Kan uw acne breakouts een allergische reactie?

Heeft u aanhoudende hebt, terugkerende zits? Heb je geprobeerd alles uit de dingen die je kunt aannemen van om het te genezen, maar het mocht niet baten? Misschien is het tijd dat u overwegen allergie symptomen als een haalbare trekker.

Ik heb last van chronische acne voor vele meerdere jaren vooruit ik uiteindelijk bedacht hoe om te gaan. Ik probeerde alles van antibiotica om plaatselijke behandeling opties om gezichtsscrubs. Direct na al die mensen technieken had mislukte jammerlijk, begreep ik dat ik gewenst om te ontdekken het induceren.

Als het blijkt, ik heb echt gevoelige huid. Ik heb verworven om de schaal uit de buurt van de focus naar de ingrediënten in de producten die ik gebruik, te wijten aan het feit dat ze misschien gewoon induceren mijn huid slecht reageren.

Problematische Merchandise

  • Soaps
  • Lotions
  • Shampoos en conditioners
  • Wasmiddelen en wasverzachters
  • Make-up
  • Parfums

Alle p van deze oplossingen hebben kleurstoffen, geurstoffen en andere (synthetische, chemische) elementen die negatieve reacties kunnen veroorzaken voor al diegenen die hebben ongelooflijk gevoelige huid.

Ga Eenvoudige op je huid

Begin zoek naar de elementen in bijna alles wat komt in het bezit komen van uw huid. Als je ze niet kunt uitspreken, is er zeker een zeer goede kans dat het product gevoelige huid irriteren. Ik heb het beste om te gaan voor all-natuurlijke oplossingen waargenomen. Burt’s Bees huidverzorgingsproducten zijn fantastisch, maar ze zijn niet je enige optie. Er is een steeds verhogen hoeveelheid poriën en merchandise huid die zijn gemaakt voor mensen met een gevoelige huid. Zelfs make-up heeft nu hypo-allergeen alternatieven op de markt. Beschouw ze uit! Geef je huid een paar maanden om zich te ontdoen van de allergenen en gifstoffen het is opgebouwd uit. Als u aan de slag om verbeteringen te zien, dan heb je de leiding geïdentificeerd van uw acne!

Breng een bezoek aan uw arts

Het laat normaal om je angsten te verkennen met uw zorgverzekeraar. Zij of zij kan u doorverwijzen naar een huidarts (huidspecialist) die uw problemen kan diagnosticeren voor u. Als je wel allergische reacties, kunnen ze u helpen bepalen wat je allergisch voor bent, en suggereren producten en oplossingen die waarschijnlijk niet zal irriteren je huid

* Disclaimer:. Ik ben geen welzijn expert, ik ben op geen enkele manier ervaren om gezondheidszorg tips bieden. De inhoud van materiaal en hulp hier is uitsluitend voornamelijk gebaseerd op mijn eigen individuele kennis met acne en allergische reacties.

Category: Gezond eten

Comments are closed.