend als glucomannaan. Er zijn verschillende soorten shirataki noedels op de markt.

gewoon niet in wellness levensmiddel verkooppunten glucomannaan markt gebracht als een gewichtsverlies te ondersteunen?

Het kan aantrekkelijk zijn om te beseffen dat, hoewel shirataki noedels zijn echter relatief nieuw voor de westerse voeding – glucomannaan voedingssupplementen hebben uitgebreide wijten aan het feit aangeboden in capsule soort in welzijn food outlets. Ze zijn verkocht als een voedingssupplement. Triest om te zeggen, ons burgers veel te lijken doorgaans voor minimaal pillen als voedsel plan voedingssupplement en niet gezond voedingsmiddel. De noedels zijn een stuk meer voldoening en een logische keuze om de voedingssupplementen.

Hoe de noedels invloed kilo afnemen?

Het is de oplosbare vezels die in shirataki (denk aan havermout) die de spijsvertering vertraagt ​​en verlengt de emotie van volheid dat is een cruciaal element van een gewichtsreductie toepassing. Omdat de absorptie zo geleidelijk je lichaam absorbeert veel meer vitaminen. Als je een bepaalde maaltijd voor elke werkdag met deze noedels veranderen zult aanzienlijk vergroting van de vezels in uw dieet plan en verminderen uw calorie-inname.

Fiber heeft geen energie en het passeren door middel van het spijsverteringskanaal intact . Omdat het absorbeert drinkwater, het geeft je met dat verheugend ‘vol’ gevoel.

Hoe kan het de noedels nuttig zijn voor mensen met Vorm 2 diabetes?

De noedels zijn ook voordelig voor mensen met verscheidenheid 2 diabetes problemen. Simpelweg door het vertragen van de spijsvertering procedure is er een tragere absorptie van glucose, die vervolgens vereist een langzamere afgifte van insuline door de alvleesklier. Dit helpt bij het normaliseren van de bloedsuikerspiegel direct na eten van een maaltijd.

Waar gaat dit over glucomannaan?

De glucomannaan u verkrijgen in deze noedels is een-H2O oplosbare voedingsvezels. Het wordt geproduceerd uit de wortels van de Aziatische Konjac plant. Het is de glucomannaan dat de neiging om samen het grootste deel verbinding in de noedels. Voedingsvezels, die alleen geïdentificeerd in plantaardig voedsel, is bewezen dat een veelheid van algehele gezondheid positieve aspecten, waaronder het verlagen van de bloedglucose bedragen. Er is bewijs te wijzen dat oplosbare vezels maakt het ook mogelijk te beschermen tegen verstopping, aambeien, en diverticulitis. Het zou ook de mogelijkheid van sommige soorten van kanker te verminderen.

Is er maar 1 soort shirataki noodle op de markt?

Er zijn tal van soorten van de industrie, en vele vormen voor individuele voorkeuren. Normaal gesproken gaan door de labels. De noedels die shirataki alleen maar zeggen, neem een ​​nul calorie afhangen. De noedels in mijn foto zijn tofu shirataki en ze zijn 20 energie voor vier gram en 3 gram koolhydraten. Sommige lijst yam bloem.

Als ik woonde in Zuid-Korea, deze noedels was snel ontdekt in elke supermarkt. (Korea ook vele nul en lo-cal noedels). Hier in de Verenigde Staten beursgenoteerde kan je goed ze hebben gevonden op de supermarkt plank, maar wist niet wat ze eindigde. Zij worden verhandeld in de gekoelde gedeelte en ze nat verpakt. De plank levensstijl is typisch tot een 12 maanden.

In China zijn ze bekend als Moyu of Juruo. In Japan worden de noedels beschouwd als Konnyaku of Shirataki.

U kunt een ton van onderzoek op het net doen net voordat je geleidelijk in een markt te maken investeren inch

Hoe verhouden deze noedels te beoordelen om onze dag tot dag pasta zo sterk als calorieën?

Pasta wordt gemaakt van griesmeel (tarwe) en heeft 210 energie voor 2 ons rauwe – en dan roze saus die vervolgens verhoogt de calorie-artikelen zelfs extra op te nemen u. De Shirataki noedels, op basis waarvan u verkrijgt, zou nul calorieën moet 20 energie per vier ounce portie.

Deze noedels een afgewogen keuze voor mensen die het krijgen van het een uitdaging te geven een levensduur van pasta kan leveren en moet wat noodles hebben in hun leven.

Let ook op dat deze noedels zijn tarwe gratis, gluten gratis en koosjer.

Zijn ze ongecompliceerd om klaar?

U kunt het diner koken ze door snel te brengen h2o aan de kook, het afsluiten van de hitte, en hen te laten zitten in de verzengende water voor een minuut. Ze kunnen ook bereid worden door ze gewoon het beheer van onder zeer warm water in een zeef – of het voeden op hen koud – of bij de ruimte temperatuur. Elk pakket zal komen met koken en serveren suggesties.

Zal ik ze leuk vind?

Als je op geen enkele wijze geprobeerd hen is het aanbevolen dat je eet een stukje de 1e keer.

Ze gemakkelijk de smaak van bouillon, soepen en sauzen absorberen. Ze worden doorgaans geserveerd met zeezout, sojasaus, knoflook poeder, tofu, groenten en shrimp.You kan hen tijd zoals u dat wilt. Voor mij is het gewoon sojasaus, knoflook poeder, en een snuifje van een hete peper poeder, of verzengende saus.

Wat als ik ben een veganist en / of alleen, zoals de biologische en natuurlijke voedingsmiddelen?

Het label op mijn shirataki noedels beweren ze zijn veganistisch, geen cholesterol, geen suiker en zijn niet genetisch gemanipuleerd.

Waar zijn ze verkocht

Ik heb ze gelegen te koop in elke individuele Chinese en Koreaanse supermarkt hier in NYC – en dit is waar door ze de laagst geprijsde. Ze worden normaal gesproken aangeboden op belangrijke erkende supermarktketens als Trader Joe’s. Ik kan ze vinden in een aantal nabijgelegen keten supermarkten hier in Brooklyn, NYC. De types in de foto die ik opgepikt voor $ two.forty negen op een kleinere nabijgelegen Koreaanse onervaren kruidenier. En (schokkend) ze kunnen worden gekocht op de web.The on-line internet websites bieden u een aanzienlijke breed assortiment en leveren ook de voedingskundige gegevens (een groot bovendien!) En onderhandelen prijsklassen.

Joyful voeding op!

Category: Dieten

Comments are closed.