Kan Melk Assist Ponden Reduction?

Gezien het feit dat 2003, de zuivelmarkt heeft beweerd dat melk kan helpen mensen verliezen lichaamsgewicht. In 2005, het Comite van de Physician’s for Responsible Medicatie klaagde de zuivelsector, en waarin het gewichtsverlies belooft belandde geheel onwaar. Een overvloed aan wetenschappelijke tests met betrekking tot de uitkomsten van zuivelproducten op het lichaamsgewicht verliezen zijn bereikt, maar de resultaten zijn niet eenduidig ​​en open voor interpretatie.

De Countrywide Dairy Council stelt dat een paar porties van kleine-vetten zuivel per werkdag zal hulp you drop lichaamsgewicht simpelweg omdat het ‘kan mogelijk verantwoordelijk voor de ondersteuning van het menselijk lichaam hard aan te pakken en weg te smelten lichaamsvet’ (Countrywide Dairy Council FAQ). Analyse blijkt dat de calcium die in zuivel oplossingen verhoogt de stofwisseling en voorkomt extra vet blijft opgeslagen in het lichaam. Samengevoegd met een lagere calorie dieet programma zal drie dagelijkse porties zuivel theoretisch helpen behouden van het extra lbs ..

In 2003, lijners de hele regio belandde verbijsterd om te horen dat zuivel was een bron voor het pond verlies. Veel gelanceerd zuivel in hun voedsel plan systeem, maar sommige mannen en vrouwen bereikte pond. Catherine Holmes, die £ 3 verworven. op de ‘dieet’ zelfs gevorderde schadevergoeding in een rechtszaak in tegenstelling tot de melkveehouderij. Net als Holmes, mensen die probeerden uit drie zeer laag-overtollig vet porties zuivel per dag en niet overgewicht elimineren belandde verontwaardigd over de zuivelindustrie misleidend ‘Melk Uw Dieet regime’ reclamecampagne.

Hoewel sommige studies hebben aangetoond dat zuivel-drinkers wegen aanzienlijk minder dan hun niet-zuivel inname tegenhangers, kan dit niets te maken met zuivel of calcium, maar zijn vooral omdat zuivel-drinkers bevinden veel gezonder en veel meer actieve levensstijl. Hoe dan ook, het Amerikaanse ministerie van Landbouw steunt nog steeds ‘ongewenst vet-zonder kosten of lagere lichaamsvet melk en zuivel-items’ als aspect van een voedzaam dieet regime.

Als in waarheid zuivel merchandise te houden het van vitaal belang om de stijgende metabolisme en het verminderen van extra vet opslag, zullen de onderzoekers ontdekken uit. Zuivel en de uitkomst op pond reductie is een gemeenschappelijk wetenschappelijk onderwerp en analyse is nog steeds blijven doen. Ook al is er geen argument dat melk is een voedzame aanvulling op een dieet regime, wat voor soort en hoe sterk om te drinken is nog onder discussie. Wellness fans moeten houden in gedachten dat het van cruciaal belang om de juiste stabiliteit van gezond en minimal-calorie voedsel, melk of normaal vinden, te blijven om gezond te zijn en te verminderen lichaamsgewicht kan zijn.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.