Kan Tonsils Oorzaak Snurken?

Volgens Moeders en vaders, een populaire website en tijdschrift, amandelen, gevonden in de achterkant van de keel, zijn compact lymfe-node-achtige massa’s van weefsel. Er is een op bijna elk facet van de keel, en omdat ze sponsachtige, ze vaak kiezen microben en blijken vergroot. In sommige omstandigheden kunnen artsen mogelijk pleiten dat je amandelen worden uitgeroeid op geselecteerde welzijn moeilijkheden te genezen.

Amandelen kunnen betrouwbaar zijn voor snurken, hoewel slapen, volgens moeder en vader in werkelijkheid, kan vergrote amandelen normaliter worden geïdentificeerd door snurken. Resterende onbehandeld, kan vergrote amandelen begeleiden naar apneu zorgen snooze. Dit betekent dat u eigenlijk uiteindelijk ademen als je slaapt, grote u abrupt wakker, onderbreking van uw snooze. Dit is niet een ongehoord problemen KidsHealth merkt op dat de amandelen val onveilig micro-organismen, die zorgt voor hen om te zetten in vergrote, vooral aan de snurken.

KidsHealth merkt op dat er veel brengt van afgezien gesnurk van gewoon je amandelen. Meer oorzaken bevatten seizoensgebonden allergieën, verstopte neus (misschien van een kille), een afgeweken septum, verblijft obesitas en de inname van alcoholische dranken. Trachten te achterhalen welke kwestie voorafgaand aan het gebruik van actie om het te genezen zou kunnen worden teistert.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.